A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magamnak készítem az ételeket, illetve ha az étterem konyhájában összelopok annyit h nem vagyok éhes akkor nem csinálok kaját :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#puszis>#puszis>
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Nem, mert van aki fõz: anya, húgom, barátnõm
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Pl. tojásrántotta.
Felváltva, másokkal együtt.
Ma anyukám csinálta...
I met God. She's black
Felváltva, másokkal együtt. (Itt Pesten fõzök magamra...és nagy ritkán mikor haza megyek vidékre, akkor meg vagy mamák vagy muter)
Viszont ha rávinne a kényszer biztos fõznék én is, most viszont anyám, apám fõznek rám szal 2/2. Ja meg tesóm szakmája szakács.
anno 1987
hülye vagyok a fõzéshez, és van aki megcsinálja helyettem
ha rajtam múlna nem is ennék fõtt kaját
egyedül élek, hétvégente van anyu/apufõztje, és ha normális kaját akarok enni akkor meg kell erõltetnem magam..
ma ínyenc csirkét csináltam pont :D de ritka amikor ilyen fullos kaját csinálok
Anyum fõz<#crazya>#crazya>
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
anyukám fõz rám
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Nem, mert van aki megcsinálja helyettem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Vagy topikra gondoltál? Nagyon nem mindegy :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nem igazán, alapvetõ ételek elkészítése még megy.
Nem, mert van aki megcsinálja helyettem
respect to the man in the ice cream van

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
2.ban nem találtam olyan lehetõséget,hogy néha szoktam fõzni-sütni :S
Nem, mert van aki megcsinálja helyettem. / Felváltva, másokkal együtt.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Igen, általában én készítem el a saját ételeimet.
Nem szorulok arra, h fõzzek, anyám megcsinálja. :)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Otthon megcsinálják helyettem, albiban meg amikor úgy van kedvem :)
nem,mert van aki megcsinálja helyettem.
pred
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Vannak dolgok amik kimaradnak az ember életébõl.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
(Csak az a mûvészet, hogy ne csinálj közbe nagy disznóólat...)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen, általában én készítem el a családi étkeket.
Elsõ sorban magamnak meg a barátnõmnek.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Magyaroszág a csalók országa
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
.: mobilize.hu :.