A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazából élveztem, utálok tisztálkodni. 5 4.8%
Semmi különös érzést nem keltett bennem. 59 56.2%
respect to the man in the ice cream van
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
havernál alvás 5 napig , piálás party.. fürdés valahogy elmaradt ::D
semmi különös, 5.nap éreztem a szagom és jöttem haza zuhanyozni :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de amugy
Nagyon rossz volt, szükségem van a napi fürdésre. nem birnék fürdés nélkül kimenni ithonrol v aztse ha jönne hozzám vki
Spread De Love!
Semmi különös érzést nem keltett bennem.
ez is szilveszterkor volt :S
valahogy kimaradt a fürdés :D az életben egyszer...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
nem volt nálam akkor menõbb ember a világon<#wow3>#wow3>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szükségem van a napi fürdésre, de azért nem volt olyan rossz, ki lehet bírni néha.
De amúgy utálom, ha nem vagyok elég tiszta, van hogy naponta többször is fürdök.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nagyon rossz volt,szükségem van a napi fürdésre.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nagyon rossz volt, szükségem van a napi fürdésre. Második nap végére már okádtam magamtól. :D
Éreztem,hogy nem vagyok tiszta:D Mikor már a hónaljszagomat is érzem akkor már megyek fürödni.Amúgy,a hajam miatt naponta kell fürödnöm.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Igazából élveztem, utálok tisztálkodni.
kulturális szokásáink miátt
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"Heroes never die. They just reload.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Bevonulás után,anno.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
igazából élveztem, de attól még imádok tisztálkodni
de egy ilyen túlélõtúrás másfél-hétnek is megvan a varázsa, amibe ottvan az hogy koszos vagy :)
u dont have to listen anybody else but me
Ale Alonso! poppe fan club™
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Semmi különös.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jaj-jaj, vége az örybaryságnak, nem szeretlek többé!
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Legaljasabb dolog szerintem mikor valaki "legjobb barátnak" adja ki magát, közben kibeszél a hátad mögött, valamint ami a legjobban fájt hogy rástartolt barátnõmre is. Aztán volt még pár húzása amikor kiborult a bili majdnem verekedés lett a vége, de sikerült visszafognom magam pedig akkor nehéz volt...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"