A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
Persze, ez fontos dolog, elmentem volna, de még van 4 hónapom, hogy tudhassak szavazni. Szóval most várnom kell megint 4 évet. FFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

:3

Bulykin
Kéne menni, de egyedül nincs kedvem, faterék meg már voltak csak én aludtam :=)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Persze hogy.
Mindenképpen történelmi szavazás lesz, ilyen vérszegény kampány ilyen gyér választékkal még nem volt az elmúlt 20 évben. 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Máté94
Nem megyek, mert nincs rá lehetõségem (pl. külföldön vagyok, beteg vagyok, stb...)

Nem vagyok még 18 így érthetõ, de ha tehetném akkor se mennék el mert minek?😄
BaliBoy
Igen, most már tudom. De annyira nem tartom fontosnak az egészet mert akikre szavaznék sajnos nem fognak még csak a parlament kapujába sem eljutni. A többit meg szívbõl utálom!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
El, de nem azért, mert fontos...
Adaaam
Meghatalmazottal is lehet, én is úgy intéztem.

everything's better with music

BaliBoy
Csak részleteket olvasol vagy csak simán van olyan ami nem jut el a feldolgozásig a buksidban: "De amúgy sem kértem magam át a választási körzetembõl."
Mivel csak személyesen lehet elintézni, én meg nem voltam otthon...

Molnibalage
Én ezzel fejezem ki akaratom: az ÖSSZES tûnjön el a parlament környékérõl is.

Miféle agylövött logika ez? Szerintem meg azzal fejeznéd ki, hogy arra szavazol, akit preferálsz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

NEOreg3
ha a szüleim levisznek autóval, amúgy én ki nem mozdulok azért a házból

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BaliBoy
Nem megyek, meggyõzõdésbõl (pl. tartózkodom, nem tetszenek a pártok, stb...)

De amúgy sem kértem magam át a választási körzetembõl.
Egyébként a CM-re szavaznék. Az összes többiben olyanok ülnek akik már 20 vagy több mint 20 éve meresztik magukat a parlamentben. Egyszerûen nincs értelme. Én ezzel fejezem ki akaratom: az ÖSSZES tûnjön el a parlament környékérõl is.

Scottt
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Bruk
😄

Nem para, én is lehagytam egy szmájlit 😄

HöfEE
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek.

Bruk
Látszik hogy akkor keltem pedig mindig elolvasom. Bocsi.

Leírás

Szabi84
most, kivételesen fontosnak tartottam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

David2
már voltam, mit ne mondjak túlságosan magas volt az átlagéletkor:/

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

89
Voltam...a szívem helyett az eszemre hallgattam :S

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

MR ME
Hmm, lehet hogy elnézek majd...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
elmegyek, hogy valami eselytelenre szavazzak.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Bruk
"Nem megyek, mert nincs rá lehetõségem (pl. külföldön vagyok, beteg vagyok, stb...)"

Pár nap múlva leszek 18. Amúgy lehet elnéznék, csak hát reménytelenek...

Igen, százhetvenvalamennyi lóerõ. Használd egészséggel, óvatosan a kuplunggal.😊

Persze, ez fontos dolog, mindig megyek. (szebbik -.-)

DJKonya
Csak?<#idiota> az 1.2-es Fabiammal úgy odaperkelnék a Navaradnak hogy a festék le is pattogna róla<#idiota> De amúgy nagyon jó választás volt, én is imádom a Navarakat<#smile>

Már egy kicsit off-ba vagyunk de neked erre mennyi a luxusadó?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
igen, kicsit nyomatékszegény viszont az még a 170 lovas nem? na most nekem 190 lovas 400NM-es van csak ez meg lett "chips" tuningolva 😄 és így máris 220LE és 500NM nyomatékom van

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Nem megyek, mert rohadtul nem érdekel.

Akárkire szavazok és akárki gyõz nekem nem lesz se rosszabb se jobb 😄 tehát akkor mi a fasznak szavazzak?

Tudom semmi köze nincs a témához de...

A repülõgép szerencsétlenségben elhunyt Lengyel nemzetiségû kormányfõ, Lech Kaczynski és a repülõgépen utazó többi elhunyt utas emlékére:

tigeroo
megyek
Köszi, majd elolvasom mit írnak róla a jobb oldali propaganda újságban, közismertebb nevén a Hídlapban (városi újság 😊 )

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem megyek, mert rohadtul nem érdekel.

Persze, ez fontos dolog, mindig megyek!

Minden Magyar állampolgárnak így kellene helyesen cselekednie!
Idén barátnõmmel megyek... 😊
szjuca
😄

Milyen szavazás van ma ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szjuca
Fontos, mindig menek.

tigerbácsi
Nem megyek, mert nincs rá lehetõségem (pl. külföldön vagyok, beteg vagyok, stb...)

mivel nem vagyok otthon. Pesten vagyok, s nekem vidéken kellene szavaznom, s nem tudtam hazautazni, mert be kellett jönnöm melózni, s késõn tudtam meg, így nem tudtam kérni azt a lehetõséget, hogy itt tudjak szavazni.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

byzhouse
Nem megyek,mert pici vagyok<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Motoroj
<#eljen><#worship>

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Édesapámnak Pathfinder van, 4 éves, lassan 90.000 km-rel és fékbetét, ill. olajcserén kívül más miatt nem lett hozzányúlva... nagyon jó autó, csak kicsit nyomatékszegény a 2.5-ös dízelmotor ekkora kasztnihoz.

Egyébként márkahû vagyok. (Mercedes)

Willenbrock
Én legszívesebben veteránautót vennék ha lenne rá pénzem meg lehetõségem.Rolls Royce Phantom II,Mercedes 540k
A valóságban nem nagyon válogathatok,az olcsók közül kellene választanom.

Viktor9202
Ha autó, akkor nálam szinte csak német kocsik jöhetnek szóba. Igaz hogy elég sokat kérnek értük, de minõségért fizetsz. Még a japán autók is szóba jöhetnek

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

GhostR1der
motorozok. gtfo 😊

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

NEOreg3
olyat vennék, ami.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szabi84
akkó az elromlik

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pepsi Twist
minden elektromosan kapcsolható, amit akarsz

SötétBarom
Egyéb, kommentben kifejtem...

Anyám bravaját vettem meg, mert újkora óta a miénk, és tudtam, hogy pikk pakk (meg már akkor egy éve én használtam 😄).

Ha lecserélem, akkor saját mérlegelés alapján egy mx5re, vagy egy kombi A6-ra, esetleg egy e36 coupera. De majd kiderül 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

somdav95
Tesztek alapján, csak szakemberek véleményére adok. + ár/érték

szucsy89
szinte valamennyinek a keveréke
Motoroj
Egyébként új autók nem annyira érdekelnek, jobban szeretem a veteránokat, meg az antik darabokat.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu