A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A legnagyobb korkülönbség az 21 vs. 29 volt, én voltam a fiatalabb, de érzelmi kapcsolatról szó sem volt. Jó volt, amíg tartott. Ennyi.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pl. egy 25 éves srác nem annyira durva egy 35 éves nõvel(ha jól tartja magát...meg egy hullámhosszon vannak)és fordítva sem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha én lettem volna 15-16 és rám mászik egy 23 éves, én éreztem volna magam hülyén. Annak a 23 éves csajnak is valami lehet a fejével, mert egy 15 éves srác az legfeljebb kölyök, de nem férfi...
unokatestvérem szülei közt 15év van és a nõ az idõsebb :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(Bár engem személy szerint pici is zavarna, de az más kérdés... és nem tudom logikusan megmagyarázni, hogy miért.)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ok!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
persze vannak beteges dolgok is ebben a kategóriában, de ha nekik jó akkor legyenek boldogok...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
a pénznek köszönhetõen már fizikailag is a szegények fölé emelkednek a gazdagok...
ha szinte halhatatlanok lennénk akkor nagyon könnyen ki lehetne számolni egy pár hhónapon belül hányan lennénk...
http://www.tenke.hu
erre szavaztam, de nem is tudom igazán..
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
Ez egy jó kérdés, igazán elgondolkodtató... :)