A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a család többi tagjai úgy szokták kb.
nekem minden reggel kell (sõt van hogy délután IS)
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nyugodtan hívtatod házibuliba, kevés az esély hogy pont akkor szarja körbe az ülõkét!!!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
szavazótopic mindennap uj kérdés, egy idõ után elfogy az "értelmes" kérdés és most nem nem arra gondolok h ez értelmes-e vagy sem.
Egyszerûen arról van szó ,hogy most ez a kérdés jutott és kész.Nem lehet mindenki elvárásainak megfelelni.
Sztem meg jó kérdés!
Amúgy meg van aki tagadja és van aki nem.A maszturbálás meg kimondottan egészséges dolog.Aki nem hiszi járjon utána.(persze ezt is mértékkel kell mûvelni :D
Jobbkezes vagyok, jobb kézzel.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha valaki nem tud rendszeresen szexelni, az úgyis magához nyúl, olyan ez mint a WC-zés, egyszerûen kell... Persze, ha valakinek párja van is elõfordulhat, ezer meg okból..
.: mobilize.hu :.
kicsit lassú az anyagcseréje :)
Bal kézzel olyan mintha egy férfi csinálná :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Akkor várok tovább a következõ idióta kérdésre...:D Egyelõre no kvessön. :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Leírás: Tekintsünk el a köztes állapotoktól!
* Állva
* Ülve
De bazmeg,legközelebb már az lesz,hogy hogy törlöm ki?
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
lolmá' micsoda kérdés! <#idiota>#idiota>
két kéz kell az én szerszámomhoz. xD
Nõs ember vagyok, ergo a maszturbálás nálam tökélyre van fejlesztve.<#idiota>#idiota>
Eltávolítottam az illimituxot:)
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"Firefox címsorába írd be ezt: "about:config" (macskaköröm nélkül)
Felül a keresõbe (filter) pedig kezd el gépelni a "referer" kulcsszót. Lennie kell egy ilyen sornak: "network.http.sendRefererHeader".
Ennek az értékét nézd meg nekem. Ha 0, akkor biztosan rossz. Ha 1, akkor mennie kellene, de böngészõje válogatja. Ha 2, akkor meg mindenképpen mûködnie kell. Ezt az értéket át lehet írni, ha nem az optimális jelenleg, akkor a módosítás (és restart) után mûködnie kellene.
Ha ezen a fronton minden okésnak tûnik, de mégsem jó, akkor tiltsd le az összes firefox kiterjesztést ideiglenesen, utána nézd meg úgy is.
Teljes firefox kilépés (minden ablak, ha több is van) lehetséges, hogy kelleni fog. Ha ez után is rossz, akkor jönnek a tartalomszûrõ dolgok. Tûzfal, vírusírtó, spywareírtó."
Aki nem tudott szavazni (valószínûleg referrer error üzenet kíséretében), az a következõ alkalommal próbálja meg újra, és ha a szitu nem változott, akkor a macskakörmök között levõ "tartalmat" valahogy juttassa el hozzám. Ez akár üres is lehet, ez is számít és fontos. htx
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"