A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tehát a következõ piercing fajtákat ismered: picsapiercing, köves szarok, okádék karika ge.ik
grat
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs, de kitudja hogy mit hoz a jövõ...
Nincs, és nem is tervezem.
szigorúan 18 éven felüli erõs idegzetûek nyissák csak meg, nem viccelek
link
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
1<Számomra közömbös, nem vonz nem is taszít>
2<Nincs, és nem is tervezem>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ale Alonso! poppe fan club™
Amúgy nem tetszik, nincs, nem is lesz.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Nincs, de majd szeretnék.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nekem a szemoldokomet egy piercer haverom szurta egy lepcsohazba a szankon ulve :ASD elotte jeggel fagyasztottam meg ittam par sort :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
fülbevaló annak számít?
ja meg szemöldökömbe majd rakatok egyet valamikor, talán
mint ezek:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Van egy a puncimban
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Nagyon szeretem lehet. túlzás volt :D
de csajokon nekem bejön száj alatt-felett(picsapiercing),küldökbe alap legjobb:D,punciba is sexy,orrba is cuki de csak a pötty v köves szarok, az ilyen karika ge.ik azok okádékok :D
Nincs, és nem is tervezem
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Nincs, és nem is tervezem."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯