A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"jobbkézzel verem-ütöm-vágom az asszonyt hogy szopjon lefele" <#idiota>#idiota>
és a wcre is közösen mentek?illetve masztiban is segítõ kezet nyújtottok egymásnak? <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha ilyen dolgokról nem tudsz beszélni a barátoddal, akkor nem is a barátod.
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
balkezes...ballal...de ha nem muszáj akkor egyikkel sem.
Minden ugyanaz másképpen.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
habár íráson kívül majdnem mindent bal kézzel csinálok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
középsõvel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
.: mobilize.hu :.
ez ugyan olyan mint h volt többször is h csajjal(ugyan azzal reggel délben este is sex ..nincs benne semmi rossz sztem :D)
mellesleg nekem olyan haverom van, aki azt is bejelenti ha ráélvezett a hasára.
:D
férfiak közt meg lehet beszélni!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ezért elõtte kétszer kiveri akkor lehet kibír 5 percet :D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
lehet csak én vagyok túl igényes ???
- de komolyan... még poénnak sem jó...
jobbkézjobbal...
wc napi 2x :D
Nõk csodákra képesek :D vírusirtók :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
amúgy a normális a napi egy, megközelítõleg ugyanabban az idõpontban, de egyes táplálkozáskutatók szerint minden fõétkezés után kellene.
a 2-3 napinál azért lehet, hogy van vmi a háttérben (vitaminhiány, betegség, nemtom, csak lehet)
<#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kétkezesség fuckyeah
"The trees move. Do you not see it?"
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!