A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha itthon eszek pl sült krumplit kirántott hússal akkor mit szarakodjak még késsel meg villával? kézzel eszem, nincs abban semmi szerintem.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Általában elõre felvágom evés elõtt a húst,aztán nekiállok egy szál villával enni. nekem ez a kényelmes,így szoktam meg. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
bal kéz: írás, kanál, villa
jobb kéz: kés, egér, olló, botkormány (szimulátor is)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Jobb = kés, bal = villa, de amúgy ritkán eszem késsel, rendszerint csak villa, meg néha ujj párti vagyok :D
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
de ha kés-villával kell enni akkor meg
Jobb kezemben kés, bal kezemben villa.
www.bundesliga.de www.kicker.de
De van úgy hogy csak simán jobb kézben villa...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nem vállalok kezességet semmiért
egyébként hogyan lehet valaki evésnél kezes?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Na ez pont aktuális kérdés volt mert ép ebédelek.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ez a kérdés kb ugyanaz mint a bal vagy jobb kezes vagy, általában a bal kezes a balba fogja a kést, a jobbkezes a jobb kezébe, ennyi...
Elõször felvágom a pl. a húst - jobb kezemben a kés, balban a villa - majd csak a villát használom jobb kézzel.
Ahogy kell.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
persze ez függne az apasági teszttõl is :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
- DNS vizsgálatot kérnék, mert átverésre gyanakodnék.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.