A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs, és nem is tervezem.
köldökben például kifejezetten szép tud lenni, persze csak ha jó az alak ;) :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
>Nincs, és nem is tervezem.
Habár azt kipróbálnám milyen érzés amikor a nyelvemet átbökik egy tûvel.
anno 1987
A barátnõmnek van egy köldök piercingje, amit egyébként senki nem mondana meg, hogy van neki. :)
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pl a mikrodermálok nagyon szépek és nem csak egy egy adott pontra lehet rakni
Nem szeretem a fájdalmat.
van egy a nyelvembe.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Van akinek jól áll, van akin tetszik... de magamon nem viselném el.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
nincs és nem is tervezem
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lehet h én értettem félre...akkor elnézést kérek
de spec nekem úgy jött le,mint egy hülye sztereotípia arról,hogy akinek piercingje van,az már lenge erkölcsökkel rendelkezik (tetovált csajokra is általában ezt a bélyeget nyomják)
de miért ribancos vki attól,ha van piercingje?
de gondolom nem csak a f*szcibalokon izgato.
omg<#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
Azonban ribanc-jellegû csajoknál a nyelvpiercing izgató :P
(nekem az orromban volt egy picike kõ)
\"Heroes never die. They just reload.\"

Régen volt, de kiszedtem.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nekem sose lesz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Régen volt, de ismét lesz csak nem szemöldökbe, hanem ajakba.
Nincs, és nem is tervezem. Nem szeretem, de sprotolóként nem is férne bele, komoly sérülést okozhatna.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ettõl független nem vonz és nem is taszít. egyeseken tetszik is.
nekem nincsen, nem is tervezem, aztán sosem lehet tudni :)
u dont have to listen anybody else but me