A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Közvetlen veszélyként itthon nem értelmezhetõ, de ez nem a "fogadó fél" miatt van véleményem szerint.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
szeretnétek olyan magyar lányokat látni,akikkel ugyanezt csinálták?én nem,szóval legalább szóban ne álljatok a barbár iszlám követõi mellé....
Van néhány szélsõséges csoport, akik a hazájukat védik.
Ez ugyanúgy értendõ mondjuk az al-kaidára, mint az amerikai/izraeli hadseregre vagy bármilyen fajta elnyomó rendszerre
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
itt is csak a szubjektív igazságról van szó.
a tízparancsolatban van hogy ne ölj, mégis kb embert öltek meg jézus nevében mint a világháborúk alatt összesen
ma meg a nagyhatalmak zsigerelik ki az embereket a szabad kapitalizmus szellemében
a terrorcselekményeket elítélem, de gondolkozzunk csak... vajon ki pénzeli ezeket a szervezeteket? lehet hogy a terrorizmus és a "bürokrácia" szálai nagyonis összefonódtak már... kitudja
oszd meg és uralkodj... sztem amerika pont ezt csinálta/csinálja/csinálná pl. a világgal
Globalisan anarchista terroristak szerintem nincsenek,nehany szelsoseges csoportot tartok annak aki a hazajat vedi sajatos eszkozeivel.
www.bundesliga.de www.kicker.de
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
www.bundesliga.de www.kicker.de
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Mondjuk a WTC szerintem pont nem terrortámadás eredménye volt. Vagyis mondhatjuk annak is, csak nem azok követték el akikre rákenték.
senki nem tud rákényszeríteni olyanra amit én nem akarok 😊 vagy nem érdekel és nem szükséges megtennem a célom eléréséhez
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Csatlakoznék az elõttem íróhoz...
Egyértelmû hogy ezek a szélsõségesek elsõdleges veszélyt jelentenek minden nem iszlám beállítottságú egyénre.Ezek a szélsõséges terrorista elemek még mindig a világ egyetlen pusztításra épülõ ideológiájára hallgatnak,a dzsihád csendesebb formáját folytatva mindenhol,nem riadva vissza mindenféle terrorita eszközöktõl sem.
pl Berlinben már mindennapos hogy iszlámisták 14 éves lányokat adnak-vesznek
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Globális terrorizmusra értem, amit az amcsik propagálnak. Vannak szélsõségesek mindenhol, de rendszerint nem ok nélkül.
Nem hiszem,hogy mindenkire veszélyt jelentenének.
el tudom képzelni a szituációt, ahogy a srác megy az autómatához gumit venni, hogy a csajt megdugja a szünetben és a botos piszkálók meg mennek basztatni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
http://goo.gl/gd6Zi5
vagy csak én viselkedek így, hogy nem jelent problémát az aktus helyszínének és idõpontjának kiválasztása?
akinek annyira sûrgõssé válik a dugás, annak az óvszer megvásárlását nem fogja megkönnyíteni az se ha az autómatát húzza maga után...
kurvara kellett most ez... aztan majd azert sirtok, hogy megint valaszol mindenkinek. hat ezutan mar kajak neki adok igazat...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
bárki hibázhat
nem kellene nekik csodálkozniuk... ja és nem a világ rossz körülöttük 😊
viszont gyenge vagy mert felhúzod magad értelmetlenül 😊
Beszarás, hogy a PH-n még óvszert is lehet venni ócsóért. 😄
Köztük a SKYN-t is.
Még néhány évig maradt volna az $zÐ$z, akkor kb. meg is valósult volna.
Sokat tettek az oktatás színvonaláért!
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
.: mobilize.hu :.
sosem vennék óvszerautomatából óvszert
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a nyilvános folyékony szappanoktól még akkor is visszatart a paranoiám, ha tudom, hogy elvileg nem lehet hozzáférni 😄
valaki törölje a kommentem plíz
clio egy olyan ember, aki észre sem vette soha, amikor mindenki õt szopatta. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Túl balfasz volt szegény ahhoz is, hogy észrevegye, hogy mindenki basztatja amiatt ahogy viselkedik.
viszont ha legálisan bele lehet oltani a cigit a dohányzók fülébe, akkor legyen
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Igaz is...az általános iskolások csinálják nyugodtan gumi nélkül...igen, igen..."õk még azt sem tudják hogy mi az"...de mivan ha igen...
Minden ugyanaz másképpen.