A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itália a reneszánsz világnézet,szellemiség földje.
Iszlám, mert nem egyénben, hanem család szinten gondolkodnak.
A kínai(antik kultúra,harcmûvészetek,mentalitás stb)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Nem a fû meg a piros lámpás negyed miatt, hanem azért mert befogadóak és vendégszeretõek. Jobban bántak velem, mint itthon, pedig nem is tudták, hogy honnan jöttem. Nagyon jófejek.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Természetesen a Magyar hiszen mindenkinek a saját kultúrájával kell törödnie elsõdlegesen
de közvetlen utána:
Egy európai kultúra mégpedig a skandináv, fõleg svéd.
Magyar elsõsorban,illetve a keleti filozófiák,amibõl sokat tanulhatnánk mi is..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nagy álmom,hogy az USA-ban élhessek majd...<#smile>#smile>
leszarom kultúrákat
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De Leginkább az olasz, távolabbról japán, és természetesen a magyar.