A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
volt több zsidó ismerõsöm is, egyik vércionista, s szépen beszámolt a nézeteirõl.
Szóval, Te, illetve ti:) engem nem vezettek meg...
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
amúgy elég sokat<#wink>#wink>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Amúgy ugyanarra a pártra fogok szavazni, amelyikre már négyszer is tettem, mégpedig a Fideszre, szóval semmi válogatni valóm nincs az MDF-es jelöltek között.... Csak elég szomorú, hogy megint azzal lesz gyengítve (nem lesz meg a 2/3), hogy különféle ex-kommunisták kreálnak egy fal pártot (Jobbik) nem sokkal a választások elõtt. Lásd Torgyán anno, pár év és a mostani Jobbik huszárok is mennek a Buzerába mulatni azon, de jól átvertünk pár százezer embert.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
És volt még vagy 8-10 ilyen szintû emberük (maffiózók), gondolom ezeket mára kicserélték 20-as 30-as éveikben járó bölcsész díszpintyekre, de pár éve még erre se volt igény náluk...
Mennyit nézel te retekklubbot vagy tv2-t?:D
Ezek kezébe hatalmat adni, hát nem tudom, akkor már inkább jobb, ha egy cigányvajda vezeti az országot, annak legalább több tapasztalata van, miként kell emberekkel bánni, mint egy négyelemis kõbunkó hentesnek, vagy egy elvarázsolt töriszakos balfasznak.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a jelenlegi felhozatalból gyakorlatilag fel sem fogom, hogy hogyan fordul meg valaki fejében, hogy ehelyett bármelyik egyértelmûen rablóbandára tegye a voksát.
deeee... de vitázni nem állok le senkivel, mert ez sajnos nem az a fórum.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mintha utánuk majd kolbászból lenne a kerítés (ha nyernének...)
minek kell megverni japánokat például? legjobb arc nép a világon.
de ilyen mindne országba van
Vannak érdekes emberek. mikor odajön hozzám a helyen ahol melózok hogy az egyik asztalnál ül egy indiai tag aki már nem eszik és mi az hogy free wifizhet miközben õ oda akar ülni. és hogy a magyar vendég tuti nem tehetné meg de majd ez áprilistól máshogy lesz. jah mondom mert te leszel a miniszter? :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A magyaroknak és a németeknek még így 65 évvel a II. világháború után is minden évben be kell nyalni Izrael kiválasztott népének. Mintha nekem, vagy a németek és magyarok 99,999%-ának bármi köze lenne ahhoz, ami akkor állítólagosan történt. Kollektív bûnösség, vagy mi van?
Vagy ez is egy érdekes eset volt: Danes sorry for Viking invasion
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Európa többi országához képest még igencsak befogadó a miénk, csak a politika, média, egyéb szervezetek felfújnak dolgokat.
DE NAGYON_NAGYON FELFUJJÁK...
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"