A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálunk a középsuliban volt mindig is, szóval nem értem a kérdést. Máshol nincs?

Lacee86
Nem errõl van szó. Mind1, hagyjuk is, én nem is akartam ebbe belefolyni. A mai téma sem izgat igazán, nekem tök érdektelen h vannak-e automaták vagy nincsenek. További jó vitatkozást! <#integet2>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

PesSim
ahan, ergo én buta és éretlen vagyok, ha ez neked örömöt okoz, hát legyen.

Gondolom, te sokkal kreatívabb és értelmesebb választ adtál volna, szóval hallgatlak, szeretnék tanulni!

Van olyan intézmény ahol már van...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ha én a suli izomfickója lennék, biztosan téged vennélek elõ elõször, ha élõben is így viselkedsz, mint ezen a fórumon.

Bocsánat hogy mindig belédkötök, de egyszerûen nem tudom megállni, annyira égbekiáltó marhaságokat írkálsz ide.

Lacee86
Azt én honnan tudjam, de értetlenségre értetlenséggel válaszolni jó megoldás?

PesSim
jó, akkor õ miért nem érti a "bottal piszkálni" kifejezést?

Lacee86
Nem akarom clio-t védeni, de talán kéne tudni értelmezni az átvitt értelmû mondatokat...

PesSim
én irok érdekes dolgokat drága, akkor az mi amit te írtál?
... beleszerelni az autómatát a gyerek fejébe ...

na akkor ki az elmebeteg?

Doddy a düdő
nekem már hiányzott. komolyan.

clio1616v
nem volt felesleges idõm beírni ide neharagudj

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a jobb szélen ültem az elsõ sorban és amelyik tárgy érdekelt abból tudtam mindent, ami meg nem azt nagyjából tudtam..

akkor szoktam szólni amikor értelmét láttam és kedvem volt hozzá

nem, nem szoktak piszkálni.. bottal? téged azzal szoktak vagy láttál ilyesmit, hogy valakit bottal?

érdekes gondolatokat írsz ki magadból drága

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

HöfEE
Felesleges, úgysem az iskolában vennének ilyesmit.

Molnibalage
Azt hittem, hogy clio nem jön vissza többet ide. Kár...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

N1ggA
felesleges

Spread De Love!

PesSim
jólvan kedvesem, ... tehát az a személy voltál aki stréber módjára ült egy eldugott padban és csak akkor szólt, ha a tanár szólította
az osztálytársak meg csak bottal piszkáltak

clio1616v
nem kedvesem... mivel tökéletes vagyok és szerény nem találtak rajtam fogást ^^

PesSim
ahan, szóval téged az iskolában mindig megszégyenítettek :\

Legyenek, ha már úgyis szexelnek a fiatalok, legalább védekezzenek.

egyszerûbb ott "megvenni" ...
clio1616v
ja beleszerelni az autómatát a gyerek fejébe és a száján adná ki az óvszert.. tökjó

PesSim
"Felesleges, úgysem az iskolában vennének ilyesmit."

Lehet, hogy ebben kicsit maradi vagyok, de az iskolának nem tárgyilagosan kellene elõteremteni hanem értékben a gyerek fejébe verni.

alap legyenek
Pepsi Twist

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tommygear
ja én még egy suliba nem láttam budipapírt lol
mondjuk széthajingálnák azt is nem érdemes itt semmit bevezetni így sztem ezt se
clio1616v
egy baj van, hogy akik errõl döntenek azok úgy tudják, hogy ezek már rendelkezésre állnak... azért gondolkoznak, hogy mit lehetne még...

ezeknek a döntéshozóknak teljesen természetes, hogyha náluk az irodáépületben adottak az ilyen jellegû mindennapos feltételek akkor máshol is pedig nem olyan biztos az...

Lacee86
Hát ebben van vmi...

clio1616v
szerintem elsõ körben már az haladás lenne, ha WC papír lenne mindenhol meg kérmosó szappan... kéztörlõvel

clio1616v
ja legyenek.. és fogamzásgátló automaták is és esetleg készenléti szolgáltatásként abortusz elvégzésére alkalmas decentrálisan kihelyezett mûtõk... aids gyors teszt terhes gondozó, pszichiáterek...

minden iskolában legyen minden... meki kfc burger king... minden

legyenek detoxikálók kihelyezett jellegûek...

Legyenek. Bár Magyarisztánba nem való semmi ilyen, ha a wc-ket is szétkúrják mindenhol az értelmiségiek...

byzhouse

fõsulin mi mindig vettünk 1-2dobozzal->felfújtuk és azzal harcoltunk 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

VRSDM
nekünk volt a középiskolában.
és egyszer sem láttam hogy valaki hülyéskedett volna vele, nem hevertek óvszerek minden fele.

egyedül én voltam a " rossz " aki filccel odaírta hogy melyik gomb milyen fajtát ad, mert arról nem volt tájékoztatás. de azthiszem ezt azért még elnézhetõ gyerekcsíny
amúgymeg jó hogy volt. volt is hogy kisegített egyeseket 😊

u dont have to listen anybody else but me

tigerbácsi

ha nem is ott veszik meg, de legalább figyelemfelkeltés céljából jó lenne.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Matthew Baker
Felesleges, úgysem az iskolában vennének ilyesmit. meg szerintem pénzkidobás úgysem arra használnák amire kell

Új logó by: berczely (Y)

Ability
Valami fos reklámoldal, meg sem néztem tüzetesebben.
Lacee86
Mi volt az elõzõ hozzászólás, h ilyen hamar törlésre került? Vagy hagyjuk inkább?

ban

NEOreg3
nekem mindegy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

te meg mirõl beszélsz?

OrioN the S
vizibombanak jo lesz 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
önkielégítéshez minek nekik óvszer?

tigeroo
elõbb malájkurva automaták legyenek<#idiota>
Marci0115

clio1616v
ahogy írtam is, semmi baj vele ha te a haveroddal arról értekezel, hogy ki mikor megy szarni vagy veri ki.

beszéljétek meg - de ne haragudj engem nem érdekel, más ilyen jellegû tevékenységét mikor és hogyan végzi és én sem osztom meg a barátaimmal.

OrioN the S
hogyne... meg rudak es tancoslanyokrol igyuk a viszkit.

folosleges... minden boltba lehet kapni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
Üres szavazás

kurvára leszarom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Felesleges, úgysem az iskolában vennének ilyesmit...

Vagy kitudja...
immovable
Narxis
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.