A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem lennék alany.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
mindkétszer a roma összefogásra
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"The trees move. Do you not see it?"
Másrészrõl az internet radikális terjedése óta nagyon komplikáltak lettek az ehhez hasonló kérdések. Nem mindegy, hogy egy kisebb baráti/családi körben beszéltek a témáról, vagy egy népszerû internetes oldalon széles tömeg részére közzéteszel egy mások által készített, kimondottan politikai indíttatású kampányanyagot.
Spread De Love!
Spread De Love!
Szóval magyarán majdhogynem tök mindegy számodra, hogy ki nyer csak az nem nyerjen akit utálsz.
Hát gratulálok! Várd a szép jövõt továbbra is. Biztos eljön...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ezeket az érdekeket nem igazán képviseli senki, de azt tudom, hogy ki az, aki az ellenkezõjét képviseli, és ahelyett, hogy szarnék rá, elmegyek, és a ******+****** ellen szavazok.
És vicces, hogy olyan mondja rám, hogy az olyanok miatt, mint én, nem lesz változás, aki homokba dugja a fejét.
2-esre: Így is lehet nézni, meg úgy is, de semmiképpen sem hülyeség. Így is lehet mondani: Egyik pártnak sem rontod az esélyeit, vagy egyik pártnak se javítod. Idén nekem van egy párt, akinek nagyon szívesen rontom az esélyeit.
3-as: Igen, a kérdés, hogy melyik a kisebbik rossz.
Spread De Love!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Pont ez nem tetszett nekem abban a bizonyos pártban, hogy követõi is agresszívan harcolnak az ellen, hogy gyakorlatilag ellehetetlenítsék a többi pártot, vagy épp azok követõit.
Szerintem (ha te is így látod a dolgokat, ahogy írtad), pont nem kellett volna kitörölni, hogy ez is ékes példája legyen arra, hogy mit is mûvel az emberekkel a politika.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
1. És talán ez a legfontosabb. Egyik oldalra sem húz a szívem. És addig nem is lesz semmilyen változás ebben az országban amíg sok ilyen gondolkodású van mint Te, akik oldalakban gondolkodnak.
2. Ha nem megyek el szavazni akkor valami oltári hülyeség azt mondani, hogy én akkor mindenkire szavazok. Mivel nem adtam le szavazatot így senkire sem szavaztam! Max annyit lehet felróni, hogy másokra bízom a döntést.
3. "Ha elmész szavazni, akkor legalább tudsz valaki ellen szavazni."
Ez a másik rohadt nagy baj, ami miatt itt nem lesz változás. Rengetegen úgy mennek el szavazni, hogy valaki ellen szavaznak. Nem meggyõzõdésbõl, azért mert ismerik azt akire szavaznak... stb. hanem valaki ellen. Ez kb. ugyanaz a kategória mint akik azon filóznak, hogy melyik a kisebbik rossz. (#68428)
Én eldöntöttem 2006 után, hogy következõnek akkor fogok szavazni menni amikor saját meggyõzõdésem és hitem alapján tudok majd valaki olyanra szavazni akit én jónak, méltónak, hozzáértõnek találok arra, hogy képviselje/képviseljék az érdekeimet. Mert az egész szavazás errõl szól. A Te az Én és mások érdekeinek a képviseletérõl. Jelenleg nincs olyan, vagy ha van is nem jut be a parlamentbe.
És még valami. Szavazati lehetõség egy jog és NEM kötelesség! Ugyanúgy vélemény nyilvánítás az is ha valaki nem megy szavazni, csak valamivel árnyaltabb és nem egyértelmû mások számára az ok.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
.: mobilize.hu :.
Ergó szerintem kevésbé volt problémás, nem igazán minõsül "térítésnek". Azt már nem is mondom, hogy az én figyelmem is elkerülheti valami, elsõdlegesen a videókat és "kampányanyagokat" töröltem, illetve az azokhoz kapcsolódó válaszokat sok esetben. Így, hogy felhívtad rá a figyelmem, töröltem a kérdéses kommentet is.
Számomra azonban a te kommented ténylegesen sokat elmond arról, hogy te mekkora egy csõlátású alak vagy. Bocs, én vagyok a házigazda, nekem kellene példát mutatni, nem pedig személyeskedni, de hányni tudnék ettõl a fanatista vádaskodástól. Természetesen ha jelzitek számomra a problémás kommenteket, akkor törölni fogom, nekem is elkerülheti néha valami a figyelmem. Egyébiránt meg kitiltásokat fogok osztani a balhés alakoknak, ha azok csak kötözködni tudnak.
Trolling is a art.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
az hogy ki mire húzott már senkit sem érdekel.
Spread De Love!