A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Motoroj
Mondom én hogy nem úgy van az.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

SG rock
Valahogy kibújnék a felelõsség alól. :D:D:D

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Willenbrock
autoszimulator
változó:

"A gyermektartásdíj meghatározásánál figyelemmel kell lenni:
• a gyermek tényleges szükségleteire,
• mindkét szülõ jövedelmi és vagyoni viszonyaira,
• a szülõk háztartásában eltartott más - saját, illetõleg mostoha - gyermekekre,
• a gyermek saját jövedelmére is.
A tartásdíj alapja fõszabályként a "bérköltség címén juttatott járandóság".

A családjog kizárólag a szülõi tartási kötelezettség minimumának a meghatározására szorítkozik.
A tartásdíj megállapításánál a gyermeket a saját háztartásában nevelõ szülõ jövedelmét is figyelembe kell venni.

A tartásdíj összegét gyermekenként általában a kötelezett átlagos jövedelmének 15-25%-ában kell megállapítani. A kötelezettel szemben érvényesíthetõ összes tartási igény a jövedelme 50%-át nem haladhatja meg. A tartásdíj százalékos megállapítása esetében meg kell jelölni a tartásdíj alapösszegét is."

persze ez a bírósági úton eldöntött dolog, ha megegyezik a két szülõ, akkor annyi, amennyiben megegyeztek - legalábbis ha jól értelmezem.

.: mobilize.hu :.

Willenbrock
Nem tudom de manapság szerintem már nem lehet olyan sok egy ilyen vizsgálat,már rutinból csinálják.

Motoroj
Az hány Ft lenne?

Willenbrock
Fizetném a tartásdíjat,de csak akkor ha egy genetikai teszt bizonyítaná hogy tényleg az enyém az a gyerek.

Bulykin
nemtudom

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Üres. Ezek közül a válaszok közül nem igazán tudok választani. Attól is függ, ki lenne a csaj, milyen körülmények között mentünk szét, stb.

Narxis
De baszki nem az volt a kérdés, hogy megesik-e veled hanem, hogy mit reagálsz egy ilyen szituációban. Persze nyomhatod az üres szavazatot is, de nem kell mellé a körítés, hogy mekkora király vagy és veled nem esik meg ez...<#mf2><#bee1>

Amúgy a legtöbbször csak ökörködök a fórumon, de most már vigyázok mert látom komolyan vesztek mindent.<#idiota>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kérdésre: így 20 évesen valszeg öngyilkos lennék
ugyan, nem olyan rossz az a gyógyszer :é csak nem kell 5 évig folyamatosan használni.
Rockynhooo
hát így 20 évesen kicsit kiégnék , elmenekülnék kazahsztánba.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Mint mondtam a gyereket vállalnám. Az anyuka pedig csinálhat amit akar. Nem fizetnék csak gyerektartást.
A Magyar törvények szerint kellene, de egész véletlen pont van barátnõm akinek gyerek van és az apuka nagy ívben baszik fizetni.
És a jó Magyar törvények nem nagyon tesznek semmit. Mivel nincs bejelentett állása.

Ja és persze tudott a gyerekrõl, csak elhagyta a családját. Havonta mindösszesen szaros 10 ezret kéne fizetnie és ezt sem teszi meg.

Fenntartom, hogy ha eltitkolja elõlem, hogy gyereket vár tõlem. Akkor a jövõben ne várjon csodát. Az õ kezébe egy fillért se adok.
A gyereket persze támogatom amiben kell és tudom.
Illetve, ha tudtam volna róla akkor másképp is alakulhatott volna.
Nehogy már én legyek a hibás, ha a kedves anyuka elfelejti velem közölni, hogy apa leszek. Majd egy év múlva jön a csomaggal...lol.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

SötétBarom
Kibújnék a felelõsség alól. Ha csak akkor tolja a pofáját, amikor zsír kéne, akkor menjen a kurva anyjába. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Motoroj
Összeházasodnánk, és boldogan élnénk, amíg meg nem halnánk.

Úgy is ez a végsõ cél.

Bruk
"A gyereket felnevelném, de a nõrõl hallani sem akarnék."

Bruk
Akartam én is írni hogy gumival nem ugyanolyan. :)

Máté94
Az lehetetlen, még nõvel sem voltam.
autoszimulator
akkor gondolom azt is ugyanígy tanították, hogy a gumi sem nyújthat száz százalékos biztonságot... oda is kell ész, a használathoz, levételhez, mikor hova érintheted hozzá elélvezés után a dolgokat, stb.

Csodás az emberi test meg a reakciói, de ez nagy kibaszás azért, hogy alapesetben megtermékenyítés az esélyes, és ez ellen kell tenni. Miért nem lehet fordítva, hogy alapból a szex ártalmatlan, nincs ilyen veszélye, és valamilyen módon, mikor akarod, akkor lehet csak megtermékenyíteni. Persze értem én, ez a szex mint élvezeti forrás most vált csak divattá, régen akkor volt szex, ha gyerek kellett, szaporodni kellett, de akkor is... A gumi azért eléggé steril környezet, mégsem az az érzés gumival belül egyik félnek sem (bár az új fekete lifestyle segít ezen, nincs gumiszag, vékony, de azért akkor sem az igazi), gyógyszerekre meg olyan nõt nem kényszerítenék, sõt ellenezném is, akit szeretek.

.: mobilize.hu :.

king82
Jó reggelt!

Hát most mit mondjak. Nagy valószínûséggel elõbb apasági tesztet csinálnék. Különben meg ha beleférne nekem akkor add oda a gyerekem te meg húzz a picsába.

www.bundesliga.de www.kicker.de

byzhouse
Az lehetetlen, még nõvel sem voltam. Ám én nem vagyok roma,aki óvszer nélkül dugna utána megveri a csajt és otthagyja.
Én magyar vagyok és iskolában megtanították a védekezés fogalmát -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

alcotb
fejberúgnám...a gyerekkel eggyütt...

Minden ugyanaz másképpen.

tartásdíj + ott lennék a gyerek mellett, de a nõ felejtõs

kastil
+1, legalábbis jelenleg igy gondolom.

am üres szavazat, passz.

Semmiképpen nem akarok családot.
A gyereket felnevelném, de a nõrõl hallani sem akarnék.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Lacee86
Megpróbálnám lehetõségeimhez mérten a gyereket anyagilag támogatni, és persze biztos, h szeretném megismerni, rendszeresen találkozni vele (már ha a gyerek is akarná), hiszen mégis csak az én gyerekem. A nõ nem érdekelne, ettõl még nem venném el meg semmi ilyesmi.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Így van,minden egyes cselekedetnek kell hog következménye legyen ha összehozták már akkor igenis vállalja a felelõsséget....

Magic Boy
Lényegtelen, hogy tudod-e értékelni, ha a te vagy az apja akkor a Magyar törvények szerint (és a kulturált országok mind így állnak hozzá) felelõsséggel tartozol érte, ha akarod, ha nem.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

N1ggA
A gyereket felnevelném, a csaj nem kéne.

Spread De Love!

dartonita
Ketlem h erdekelne azok utan h titokban tartotta.

Nem mondod? :)

Azt gondolom, hogy elvárható, hogy közölje mit is akar.
Nem eltûnök aztán a kész tények elé állítom a hímet.

Megbeszéljük és ha tudunk együtt élni akkor hajrá. Megpróbáljuk.
Ha nem akkor is tudok róla, hogy lesz egy gyerekem és készülök rá.
Na, de ha oda tolják az orrom elé, hogy nesze itt van a tied.
Fizess gyerektartást. Akkor azt nem igazán tudnám értékelni.

Magic Boy
Ez az anya dolga, hiszen õ hordja a testében azt az életet.
Akár egész életre tönkreteheti magát lelkileg vagy akár soha többet nem lehet gyereke, ha valami rosszul sül el.

Jó, ha megkérdezi a gyermek apjának a véleményét, de ez akkor is az õ döntése marad és az õ szavának kell a döntõnek lennie.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

NEOreg3
dugás nélkül csodálkoznék, hogy hogyan jött össze

szerk.: jéééé egy ték

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem szólt, hogy terhes. Megszülte. Majd jelentkezett, hogy nesze itt van.
Ez ilyen lehúzás.
Ezt kellett volna átgondolni elõbb.
Talán megbeszélni, hogy mi legyen...

Sickness
A nõ jöhet, de a gyerek nem kéne.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

MR ME
üres szavazás...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dehát õ a bika nem az õ felelõssége tipikus<#idiota>

Doddy a düdõ
"Elõbb kellett volna gondolkozni."

nem egyedül hozta össze azt a gyereket ;)

Már akartam kérdezni az aktuális kérdésnél is, de késõbb sem akarsz családot? Egyedül akarsz megöregedni?

Valahogy kibújnék a felelõsség alól. (alap) de ez nem következhet be nem csinálok ilyet h gyerekem lehessen...... faxom nevelne fiatalon gyereket stb..
clio1616v
nem érdekelnek az exek és nem szexelek úgy, hogy abból akaratlanul gyerekem szülessen... lásd korábban... nem alszok be szex közben vagy iszom magam öntudatlanságig, hogy aztán azt csináljanak velem amit akarnak :D

Orioff

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

na te csak hallgass,emlékszek hogy te sírtál itt vmelyik topicba hogy impi vagy<#banplz>

<#banplz>

lulz :DDDD
Marci0115
<#taps><#idiota>

immovable
Mivel nem csajozol, ez könnyen megy.<#mf2>
Narxis
Neked ezt kellett volna jelölni:

Az lehetetlen, még nõvel sem voltam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

üres szavazás
nem vagyok akkora balfasz hogy ilyen hibát vétsek