A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a pasim(na ez most kérdéses) fiatalabb nálam 3 évvel...nem zavar... érettebb,mint az elõzõ,aki meg 3 évvel idõsebb nálam

így van

Lacee86
Én már kb. 10 éve ugyanarra a korosztályra (20 év körüli) bukom. Taknyosként az idõsebb lányok érdekeltek, most 23 éves fejjel meg a kissé fiatalabbak. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

DJKonya
A kor nem számít, én személy szerint jobban csípem az idõsebb nõket. Van a faluban egy 34 éves nõ, de szerintem az életemet le tudnám vele élni, komolyan. Nagyon csinos, és nagyon jól el lehet vele beszélgetni, kedves meg minden. De ha bele gondolok 30 év múlva õ 64, én meg 46 éves leszek... de hát ha szeretjük egymást<#smile>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Volt, dehát értelmes kérdést mégse lehet berakni :D Hogynéznemáazki...
Broafka
ez a kérdés már volt egyszer nem?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Molnibalage
Én is így értem. Egy 23 + 30 vagy fordítva annyira már nem vészes, ha az egyén agyilag nem gyerek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
15-16 évesen egyetlen 23 éves nõismerõsöm sem volt szóval fogalmam sincs. Emlékem is alig van ebbõl az idõszakból.

A legnagyobb korkülönbség az 21 vs. 29 volt, én voltam a fiatalabb, de érzelmi kapcsolatról szó sem volt. Jó volt, amíg tartott. Ennyi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

na ja...ilyenkorban még gáz... de mondjuk 25 felett már 10-15 év sem annyira
pl. egy 25 éves srác nem annyira durva egy 35 éves nõvel(ha jól tartja magát...meg egy hullámhosszon vannak)és fordítva sem.

MR ME
azé dugtad volna

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Mármint fordított esetben Rohadtul nem. Lehet, hogy hamvas teste van egy 16 évesnek, de az agyi bajaival inkább nem szembesülnék...

Ha én lettem volna 15-16 és rám mászik egy 23 éves, én éreztem volna magam hülyén. Annak a 23 éves csajnak is valami lehet a fejével, mert egy 15 éves srác az legfeljebb kölyök, de nem férfi...

byzhouse
A kor nem számít, ha szeretik egymást.
unokatestvérem szülei közt 15év van és a nõ az idõsebb :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

sztem is

MR ME
irigykedsz mi?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Molnibalage
Na, azért ez már tényleg durva szerintem. ég fordítva is az lenne.

Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor rendben van.

dartonita
Nem a legjobb parositas.

Vadnokedli
voltmár 23 éves barátnõm, akkor 15-16 éves voltam, 3 évet jártunk

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

van amikor sztem simán belefér néhány év...de nem ideális nagy általánosságban

Lacee86
Kompatibilitás... <#idiota>Ja, ha a PCI-E-s pasi nem megy bele a csaj AGP-s csatijába, akkor gáz van, mi? <#banplz>

morcosqtya
2-3 év belefér. de a mindenkori korosztálytól is függ.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Üres: nem tudok most dönteni (ebben a cipõben járok/jártam)

Lacee
a kor nem számít, a szeretet no meg a kompatibilitás a lényeg.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

chhaya
Arra nyomtam, hogy ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor oké.
(Bár engem személy szerint pici is zavarna, de az más kérdés... és nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy miért.)

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee86
Hát ott van egy 25 éves nõ, teszem fel nemrég szerzett diplomát, pályakezdõ, céjai vannak stb. És akkor ott díszeleg az oldalán egy 20 éves fiúcska... Nekem fura, lehet másnak nem az. 25 éves férfi 20 éves csajjal már persze abszolút ok. Az azért egész máshogy néz ki. :)

0Fritz0
Elég rendes komplexus gyûjteményed van.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Metalmilitiakid
Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor rendben van. 1-2 év.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

még a végén a nõnek kell megvédeni a pasit , az még rátenne a lapáttal ha a nõ magasabb is a pasinál <#nevetes1>
MR ME
mitõl fura egy 20 éves pasi egy 25 éves nõvel?

tigerbácsi
:-DDDDDD
ok!

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

immovable
Ne etesd a trollt. :)
Molnibalage
Szerintem nem. Az életkor az csak egy szám. Az a lényeg, hogy mi van a fejekben.

tigerbácsi
na erre tudok úgy reagálni, hogy akinek meg problémás az meg pedofil. legalábbis a Te gondolatmeneted szerint.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Akik azt jelölik hogy nem problémás azok: kockák , nincs nõjük , fiatalok , vagy van egy idõs csajok aki ronda mert nem lehet szép nõjük.
tigerbácsi
Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor rendben van.

IGEN, PROBLÉMÁS!!! Hogy néz már ki ha a férfi fiatalabb a nõnél <#nevetes2> A férfinak ideális esetben 4-5 évvel idõsebbnek kell lenni.
immovable
3.
Lacee86
Ha nem túl nagy a korkülönbség, akkor ok. Persze ez inkább csak a 20 felettieknél érvényes, és ott is azért életkoronként változó az, h mi a nem nagy korkülönbség. 20 éves pasi 25 éves nõvel kissé fura, de 40 éves férfi 45 éves nõvel már nem annyira.

MR ME
A kor nem számít, ha szeretik egymást.

persze vannak beteges dolgok is ebben a kategóriában, de ha nekik jó akkor legyenek boldogok...

Akkor én átlagon felüli vagyok! Megnegedem hogy a talpnyalóm legyél kutyus!!!!!

89
Izomzatuk sokkal fejlettebb volt, mint egy mai átlagemberé

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

immovable
Üres. Leszarom.
Molnibalage
Gondolod? A mai ember átlagosan 15 centivel magasabb a középkori embernél. A régi idõk emberénél valószínûleg méginkább. Ez egyben nagyobb testömmeget jelent. Ma egy 190 centis ember óriás lenne 500 éve, aki könnyedén letaglóz mindenkit...

szerintem kurvajó kérdés, kár hogy nem lett belõle vita :c
a 4000 évvel ezelõtti ember fizikai képességeihez képest a mai átlag emberé szinte csak csökevény...
ez ahhoz vezetne, hogy a gazdagok hiperszuper emberfeletti lényekké válnának, a legszegényebbek meg továbbra is átlagosak.
a pénznek köszönhetõen már fizikailag is a szegények fölé emelkednek a gazdagok...
tenkenorman
nagyon korlátozva, ami sajnos talán korrupcióhoz vezetne. sõt szinte biztos.
ha szinte halhatatlanok lennénk akkor nagyon könnyen ki lehetne számolni egy pár hhónapon belül hányan lennénk...

http://www.tenke.hu

89
MINEK???

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

KicsiMonkey
Ellenzem, mivel nem lehet kizárni az esetleges rosszhiszemû felhasználását.

erre szavaztam, de nem is tudom igazán..

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

Nagyon korlátozott formában felhasználható lenne, például orvostudomány...

Ez egy jó kérdés, igazán elgondolkodtató... :)