A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Azért nyomtam erre mert inkább az ilyen Bantu népet meg ezeket az "uga buga"-kat kéne civilizálni mert idejönnek a Klingonok azt látják hogy ilyen benszülött apjafasza lófaszok vannak azt mennek innen a francba :D
Onnan lehet tudni hogy civilizáció van hogy lehet kólát kapni!
(kicsit durván írtam az egészet de sietek :D)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://goo.gl/gd6Zi5
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ha csak a születés elõtt tudnák az embert módosítani, akkor nem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
a fõ ok csak a túlszaporodás. így is túl sokan vagyunk a földön. másrészt meg mi van akkor ha két ilyen hadsereg találkozik? harmadrészt szerintem bõven elég ezen világon lenni annyit amennyit kibír ez a test. nem szeretnék örök életet, vagy állandó 30 éves robotember (munkás) lenni. bõven elég az 50-55 év.
szóval inkább maradjunk csak így ahogy vagyunk.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szar lenne egy orult, szuperkepesseggel rendelkezo nepirto.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szóval ne sziggyátok, me' lemegyek bátonyba és megetetlek titeket pitbullkutyákokkal. -.-"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hosszabb élettartam már más dolog. De feleslegesnek vélem túlzottan meghosszabbítani az életet. Nem véletlen élünk addig, ameddig. Ráadásul ezesetben már erõsebb születéskorlátozásokat kellene bevezetni, hisz a hosszú élettartam miatt gyorsabban növekedne az emberiség létszáma. Ami már így is elég magas.
Szvsz hagyni kéne az egészet. Elõbb-utóbb mindenki meghal. (Csak Chuck Norris nem)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-mennyünk itt jobbra!
- mennyél már a faszomba a balráddal, nem unod még bazdmeg? <#idiota>#idiota>
http://www.tenke.hu
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
120kg + 203cm + K1 = Mortal Kombat
sokan távolságot tartanak velem szemben, pár ütést/fogást ismerek amivel elég szépen le lehet nullázni 1 embert akár hosszabb idõre is és nem csak addig amíg fogod...
:D ha nagy baj van akkor meg elkezdem üvöltözni h tûz van és jövünk mint a ci.ányok
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/
<és ha akarnék se tudnék erõsebbet rúgni/ütni mint õ :DD>és ha akarnék se tudnék erõsebbet rúgni/ütni mint õ :DD>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ