A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.tenke.hu
-csakis n1gga kedvéért-
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
#69471: Gyõzike. <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Flasht, java-t újraraktam.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Bár tök mind1,majd kapunk helyette valami más hasonló színvonalú mûsort...
(Megjegyezném,hogy se IE,se FF alatt nem tudok szavazni napok óta....
"Referer error! Vissza" )
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
na jó, nagy ritkán szoktam, de annyira ritkán, hogy jön a varázsdoboz efekt, jé szines, jé mozog :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
#69436: <#eljen>#eljen>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Jobban örülnék ha a heti hetes szûnne meg.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ki a f*sznak van kedve azt nézni hogy egy halom c***ny öli egymást halomra, az egész magyar média egy hányadék az összes kibeszélõ show-val együtt véve... :/
kaptunk helyette gyõzike sáút, majd a sok paraszt azt nézi
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊