A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A saját cooltúrámat nyomatom 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
USA (fanatikus patrióták, azt képzelik õk a világ legjobb országa, mindenki más harmadik világbeli terrorista, a biblia teljes egészében igaz történet, a szex tilos)
Japán (fappolás metrón, még a rózsaszín plüssmacik is meg akarnak erõszakolni)
A kínai (állatkínzás és cenzúra, jee)
Arab (a nõk tárgyak, aki Mohamedet szidja halott)
fix'd <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Elõször elkezdtem reggae-t hallgatni, de sok olyan kifejezés, utalás volt, amirõl nem tudtam, h mit jelent. Utánanéztem a neten és rájöttem, h milyen érdekes a történelmük, a vallásuk, a kultúrájuk. Azóta nagyon érdekel a dolog és már igen szélesre kibõvítettem a tudásomat a kultúrával kapcsolatban. <#taps>#taps>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Mi akar lenni az hogy "antik eredményeik" ? <#idiota>#idiota>
Beszólás off
építészete, harcmûvészeti stílusaik, szokásaik, keleti filozófia, japán lányok.
emellett meg talán indiánok, sámánisztikus népek
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
#
Nem érdekel a kultúra,marhaság
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Az usáért meg vagyok halva. imádom egyszerûen, de a globalizációt meg hogy mindent átveszünk ahelyett hogy megcsinálnánk a saját egyedi, és nagyszerû világunkat. (naiv vagyok...)
Japán: Technika, fura emberek😄
Kína: tisztelettudóak, törõdnek a másikkal
Arabot annyira nem szeretem
magyar kultúrából nincs mégegy az tuti. szeretem nagyon azt is
http://www.tenke.hu
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Pár hónapig ne keressetek, nehéz lesz ezt feldolgoznom.<#idiota>#idiota>
anno 1987
Amúgy sosem néztem ezt a sót meg a többit sem(a Józsibarátból a cigányviadalba belenéztem azért,de csak a neten.
Szerintem részben a választások eredményéhez lehet köze a döntésnek.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
<#falbav>#falbav>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Engem hidegen hagy. Általánosban mint afféle pisis, néha néztem, de természetesen azóta már benõtt a fejem lágya, és nem nézek ilyen szarokat. Csak 1-1 youtube-os videót nézek meg néha, amin lehet röhögni.
Elsõ 2 opcióra gondolom poénból nyomtak, én is poénnak szántam azokat. 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Anyám állandóan azt nézte<#gonosz1>#gonosz1>
I met God. She's black
de azért örülök neki, hogy vége.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!