A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyre kevesebbet. Van,h csak beloggolok,de rá se nézek órákig.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ha csak vahaol gép elõtt ülök, akkor is ráfrissítek 2-3 weboldalanként :)
u dont have to listen anybody else but me
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
:D
ilyet én soha nem tudnék írni
De hasonló a helyzet Brüsszelben, Londonban, Svédországban. Vannak olyan kerületek, ahol a többséget nem a fehér ember alkotja.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
szét kéne nézni azoknak akik a magyarokat csak szidni tudják hogy mekkora rasszisták,fasiszták,stb.
nem ok nélkül vannak felháborodva a magyar emberek.
\"Errõl van szó!\"
"Minek ez a vágóhíd, ha mindenki ítél
Sz*ros politikus ki önkényesen ítél
Meg hazudik meg kavar és tenni nem is akar
Csak sz*ros kifogásokkal csavarosakat szaval
Oszlatját a hazámat dikk jobbra meg balra
Középen maradok aszt rászakok a szarra"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De azért az itt élõ kisebbség is tehet róla, amiért sokan így gondolkodnak ebben az országban...
anno 1987
tehát akkor ha jól következtetek, az általad oly régóta szavazatoddal támogatott párt vezetõibe, tagjaiba nem ivódott ez bele? Sõt, ha ez nem ivódott bele, akkor lopni, csalni sem fognak? Mikor hatalmon voltak, nem történt semmi trükközés?
Nem mintha ez jó lenne, ami most van, sõt jó lesz a vérfrissítés, kirobbantani az egyes helyekrõl a mostani lopóbrigádot, de nincs kétségem afelõl, hogy csak mások ülnek be a helyükre, folytatják a munkát.
Jobbik szimpatikus volt, de aztán az elmúlt idõszakban teljesen leírta magát, nem így kellett volna ezt csinálniuk. Kicsit sok lett belõlük, és kiröhögtették magukat sokhelyütt - pedig egyedül õk voltak, akik úgymond VALÓS mivoltában közelítették meg a topik kérdését. Mert az összes többi párt valamiért teljesen más világban él, ahol nincs pl cigánybûnözés. Pedig van, mindenki látja. Média mégjobban szítja az ellentéteket, mikor a hírekbõl minden magyar csak azt hallja, hogy itt szinte több joga van a cigányságnak, mint nekünk. Nem értem az egészet, ez kell az amúgy is megviselt népnek? És csodálkoznak, hogy mindenkit utálunk, és lassan mindenki utál minket? Ugyan..
.: mobilize.hu :.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Most akkor megyek és beleugrok a Dunába.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Az kollektív önkritikának van helye,de ha valaki itthon nincs otthon akkor annak senki nem teszi kötelezõvé a további maradást.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ahha,és még van pofád szavazni?
na eltakarodsz te innen a búspics@ba
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Zsidó barátom,ismerõsöm szerencsémre nincs mert már minden szart rámhívott volna és kárpotlásért sírna mert lelkileg tönkretettem a nézeteim elmondásával.Mocskos kis pénzéhes,cionista,embergyûlölõ dögök a zsidók.
Egyetértek.
Szerinted aki nem zsidó, az kapásból antiszemita? Vagy, aki nem cigány az kapásból gyûlöl minden kreol embert. Érdekes, nekem 2 cigány osztálytársam is volt, mindkettõvel jól kijöttem, egyetemen is volt cigány évfolyamtársam, van cigány szomszédom, aki olyan ember, hogy nála hagyom a kulcsot, hogy locsolja a növényeket, ha elutazom...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯