A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
sztem az pont még jó.

a család többi tagjai úgy szokták kb.

nekem minden reggel kell (sõt van hogy délután IS)
tigerbácsi
szerintem is az, mivel napi 1szer eszem :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Narxis
Szerintem normális bár elméletileg minden nap kellene. Am. akinek lassú az B1 vitaminnal felgyorsíthatja. :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sickness
macska kalapban

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigerbácsi
én 2 - 3 naponta ürítem a szilárd salakanyag készletem :-) az gyakori? :-D

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigeroo
neem. aki ritkán szarik az "jófajta" ahogy clio is mondta<#idiota>

nyugodtan hívtatod házibuliba, kevés az esély hogy pont akkor szarja körbe az ülõkét!!!
immovable
Barátokat keresek, kirándulásra, beszélgetésekhez, iváshoz, etc. Ritkán szarók kizárva! :D
immovable
Nekem meg olyan akinek csaja van, dugja, de mellette napi 2x kiveri. És?<#idiota>
Lacee86
Ja, ezentúl úgy kell válogatni az embernek a haverjait, h elõször kitudakolja, h milyen gyakran szarik. Heti 1x? Hülye vagy... Napi 4x? Te is... Naponta? Hm, jó leszel. <#idiota><#nyes>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Miért? Ettõl rosszabb ember az ismerõse? Nekem is van ilyen barátom, meg olyan is, aki napi négyszer szarik.

olvasom h van akinek nem tetszik a kérdés :S hát kérem akkor ne reagáljon rá és kész,megvagyunk a kommentjei nélkül is :)
szavazótopic mindennap uj kérdés, egy idõ után elfogy az "értelmes" kérdés és most nem nem arra gondolok h ez értelmes-e vagy sem.
Egyszerûen arról van szó ,hogy most ez a kérdés jutott és kész.Nem lehet mindenki elvárásainak megfelelni.
Sztem meg jó kérdés!

Amúgy meg van aki tagadja és van aki nem.A maszturbálás meg kimondottan egészséges dolog.Aki nem hiszi járjon utána.(persze ezt is mértékkel kell mûvelni :D
Jobbkezes vagyok, jobb kézzel.
clio1616v
Jófajta ismerõsökkel veszed magad körül...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Legszívesebben nem maszturbálok. Az efféle szükségletemet legszívesebben a barátnõmmel együtt elégítjük ki egymásnak.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

tigerbácsi

Rockynhooo
lábbal

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
Jobb kezes vagyok, bal kézzel.

Spread De Love!

autoszimulator
wc-zni is szokott mindenki, meg maszturbálni is, fõleg a fiúk. lányok többsége tagadja, fiúk büszkék rá, ilyen az ember :D

ha valaki nem tud rendszeresen szexelni, az úgyis magához nyúl, olyan ez mint a WC-zés, egyszerûen kell... Persze, ha valakinek párja van is elõfordulhat, ezer meg okból..

.: mobilize.hu :.

Lacee86
:D Azért azt õ is érzi, h ez már messze nem egészséges... :)

tigeroo
van 1 ismerõsöm õ 1héten 1x :DD de akkor meg bejelenti msn-en is hogy meg nagydologra, és kajak ottül 1-1,5órát :DDD

kicsit lassú az anyagcseréje :)
sõt milyen gyakran fingasz kérdésnek is van létjogusultsága itt.

Jobb kézzel.
Bal kézzel olyan mintha egy férfi csinálná :D

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Narxis
lol

Lacee86
Sztem lehetne kérdés, h milyen gyakran nagyvécézel. :D Már csajjal is beszélgettem errõl, no problem. :D (Kiderült, h õ csak heti 2x. :O )

BaliBoy
Egyszer baráti körben ez szóba került. Hidd el, nem is olyan érdektelen.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Atomreaktor
az egyéb kategória nagyon üt :D

Na bazmeg :DDD
Akkor várok tovább a következõ idióta kérdésre...:D Egyelõre no kvessön. :D

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

<#idiota>
tigeroo
kiegészítve:

*szeretem ha csokidarabok ragadnak a seggszõrömre, ígyhát nem
tigeroo
vótmá<#eplus2>

(?)
Narxis
Ülve vagy állva törlöd a feneked nagyvécé után?

Leírás: Tekintsünk el a köztes állapotoktól!

* Állva
* Ülve

Jobb-Jobb

De bazmeg,legközelebb már az lesz,hogy hogy törlöm ki?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jobb,jobb

BaliBoy
jobb, bal

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

0Fritz0
Sehogy, nem érem át.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jobbkezes vagyok, jobb kézzel...

lolmá' micsoda kérdés! <#idiota>
tigeroo
bal, bal
Narxis
Egyéb:

két kéz kell az én szerszámomhoz. xD

immovable

Nõs ember vagyok, ergo a maszturbálás nálam tökélyre van fejlesztve.<#idiota>
Marci0115
xd

szjuca
<#smile>

immovable
Már saját családot alapítottam
predator1982
barátommal.

pred

Attila8805
Müxik!
Eltávolítottam az illimituxot:)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Ability
Plusz a problémától szenvedõ Firefox-osok erre nézzenek rá, idézem magam:

"Firefox címsorába írd be ezt: "about:config" (macskaköröm nélkül)

Felül a keresõbe (filter) pedig kezd el gépelni a "referer" kulcsszót. Lennie kell egy ilyen sornak: "network.http.sendRefererHeader".

Ennek az értékét nézd meg nekem. Ha 0, akkor biztosan rossz. Ha 1, akkor mennie kellene, de böngészõje válogatja. Ha 2, akkor meg mindenképpen mûködnie kell. Ezt az értéket át lehet írni, ha nem az optimális jelenleg, akkor a módosítás (és restart) után mûködnie kellene.

Ha ezen a fronton minden okésnak tûnik, de mégsem jó, akkor tiltsd le az összes firefox kiterjesztést ideiglenesen, utána nézd meg úgy is.

Teljes firefox kilépés (minden ablak, ha több is van) lehetséges, hogy kelleni fog. Ha ez után is rossz, akkor jönnek a tartalomszûrõ dolgok. Tûzfal, vírusírtó, spywareírtó."
Ability
Lehetõleg privátban, hogy minél elõbb észrevegyem.
Ability
Fontos!

Aki nem tudott szavazni (valószínûleg referrer error üzenet kíséretében), az a következõ alkalommal próbálja meg újra, és ha a szitu nem változott, akkor a macskakörmök között levõ "tartalmat" valahogy juttassa el hozzám. Ez akár üres is lehet, ez is számít és fontos. htx
szabii98
szülõkkel:)

I met God. She's black

Lacee
két barátommal hétközben, hétvégente a családommal :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
egyedül.

1-2 hetente hétvégére hazajövök