A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha olyan sérülése van, hogy mialatt segítettem neki, miattam megbénult, mert szakszerûtlen volt az ellátásom? A részeg, elvakult és lefizetett szavazók mind ilyenek. Sõt, legyünk õszinték, azok is, akik csak félig tájékozódnak, és pár hangzatos ígéretre hallgatnak. Akkor ki szavazhatna? Az ország NAGYON kicsi része. Ja de hát hogy hú demokrácia, meg szavazni akarok?
"!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!! "
na ha ezt meg komolyan gondolod, és fõleg ha így van, akkor az elég gáz. Nehogy már én bizonyítsak a pártnak, meg az ország, hogy najó elmegyek választani, mutatom hogy érdekel, de LÉCCI ne lopjatok. lol? azé na.. mindegy ki nyer, mindegy mennyivel nyer, ha akar lopni, lopni fog. Ha tud lopni, lopni fog. Kérdés, hogy ennek a levét mennyire isszuk mi meg.
.: mobilize.hu :.
Ha ellöksz valakit az utcán és megsérül az bûn.
Ha látod hogy valaki elesik, megsérül, de te nem segítesz rajta az ugyanúgy bûn.
Ha úgy érzed, hogy valaki rosszul végzi a dolgát és nem teszel ellene semmit az ugyanúgy rossz cselekedet. De, megfordítva a dolgot, ha úgy látod, hogy jól vezetik az országot akkor támogatni kell.
Ha nem cselekszel akkor az azt jelenti, hogy neked a jelenlegi állapot is megfelel.
És most ne jöjjön senki azzal hogy nincs egy becsületes párt sem. Sokkal inkább a választók tájékozatlanok. Ha meg végképp tanácstalan vagy hova érdemes ikszelni, akkor szavazz egy olyanra aki tuti nem jut be.
!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!!
Kétlem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Am.
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek
És ki vagy te, hogy pálcát törj mások felett? Csak lejáratod azt a pártot, akire szavazol.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ám nemre szavaztam, de mégis voltam, ahova esett a toll
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem vagyok fideszes, de azért erre beszólok:
- egyrészt kampánycsend van, és itt aligha van akár egy személyes ismerõsöd is.
- másrészt te még nem láttál politikusokat kezet fogni?
törlés plz
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként nagyon remélem nem esik meg az, h a Jobbik nyer, mert akkor jönne még csak a feketeleves, Magyarország eláshatná magát... Viszont komoly képviseletük biztos, h lesz a parlamentben, már ez is riasztó. MSZP sztem -kis túlzással mondva- örülhet, ha bekerül a parlamentbe.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kérdésedre a válasz: Egyiket sem. Éppen ezért nem is megyek szavazni. Sajnos aki(k)re szívem és meggyõzõdésem szerint szívesen szavaznék - mert tettekkel bizonyított - nem fogja(ák) elérni az 5%-ot. :S
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Csak éppenséggel van, aki azt mondja, döntene, ki miatt legyen szarabb, meg van, aki leszarja. Gyászos, hogy ezek között lehet választani, de hát ez van... Kampánycsend miatt nem fogom egyszavas jelzõkkel illetni a pártokat, de a hazudós, az ígérgetõ, a komolytalan, ezek közül melyiket akarnád szívesen, hogy a következõ négy évedet - vagy ahogy már oly sokszor megtanultuk, nem csak azt a négyet, amiben kormányoz, hanem messze többet is - meghatározza?
.: mobilize.hu :.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Erdokozi valasztasok
WWFSMD?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
lehet el se megyek... mondjuk mindenki tudja, hogy ki fog nyerni :\
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Szal ha nem is értesz egyet mondjuk a kampányával, akkor tök fölösleges szavaznod 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.