A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
mi az a geometrikus energia?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(Az atomot jelöltem.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
kezdõlap, + tab használat.
néha rakoncátlankodik az SG.
nem mindig tölt be.."lap nem jeleníthetõ meg"...ilyenkor már netezni sincs kedvem :)
mi lenne velem nélküled <#szomoru1>#szomoru1>
:DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kezdõlapom, és ha vmi mást nézek akkor új tabot nyitok
DFTBA ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de a böngészõ egyik fülén az sg ott van :D
sõt ha elmegyek a géptõl vhova akkor is otthagyom szóval ha igy vesszük akkor 90% is lehet..
respect to the man in the ice cream van
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
És a 31 kedvenc téma közül ha valamelyikben van új hozzászólás szinte rögtön olvasom.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
mert nem nézek iwiet meg iyleneket
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep