A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Gondolom, te sokkal kreatívabb és értelmesebb választ adtál volna, szóval hallgatlak, szeretnék tanulni!
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Bocsánat hogy mindig belédkötök, de egyszerûen nem tudom megállni, annyira égbekiáltó marhaságokat írkálsz ide.
... beleszerelni az autómatát a gyerek fejébe ...
na akkor ki az elmebeteg?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
akkor szoktam szólni amikor értelmét láttam és kedvem volt hozzá
nem, nem szoktak piszkálni.. bottal? téged azzal szoktak vagy láttál ilyesmit, hogy valakit bottal?
érdekes gondolatokat írsz ki magadból drága
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
az osztálytársak meg csak bottal piszkáltak
egyszerûbb ott "megvenni" ...
Lehet, hogy ebben kicsit maradi vagyok, de az iskolának nem tárgyilagosan kellene elõteremteni hanem értékben a gyerek fejébe verni.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
mondjuk széthajingálnák azt is nem érdemes itt semmit bevezetni így sztem ezt se
ezeknek a döntéshozóknak teljesen természetes, hogyha náluk az irodáépületben adottak az ilyen jellegû mindennapos feltételek akkor máshol is pedig nem olyan biztos az...
minden iskolában legyen minden... meki kfc burger king... minden
legyenek detoxikálók kihelyezett jellegûek...
fõsulin mi mindig vettünk 1-2dobozzal->felfújtuk és azzal harcoltunk 😄DD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
és egyszer sem láttam hogy valaki hülyéskedett volna vele, nem hevertek óvszerek minden fele.
egyedül én voltam a " rossz " aki filccel odaírta hogy melyik gomb milyen fajtát ad, mert arról nem volt tájékoztatás. de azthiszem ezt azért még elnézhetõ gyerekcsíny
amúgymeg jó hogy volt. volt is hogy kisegített egyeseket 😊
u dont have to listen anybody else but me
ha nem is ott veszik meg, de legalább figyelemfelkeltés céljából jó lenne.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Új logó by: berczely (Y)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
beszéljétek meg - de ne haragudj engem nem érdekel, más ilyen jellegû tevékenységét mikor és hogyan végzi és én sem osztom meg a barátaimmal.
folosleges... minden boltba lehet kapni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kurvára leszarom
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy kitudja...