A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:3
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mindenképpen történelmi szavazás lesz, ilyen vérszegény kampány ilyen gyér választékkal még nem volt az elmúlt 20 évben. 😄
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nem vagyok még 18 így érthetõ, de ha tehetném akkor se mennék el mert minek?😄
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mivel csak személyesen lehet elintézni, én meg nem voltam otthon...
Miféle agylövött logika ez? Szerintem meg azzal fejeznéd ki, hogy arra szavazol, akit preferálsz...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De amúgy sem kértem magam át a választási körzetembõl.
Egyébként a CM-re szavaznék. Az összes többiben olyanok ülnek akik már 20 vagy több mint 20 éve meresztik magukat a parlamentben. Egyszerûen nincs értelme. Én ezzel fejezem ki akaratom: az ÖSSZES tûnjön el a parlament környékérõl is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Pár nap múlva leszek 18. Amúgy lehet elnéznék, csak hát reménytelenek...
Persze, ez fontos dolog, mindig megyek. (szebbik -.-)
Már egy kicsit off-ba vagyunk de neked erre mennyi a luxusadó?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Akárkire szavazok és akárki gyõz nekem nem lesz se rosszabb se jobb 😄 tehát akkor mi a fasznak szavazzak?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Minden Magyar állampolgárnak így kellene helyesen cselekednie!
Idén barátnõmmel megyek... 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
mivel nem vagyok otthon. Pesten vagyok, s nekem vidéken kellene szavaznom, s nem tudtam hazautazni, mert be kellett jönnöm melózni, s késõn tudtam meg, így nem tudtam kérni azt a lehetõséget, hogy itt tudjak szavazni.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Egyébként márkahû vagyok. (Mercedes)
A valóságban nem nagyon válogathatok,az olcsók közül kellene választanom.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Anyám bravaját vettem meg, mert újkora óta a miénk, és tudtam, hogy pikk pakk (meg már akkor egy éve én használtam 😄).
Ha lecserélem, akkor saját mérlegelés alapján egy mx5re, vagy egy kombi A6-ra, esetleg egy e36 coupera. De majd kiderül 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ