A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PesSim
Van egy bnõm aki átszúratatta a nyelvét ,nem tudott rendesen se enni se beszélni, és begyulladt neki. Aztán mikor meggyógyult neki ment vissza újra átszúratattni. :D

Fabio Capello
Bizonyos helyeken kifejezetten jól is állhat a piercing.

Nincs, és nem is tervezem.

köldökben például kifejezetten szép tud lenni, persze csak ha jó az alak ;) :D

Molnibalage
Tudottam a testékszerek egyik rákfenéje, hogy a behelyezés után is a fertõzésre való hajlam jóval nagyobb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OrioN the S
Szvsz faj :D meg az is, hogy utana beszelni nem birsz meg kb. ket hetig normalisan enni se.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

jhetedikj
>Bizonyos helyeken kifejezetten jól is állhat a piercing.

>Nincs, és nem is tervezem.
Habár azt kipróbálnám milyen érzés amikor a nyelvemet átbökik egy tûvel.

anno 1987

BaliBoy
Számomra közömbös. Nem vonz, de nem is taszít.

A barátnõmnek van egy köldök piercingje, amit egyébként senki nem mondana meg, hogy van neki. :)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Lacee
közömbös / nem tervezem

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

PesSim
pl a mikrodermálok nagyon szépek és nem csak egy egy adott pontra lehet rakni

Nem szeretem a fájdalmat.

Sickness
van egy a nyelvembe.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Petka
Van egy piercingem.

[HUN]FaTaL
Rühellem, szerintem ronda.

Ebbõl kifolyólag nem lesz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nem feltétlenül lenge erkölcsökkel, csak.... hogy is mondjam.... számomra kicsit "vad" dolog. Máshogy nem tudom megfogalmazni. A nyelvpiercinghez azért kell egy bizonyos életstílus, életfelfogás, és nekem az nem szimpatikus.

chhaya
Nincs és nem is szeretnék.
Van akinek jól áll, van akin tetszik... de magamon nem viselném el.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

MR ME
lányoknál köldökpiercing jól néz ki, többi annyira nem vonz
nincs és nem is tervezem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#wow3>

Bizonyos helyeken kifejezetten jól is állhat a piercing,de bizonyos helyeken meg kurvára szarul.

bizony

Hegi90
<#finom>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

dartonita
gagyi kommersz szar/nem

OrioN the S
eloiteletesseg=butasag

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

sztem ba elég jól összefoglalta...na mindegy :D
lehet h én értettem félre...akkor elnézést kérek
de spec nekem úgy jött le,mint egy hülye sztereotípia arról,hogy akinek piercingje van,az már lenge erkölcsökkel rendelkezik (tetovált csajokra is általában ezt a bélyeget nyomják)

OrioN the S
ebbe sincs benne, hogy ribancos :\ szerintem nem vagy tisztaban a ribancos jelzo jelentesevel. de ezzel nem leoltani akarlak... fiuk/ferfiak tudjak.

"Nekem a nyelvpiercing alapból egyfajta szabadelvûséget, könnyûvérûséget sugall, épp ezért nem szeretném, ha a barátnõmnek is lenne, de egy egyéjszakásban tök jó lehet."

OrioN the S
es Te ezt a mondatot ugy ertelmezed, hogy akinek piercingje van az ribancos?

"Azonban ribanc-jellegû csajoknál a nyelvpiercing izgató :P"

OrioN the S
senki nem mondta, hogy ribancos <#wow3>

ki beszélt 1,5 mázsás nõkrõl?
de miért ribancos vki attól,ha van piercingje?

OrioN the S
naja, mert az ugye nem azert van, hogy jatszon vele. vagyis arra... :D csak nem a villamoson.

Nekem a nyelvpiercing alapból egyfajta szabadelvûséget, könnyûvérûséget sugall, épp ezért nem szeretném, ha a barátnõmnek is lenne, de egy egyéjszakásban tök jó lehet.

OrioN the S
hat egy masfel mazsas holgyon nem igazan izgato semmi... pirszing ide vagy oda.

de gondolom nem csak a f*szcibalokon izgato.

ribanc-jellegû csajoknak lehet csak izgató,ha van nyelvpiercingjük?
omg<#wow3><#zavart2>

OrioN the S
nekem nagyon tetszik :) am biztam benne, hogy faszin nem tetszik neked :DDD akkor mi se fogunk jarni :( me' nekem is ilyen lesz csak fekete karikaval.

:D Még csajon sem jön be, de hogy faszin... :D
Azonban ribanc-jellegû csajoknál a nyelvpiercing izgató :P

szemöldökben jól áll némelyik pasinak, nyelvpiercing oyeah :D

(nekem az orromban volt egy picike kõ)

OrioN the S
<#nemtudom>

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

<#levele>

<#eljen>

OrioN the S

Régen volt, de kiszedtem.

SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Köldökpiercing ftw

OrioN the S
nem.

tigeroo
voltmár ilyen kérdés nem?
tenkenorman
jól állhat egy max 2
én is szeretnék.

http://www.tenke.hu

Közömbös. Van akinek jól áll, de aki túlzásokba esik az ronda.
Nekem sose lesz.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

OrioN the S

Régen volt, de ismét lesz csak nem szemöldökbe, hanem ajakba.

Molnibalage
Nagyon ritkán jól nézhet ki, de többségében nem ez dominál...

Nincs, és nem is tervezem. Nem szeretem, de sprotolóként nem is férne bele, komoly sérülést okozhatna.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

immovable
A legkevésbé sem esztétikus. Egyáltalán nem az én világom.
VRSDM
van néhány ami jól áll bizonyos embereken.
ettõl független nem vonz és nem is taszít. egyeseken tetszik is.
nekem nincsen, nem is tervezem, aztán sosem lehet tudni :)

u dont have to listen anybody else but me