A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

autoszimulator
"Ha látod hogy valaki elesik, megsérül, de te nem segítesz rajta az ugyanúgy bûn."

És ha olyan sérülése van, hogy mialatt segítettem neki, miattam megbénult, mert szakszerûtlen volt az ellátásom? A részeg, elvakult és lefizetett szavazók mind ilyenek. Sõt, legyünk õszinték, azok is, akik csak félig tájékozódnak, és pár hangzatos ígéretre hallgatnak. Akkor ki szavazhatna? Az ország NAGYON kicsi része. Ja de hát hogy hú demokrácia, meg szavazni akarok?

"!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!! "

na ha ezt meg komolyan gondolod, és fõleg ha így van, akkor az elég gáz. Nehogy már én bizonyítsak a pártnak, meg az ország, hogy najó elmegyek választani, mutatom hogy érdekel, de LÉCCI ne lopjatok. lol? azé na.. mindegy ki nyer, mindegy mennyivel nyer, ha akar lopni, lopni fog. Ha tud lopni, lopni fog. Kérdés, hogy ennek a levét mennyire isszuk mi meg.

.: mobilize.hu :.

Gondolj bele. A mulasztás is ugyanúgy rossz, mintha magát a rosszat segítenéd.
Ha ellöksz valakit az utcán és megsérül az bûn.
Ha látod hogy valaki elesik, megsérül, de te nem segítesz rajta az ugyanúgy bûn.
Ha úgy érzed, hogy valaki rosszul végzi a dolgát és nem teszel ellene semmit az ugyanúgy rossz cselekedet. De, megfordítva a dolgot, ha úgy látod, hogy jól vezetik az országot akkor támogatni kell.
Ha nem cselekszel akkor az azt jelenti, hogy neked a jelenlegi állapot is megfelel.
És most ne jöjjön senki azzal hogy nincs egy becsületes párt sem. Sokkal inkább a választók tájékozatlanok. Ha meg végképp tanácstalan vagy hova érdemes ikszelni, akkor szavazz egy olyanra aki tuti nem jut be.

!!!!Ha nem mész el, akkor csak azt fogják látni a pártok hogy nem érdekel az egész, és csak még jobban fognak lopni!!!!
chhaya
Voltam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Norbi1990
Azért mert nem tesznek semmit se, az ország érdekébe, hogy jobb legyen, vagy nekik ez az állapot jó, amiben most van az ország?
Kétlem.
Hegi90
belinkeltél néhány képet egy pártról, igen. Ezt hívják kampányolásnak. Köszönjük, bye.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Miért? <#fejvakaras>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nemtudom mitõl lenne ez kampányolás, egyszerûen csak belinkeltem néhány képet, az ott látottakból a következtetést mindenkinek magának kell levonni.

Norbi1990
Akiket nem érdekel a szavazás azok arra szavaznak, akik most a kormányon vannak.
Am.
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek
Hegi90
nem, a kampányolásodat kéne beszüntetni a kampánycsend idejére.

És ki vagy te, hogy pálcát törj mások felett? Csak lejáratod azt a pártot, akire szavazol.

N1ggA
Elmentem, szavaztam, és még sorba sem kellett állni 😛

Spread De Love!

Szüntessük be akkor a jutyubot is a kampány idejére? <#zavart2>

bardocz
Arra meg bizonyára emlékszel, hogy amikor 10 éves se voltál mit tettek :ASDASDASDASD
bardocz
Aki nincs bent a parlamentben 51%-al, az nem is tud semmi jót tenni.
milk4
Hát,szerintem egyértelmû hogy kire kell szavazni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fidesz kb 40-50%-al volt benn a parlamentben és semmi jót nem tettek, ezt ne felejtsétek el.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Hiteles hírforrás, gondolod h a másik oldalon nincs ugyanez ? :s

Ám nemre szavaztam, de mégis voltam, ahova esett a toll

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem is tudom... bár ha végignézted és nem jöttél rá magadtól, akkor neked vagy szépen átmosták az agyadat vagy egyetértesz az ott látottakkal.

Hegi90
sajnos igen, és úgy érzékelem, hogy itt egyre több van.

bardocz
Egy bizonyos szellemi szint alatt biztos ezzel a videóval is meg lehet gyõzni embereket.
És ezzel mi a probléma?
Hegi90
ez most mi?
nem vagyok fideszes, de azért erre beszólok:
- egyrészt kampánycsend van, és itt aligha van akár egy személyes ismerõsöd is.
- másrészt te még nem láttál politikusokat kezet fogni?

törlés plz

maffioso
látom te is sok tv-t nézel
amúgy már voltam, fontosnak is tartom

\"If in doubt, flat out!\"

Pont ezért megyek el én is, elkerülendõ azt a bizonyos fekete levest. Azon kívül hidegen hagy az egész.
Lacee
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee86
Hát el szoktam menni, de nem érdekel annyira. Úgy alapból nem foglalkoztat a politika, nincs is olyan párt ami szimpatikus, úgyh arra adom a voksot, amelyiket a legkevésbé rossznak tartom.
Egyébként nagyon remélem nem esik meg az, h a Jobbik nyer, mert akkor jönne még csak a feketeleves, Magyarország eláshatná magát... Viszont komoly képviseletük biztos, h lesz a parlamentben, már ez is riasztó. MSZP sztem -kis túlzással mondva- örülhet, ha bekerül a parlamentbe.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Még nem tudom, valószínûleg késõbb el.

http://goo.gl/gd6Zi5

Persze, ez fontos dolog, mindig megyek. Mondjuk annyira nem tartom fontosnak, de én behúzom a kis strigulámat annak reményében, hogy rajtam is múlik, talán kevésbé rossz jön. 😊

Picar77
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek.

()() (^^)

bardocz
Ez a demokrácia, szavazol valakire, majd 4 évig szidod.
BaliBoy
Találó. Sajnos.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Persze, hogy mindenki azt szeretné. De ha már úgy megy el szavazni, hogy tudja, hogy rosszra szavaz akkor utána hülyeség azt elvárnia, hogy jobb legyen. Az meg nem nagy öröm, hogy kevésbé lesz rosszabb mert azzal max csak a romlás mértékét csökkenti.

Kérdésedre a válasz: Egyiket sem. Éppen ezért nem is megyek szavazni. Sajnos aki(k)re szívem és meggyõzõdésem szerint szívesen szavaznék - mert tettekkel bizonyított - nem fogja(ák) elérni az 5%-ot. :S

Doomista
ma még nem

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hegi90
vótmá?

PesSim
Nem megyek, mert nincs rá lehetõségem.

De mentem volna.

autoszimulator
igazából mindenki azt várja, hogy jobb legyen, ha elmegy, ha nem megy el. Ki az a hülye aki rosszabbat vár? 😄

Csak éppenséggel van, aki azt mondja, döntene, ki miatt legyen szarabb, meg van, aki leszarja. Gyászos, hogy ezek között lehet választani, de hát ez van... Kampánycsend miatt nem fogom egyszavas jelzõkkel illetni a pártokat, de a hazudós, az ígérgetõ, a komolytalan, ezek közül melyiket akarnád szívesen, hogy a következõ négy évedet - vagy ahogy már oly sokszor megtanultuk, nem csak azt a négyet, amiben kormányoz, hanem messze többet is - meghatározza?

.: mobilize.hu :.

BaliBoy
És nem érzed a logikai bukfencet, hogy elmész szavazni egy rossz dologra (mert ha kisebb is, de rossz) és utána várod, hogy a dolgok menete jobbra forduljon?!

Lullaby
Nem megyek, meggyõzõdésbõl: egyik párt sem gyõzött meg + emiatt nincs kedvem hazautazni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

efti
Nem megyek, nincs mibol valasztani. Par eve egy ARCon volt a temaban egy nagyon jo plakat:

Erdokozi valasztasok

WWFSMD?

tommygear
már voltam is
Elmegyek, mert van kisebb, és nagyobb rossz... de egyik párt sem nyerõ nálam.
OrioN the S
😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
bazz... en gondoltam, hogy akkor legalabb ennyivel tudnek tenni ellenuk :\ de ez igy meg fos, mert, ha eselytelenre szavazok, akkor azt szetosztjak, ha nem szavazok az meg a mostaninak jo.

lehet el se megyek... mondjuk mindenki tudja, hogy ki fog nyerni :\

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

bardocz
Menjünk ki ezer wattos erõsítõkkel, és nyomjunk gitárszólót torzítva.
Hegi90
ha jól tudom, akkor az esélytelenekre leadott szavazatokat szétosztják az esélyesek között, azért, hogy meg legyen a kötelezõ minimum.
Szal ha nem is értesz egyet mondjuk a kampányával, akkor tök fölösleges szavaznod 😄

DeerHunter01
Ha lennék már 18, akkor elmennék 😊

\"Errõl van szó!\"

BaliBoy
Mi lesz ott?

OrioN the S
nekem is melo, de... a nemes cel erdekeben 😊

MR ME
nem terveztem, holnap meló, és nem értek egyet a kezdeményezéssel -.-

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
de mi ott leszunk 😎 nem jossz? 😄

MR ME
kampánycsend van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
18:30-kor gyertek a Vertanuk terere.<#hawaii><#vigyor3>