A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
"A gyermektartásdíj meghatározásánál figyelemmel kell lenni:
• a gyermek tényleges szükségleteire,
• mindkét szülõ jövedelmi és vagyoni viszonyaira,
• a szülõk háztartásában eltartott más - saját, illetõleg mostoha - gyermekekre,
• a gyermek saját jövedelmére is.
A tartásdíj alapja fõszabályként a "bérköltség címén juttatott járandóság".
A családjog kizárólag a szülõi tartási kötelezettség minimumának a meghatározására szorítkozik.
A tartásdíj megállapításánál a gyermeket a saját háztartásában nevelõ szülõ jövedelmét is figyelembe kell venni.
A tartásdíj összegét gyermekenként általában a kötelezett átlagos jövedelmének 15-25%-ában kell megállapítani. A kötelezettel szemben érvényesíthetõ összes tartási igény a jövedelme 50%-át nem haladhatja meg. A tartásdíj százalékos megállapítása esetében meg kell jelölni a tartásdíj alapösszegét is."
persze ez a bírósági úton eldöntött dolog, ha megegyezik a két szülõ, akkor annyi, amennyiben megegyeztek - legalábbis ha jól értelmezem.
.: mobilize.hu :.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy a legtöbbször csak ökörködök a fórumon, de most már vigyázok mert látom komolyan vesztek mindent.<#idiota>#idiota>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
A Magyar törvények szerint kellene, de egész véletlen pont van barátnõm akinek gyerek van és az apuka nagy ívben baszik fizetni.
És a jó Magyar törvények nem nagyon tesznek semmit. Mivel nincs bejelentett állása.
Ja és persze tudott a gyerekrõl, csak elhagyta a családját. Havonta mindösszesen szaros 10 ezret kéne fizetnie és ezt sem teszi meg.
Fenntartom, hogy ha eltitkolja elõlem, hogy gyereket vár tõlem. Akkor a jövõben ne várjon csodát. Az õ kezébe egy fillért se adok.
A gyereket persze támogatom amiben kell és tudom.
Illetve, ha tudtam volna róla akkor másképp is alakulhatott volna.
Nehogy már én legyek a hibás, ha a kedves anyuka elfelejti velem közölni, hogy apa leszek. Majd egy év múlva jön a csomaggal...lol.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Úgy is ez a végsõ cél.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Csodás az emberi test meg a reakciói, de ez nagy kibaszás azért, hogy alapesetben megtermékenyítés az esélyes, és ez ellen kell tenni. Miért nem lehet fordítva, hogy alapból a szex ártalmatlan, nincs ilyen veszélye, és valamilyen módon, mikor akarod, akkor lehet csak megtermékenyíteni. Persze értem én, ez a szex mint élvezeti forrás most vált csak divattá, régen akkor volt szex, ha gyerek kellett, szaporodni kellett, de akkor is... A gumi azért eléggé steril környezet, mégsem az az érzés gumival belül egyik félnek sem (bár az új fekete lifestyle segít ezen, nincs gumiszag, vékony, de azért akkor sem az igazi), gyógyszerekre meg olyan nõt nem kényszerítenék, sõt ellenezném is, akit szeretek.
.: mobilize.hu :.
Hát most mit mondjak. Nagy valószínûséggel elõbb apasági tesztet csinálnék. Különben meg ha beleférne nekem akkor add oda a gyerekem te meg húzz a picsába.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Én magyar vagyok és iskolában megtanították a védekezés fogalmát -.-
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azt gondolom, hogy elvárható, hogy közölje mit is akar.
Nem eltûnök aztán a kész tények elé állítom a hímet.
Megbeszéljük és ha tudunk együtt élni akkor hajrá. Megpróbáljuk.
Ha nem akkor is tudok róla, hogy lesz egy gyerekem és készülök rá.
Na, de ha oda tolják az orrom elé, hogy nesze itt van a tied.
Fizess gyerektartást. Akkor azt nem igazán tudnám értékelni.
Akár egész életre tönkreteheti magát lelkileg vagy akár soha többet nem lehet gyereke, ha valami rosszul sül el.
Jó, ha megkérdezi a gyermek apjának a véleményét, de ez akkor is az õ döntése marad és az õ szavának kell a döntõnek lennie.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
szerk.: jéééé egy ték
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez ilyen lehúzás.
Ezt kellett volna átgondolni elõbb.
Talán megbeszélni, hogy mi legyen...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Valahogy kibújnék a felelõsség alól. (alap) de ez nem következhet be nem csinálok ilyet h gyerekem lehessen...... faxom nevelne fiatalon gyereket stb..
Orioff
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az lehetetlen, még nõvel sem voltam.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nem vagyok akkora balfasz hogy ilyen hibát vétsek