A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Egyéb.

Közvetlen veszélyként itthon nem értelmezhetõ, de ez nem a "fogadó fél" miatt van véleményem szerint.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#eljen>

tigeroo
A terror (latin ijedtséget, rémületet) a nyílt erõszak alkalmazása rémület, rettegés kiváltása céljából.
Narxis
Ez sehol nem terrorizmus.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
ez hol terrorizmus?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ennek mi köze a terrorizmushoz?

Narxis
Ránk nézve nem rejt veszélyt, a többi meg nem érdekel.

FIGYELEM,SOKKOLÓ KÉPEK!Személyes terrorizmus,arabéknál nem bírják a visszautasítást

szeretnétek olyan magyar lányokat látni,akikkel ugyanezt csinálták?én nem,szóval legalább szóban ne álljatok a barbár iszlám követõi mellé....

89
A média, nagyhatalmak által híresztelt globális terrorizmus nemlétezik.
Van néhány szélsõséges csoport, akik a hazájukat védik.
Ez ugyanúgy értendõ mondjuk az al-kaidára, mint az amerikai/izraeli hadseregre vagy bármilyen fajta elnyomó rendszerre

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

tigeroo
terrorizmus...

itt is csak a szubjektív igazságról van szó.

a tízparancsolatban van hogy ne ölj, mégis kb embert öltek meg jézus nevében mint a világháborúk alatt összesen

ma meg a nagyhatalmak zsigerelik ki az embereket a szabad kapitalizmus szellemében

a terrorcselekményeket elítélem, de gondolkozzunk csak... vajon ki pénzeli ezeket a szervezeteket? lehet hogy a terrorizmus és a "bürokrácia" szálai nagyonis összefonódtak már... kitudja

oszd meg és uralkodj... sztem amerika pont ezt csinálta/csinálja/csinálná pl. a világgal
dartonita
Nos igen,ebben van vmi.Ugyanakkora terrorizmus 'pacifizalni' egy orszagot sajat iparral,multicegekkel es katonasaggal(miutan leromboltuk a nem letezo nuklearis es biologia arzenaljat) mint felrobbantani egy epuletet.
Globalisan anarchista terroristak szerintem nincsenek,nehany szelsoseges csoportot tartok annak aki a hazajat vedi sajatos eszkozeivel.

king82
Akkor mindig az a terrorista aki az asztalnak a fiókos oldalán ül! Szerintem is el kéne ítélni az ilyen alakokat.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Valós veszély, de csak a gyengébbek terrorját ítéli el a világ...

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

king82
A terrorizmus létezik itt él közöttünk és a kantiban osztja a moslékot. Ha ez nem terrorizmus akkor semmi.

www.bundesliga.de www.kicker.de

BaliBoy
Nem tudom igaz-e vagy sem. (simán lehet igaz) Viszont azt azért nem árt tudni, hogy a Bild magyar megfelelõje a Blikk... A szavahihetõségük is hasonló.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Valós veszély, de tegyenek ellene azok, akiket közvetlenül érint.

Mondjuk a WTC szerintem pont nem terrortámadás eredménye volt. Vagyis mondhatjuk annak is, csak nem azok követték el akikre rákenték.

clio1616v
számomra nem valós

senki nem tud rákényszeríteni olyanra amit én nem akarok 😊 vagy nem érdekel és nem szükséges megtennem a célom eléréséhez

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

akyyy
Egyéb. Létezik terrorizmus ugye elég WTC, madridi robbantások, de itthon, nálunk is van ám terrorizmus, nap mint nap. Mert az is terrorizmus, mikor a kedves cigányok szétlopkodják a sineket, gátakat, aztán meg sipákolnak, hogy :Jaj jön a víz, mint legutóbb Szalonnán. Ez is terrorizmus, mégse csinálnak semmit ellene.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Valós veszély, és össze kellene fognunk ellenük!

Csatlakoznék az elõttem íróhoz...
Valós veszély, és össze kellene fognunk ellenük

Egyértelmû hogy ezek a szélsõségesek elsõdleges veszélyt jelentenek minden nem iszlám beállítottságú egyénre.Ezek a szélsõséges terrorista elemek még mindig a világ egyetlen pusztításra épülõ ideológiájára hallgatnak,a dzsihád csendesebb formáját folytatva mindenhol,nem riadva vissza mindenféle terrorita eszközöktõl sem.

pl Berlinben már mindennapos hogy iszlámisták 14 éves lányokat adnak-vesznek

Lacee86
Valós veszély, és össze kéne fogni ellene. Ki tudja, hnap nem a pesti metrón robbant-e vmi állat terrorista barom... :S

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Doddy a düdő
faszság az egész.

itt van példának ez. kicsit se kamuszagú.

immovable
Nem, csak a média felfújja a dolgokat.

Globális terrorizmusra értem, amit az amcsik propagálnak. Vannak szélsõségesek mindenhol, de rendszerint nem ok nélkül.
Egyéb: vannak õrült,fanatikus emberek...akik szélsõségesen gondolkodnak, és meggyõzõdésük érvényesítéséhez is csak ugyanilyen szélsõséges eszközök alkalmazását látják használhatónak.

Nem hiszem,hogy mindenkire veszélyt jelentenének.

Marci0115
A terrorizmus nem létezik, az egész terrorizmus elleni harc egy összeesküvés.

clio1616v
szerinted milyen önkontrollal bír az, aki nem tudja elviselni ha reagálnak a véleményére? 😊

el tudom képzelni a szituációt, ahogy a srác megy az autómatához gumit venni, hogy a csajt megdugja a szünetben és a botos piszkálók meg mennek basztatni

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

[HUN]FaTaL
Mi a francnak? Akinek annyi önkontrollja nincs, hogy megvárja a napvégét és máshol csinálja azt ketrecben kéne tartani...

http://goo.gl/gd6Zi5

clio1616v
nem ez a helyes mentalitás szvsz...
vagy csak én viselkedek így, hogy nem jelent problémát az aktus helyszínének és idõpontjának kiválasztása?

akinek annyira sûrgõssé válik a dugás, annak az óvszer megvásárlását nem fogja megkönnyíteni az se ha az autómatát húzza maga után...

OrioN the S
kezdodik elolrol az egesz szar. csak gratulalni tudok mindegyiknek... (Y)

kurvara kellett most ez... aztan majd azert sirtok, hogy megint valaszol mindenkinek. hat ezutan mar kajak neki adok igazat...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
most már hagyd, nem kell szégyenlned a gondolataidat
bárki hibázhat

clio1616v
Vannak emberek akiknek mindig igazat kell adni ha jóban akarsz velük lenni. Ehhez nem szabad õszintének lenned, de általában ezek az emberek várják el a leginkább az õszinteséget és csodálkoznak rajta, ha vagy nincsenek emberek a közelükben vagy hazug emberek veszik õket körül.

nem kellene nekik csodálkozniuk... ja és nem a világ rossz körülöttük 😊

clio1616v
apa arra azért ilyenkor oda kellene figyelned, hogy itt ha erõs vagy annyit érsz el, hogy erõsebben tudod lenyomni a billentyûzeted gombjait ^^

viszont gyenge vagy mert felhúzod magad értelmetlenül 😊

clio1616v
és ezt hova vigyem át kedves?

BaliBoy
OFF:

Beszarás, hogy a PH-n még óvszert is lehet venni ócsóért. 😄
Köztük a SKYN-t is.

immovable
Nem is véletlen ilyen. Szvsz verték rendesen gyerekkorában, felnõttként pedig elnyomják. Így kompenzál.
Motoroj
<#eljen>
Még néhány évig maradt volna az $zÐ$z, akkor kb. meg is valósult volna.
Sokat tettek az oktatás színvonaláért!

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

legjobb

a többi ehhez képest olyan élvezetet nyújt mint egy vastag autógumi
autoszimulator
felsõoktatási intézményben ilyet nem vernek bele az ember fejébe, szimplán kényelmi funkciója lenne. persze ott vannak a kutak meg minden éjjel nappal, de ha valaki egy aktust akar, miért vegye meg a hármas pakkot 5-6-700 forintért, itt mondjuk lehetne adni darabját kétszázért. A gond az, hogy a legtöbb embernek van bejáratott márka/típus, annyi félét meg nehezen lehetne támogattatni vele, onnantól meg kevesen használnák...

.: mobilize.hu :.

89
felesleges...leszarom...
sosem vennék óvszerautomatából óvszert

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

OrioN the S
techno legyen a középfokú- és felsõoktatási intézményekben.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

de akkor már bõrfotellel, és sötétített üveggel, hogy dugni is lehessen -.-'
Rockynhooo
legyen külön kabinja mindenkinek 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

nálunk papír meg szappant is volt mindenhol, de sosem használtam volna :|
a nyilvános folyékony szappanoktól még akkor is visszatart a paranoiám, ha tudom, hogy elvileg nem lehet hozzáférni 😄
faszom, mért kell megint adnom alá a lovat
valaki törölje a kommentem plíz
Nem talált :\
clio egy olyan ember, aki észre sem vette soha, amikor mindenki õt szopatta. Nekem is volt egy ilyen osztálytársam. Túl balfasz volt szegény ahhoz is, hogy észrevegye, hogy mindenki basztatja amiatt ahogy viselkedik.
sört adhatnak a büfében, de a cigis ötletet nem támogatom
viszont ha legálisan bele lehet oltani a cigit a dohányzók fülébe, akkor legyen
Rockynhooo
Whiskey automata legyen , meg Sört adjanak büfébe meg cigizni lehessen órán az kéne.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

alcotb
Miért csak közép és felsõfokú?XD
Igaz is...az általános iskolások csinálják nyugodtan gumi nélkül...igen, igen..."õk még azt sem tudják hogy mi az"...de mivan ha igen...

Minden ugyanaz másképpen.

Willenbrock
Legyenek,italautomaták és büfék is vannak.

Narxis
Nekünk is volt, de a szendvicses/édességes automatában, asszem 300Ft volt egy doboz Durex, ez kb. 3-4 éve volt. 😄