A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs, és nem is tervezem.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Régen volt, de (végleg) kiszedtem.
régen volt szemöldökömbe de meguntam és kivettem xd
amúgy gyalog
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Tömegközlekedést rühellem,inkább sétálok.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
TWO WHEELS MOVE THE SOUL 😊)))
riding until i die
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Te akkor egy vérbeli kocka vagy!<#eljen>#eljen><#nevetes2>#nevetes2>
anno 1987
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ja kibaszott pöpec. A két fõvonalon kívül kb fél óránként járnak a különbözõ buszok, olyan 6 körül átállnak óránkénti ritmusra, majd 10-11 körül vége a dalnak. Ha iszom, az meg nem 11ig tart, így semennyire sem alternatíva. Viszont ebben a csodálatos kis városkában 800 forint a taxi akárhonnan akárhova 😛PP
Arról nem is beszélve, hogy gyalog is 15 perc alatt oda lehet sétálni szinte bárhova. Ahova meg nem, ott úgy sincs semmi 😄DDDDD
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
kocsi, vonat, villamos vagy metró, villamos, gyalog, gyalog, villamos, villamos vagy metró, vonat, busz, gyalog
és ennek különbözõ permutációi, de két vonat nem kerülhet egymás mellé, mert akkor el sem indulok 😄
leginkább tömegközlekedek 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Legalábbis 5 éve még így volt, azóta tartom magam az eskümhöz 😄D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De amúgy még most busszal.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Egyéb lehetõségeknél a helikopter az ütõs! <#idiota>#idiota>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Amúgy a bringa városban üt mindent, csak az a baj vele, hogy ijesztõ. Amíg megvolt a bulldogom, folyamatosan rettegtem, hogy el nem lopják 😊
Ha városon belül kell messzebrre és gyorsan eljutni, akkor bicikli.
Havi egyszer busz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
bringával nagyrészt mindenhova eljutok 😊
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM