A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az is elég, ha összehúzom a szemöldököm :3
jhetedikj
Úgy helyettesítsd be, mintha a barátod a barátnõd lenne.

Még nem fordult elõ, de ki tudja mi lesz....

anno 1987

<#zavart2>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Ilyen echte falusi sztorit is régen hallottam már (pontosabban olvastam, századfordulós novellákban).
Elõfordult már.

Volt egy hapsi,aki iskolába menet mindig megállította az (ex)barátnõmet. Állandóan jópofizott neki...ez még nem is gond,nem is szólt nekem róla.
Aztán egyszer megint arra jött én pedig 2 utcával feljebb vártam. Szóval összefutottunk,láttam valami baja van,aztán végülis kinyögte,hogy mi szokott lenni,de aznap le is tapizta. Na másnap kibasztam a csókával...
Barátnõmmel és egy haverommal (biztonság kedvéért) egy busszal mentünk,leszálltunk a buszról barátnõmet pedig elõreküldtem...megint megjelent a faszi,gyorsan odamentünk...le akartam szépen állítani,de elkezdett powerkodni :D
Lebasztam neki 2-t,aztán elfeküdt. Másnap biztonság kedvéért elkísértem arra barátnõmet,faszi megint jött és bazz..."Szép jó reggelt"-et köszönt...:DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Máté94
Nem volt barátnõm még.

De ha lett volna ezt a kettõt tartanám válasznak:
Nem, a lány döntését tiszteletben tartottam, tartom.
Nem, utálom az erõszakot.

Lullaby
Nem igazán örülnék ha a pasim verekedne miattam. Tartsa tiszteletben a döntésem.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

szabii98
Valahogy én is így, fejbevágtam egy gyereket lapáttal(igaz történet!).

I met God. She's black

OrioN the S
amugy, ha el tudja szeretni es a holgy se reagal haritassal, akkor nem is eri meg... legyenek boldogok.

soha nem utnek meg not, de nem a sracnal lenne a bibi, mert ugye a hormonok stb... dolgoznak, viszont a leanyzo kezeben van a dontes.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Attila8805
Eddig 2 szer!
Egyszer egy ütés volt az egész azóta hozzá se szól<#vigyor1><#gonosz2>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

NEOreg3
nem volt még barátnõm, szóval nem tudom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S

szituaciotol fugg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

milk4
Nem, utálom az erõszakot.

De eddig még nem is történt ilyen,hogy valaki rászállt a csajomra.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

SötétBarom
Kis pattogó seggdugaszokat predesztinálja a létezésük ténye.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DJKonya
Elõfordult már.

Eltekintve az óvodától mikor még volt barátnõmmel nem is jártunk de mindenkit elgyepáltam aki úgymond szerelmes volt belé.
De azért hogy valaki ne udvaroljon neki azért még nem, de egyszer más okból kifolyólag már történt incidens...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bruk
Sokan megilyednek a magas/nagydarab emberektõl pedig semmi okuk sincs rá.
Egyszer ahova jártam edzeni volt egy óriási ember.. olyan akibe csak a hülye kötne bele, pedig az a pali a légynek sem tudna ártani, egy tökös 160cm-es gyerek elverné. :D ... mi ha beszélünk róla egy olyannak aki nem ismeri csak a halálsorból a néger palit (4:24-tõl:) hozzuk fel példának. :D Mondjuk én bírom az ilyen embereket, a kis pattogós seggdugaszokat meg ki nem állhatom.

Nem, utálom az erõszakot...

Bár kifejezetten ingerel engem az ha rámásznak a barátnõmre, szóvá is teszem azt ha lehet akkor nem a barátnõm elõtt, elbeszélgetek a nyomulós taggal, de szerencsére hûséges a kedvesem és én is hozzá, pillantásból tudjuk hogy mit szeretnénk... ^^
cement
Elõfordult már.

respect to the man in the ice cream van

Nem, utálom az erõszakot. De nem is fordult elõ ilyesmi.

SötétBarom
Utálom az erõszakot. -.-

Esetleg ilyen taperolós esetnél tudnám elképzelni, hogy nekimegyek valakinek.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

MR ME
hiányolom a buzi vagyok opciót
még itt is kirekesztitek õket :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chhaya
Ne verekedjen, utálom az erõszakot, és tartsa tiszteletben, ha esetleg mást választok

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lacee
nem, utálom az erõszakot. soha életemben nem verekedtem, igaz, nem is volt szükség rá, a két méteremmel :)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Rockynhooo
igen így jobban belegondolva , van az mikor már zaklatás kb.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ja,...de van amikor nem akarnak érteni a szóból...
nekem is volt,h már elküldtem az anyjába,és mégsem ment el...
akkor jött oda 2 méteres haverom,átkarolt,és megkérdezte a pasit,h gond van?mit is akarsz a barátnõmtõl? :D:D:D csávó gyorsan elhúzott ezek után :D

Rockynhooo
mondjuk vannak az ilyen nyomorék tajparasztok , akik paraszt modon nyomulnak :D de elég a szájkarate :D

Rockynhooo
nem volt rá példa még soha. nyomulhat rá bárki , a csajon múlik úgyis, ha partner benne , akkor valószínüleg annyit is ér a kapcsolat.

Nem tudtam mire szavazni.
Úgy vagyok vele,h az egyszerûbb eseteket én is le tudom rendezni,de ha már vki nagyon durván nyomul,és nem ért a szóból,akkor a barátom igenis legyen olyan tökös,h gondoskodik róla,h lekopjon...verekedni ne kezdjen,de azért ha erélyesebben szól rá,az pozitív...ne legyen nyúlbéla alak..de csak akkor verekedjen,ha már nincs más verzió.

Marci0115
kinek nemvolt még barátnõje? :D:D:D

Bruk
"Még nem fordult elõ, de ki tudja mi lesz...."

BaliBoy

Eddig még soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy akármiért verekednem kelljen. Remélem ez így is marad.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Marci0115

szabii98
Elõfordult már.

I met God. She's black

Hát ha mondjuk filmet is nézek kaja közben gépen, akkor nem túl praktikus zsíros, prézlidarabos ujjal megfogni az egeret. Persze van amit kézzel kell enni, mondjuk szalonnát vagy fõtt kukoricát, vagy nemtom, de azért a rántott húshoz én evõeszközt használok.

NEOreg3
jobb bal

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

predator1982
bal kezemben kés, jobb kezemben villa

pred

Lacee86
Baszki, komolyan errõl akartok diskurálni 1 napig, h kinek milyen gyakran büdös a szája?? <#banplz>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Matthew Baker
Aztán nem tudod megmosni a kezed?<#idiota>

Új logó by: berczely (Y)

Bulykin
Jobb kezemben kés, bal kezemben villa.

de egyébként: Nem vagyok híve a klasszikus kés / villás evésnek.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Narxis
Pálcikával eszem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LordVenom
Az evés elõtti felvágásnál a jobb kezemben van a kés,de ha véletlenül muszáj késsel villával ennem,akkor evés közben már a balban van a kés... ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

RS
Ha minden igaz jobb kezemben kés, bal kezemben villa.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

szabii98
Nem vagyok híve a klasszikus kés / villás evésnek.

I met God. She's black

Calver
"Nem vagyok híve a klasszikus kés / villás evésnek."
egyszerûsítek, általában simán villával vágom fel a dolgokat... ha nagyon muszáj, akkor meg bal kéz kés/jobb kéz villa kombó, bár fordítva is megy.

"The trees move. Do you not see it?"

hát éttermekben meg hasonló helyeken olyan késeket adnak ami a vajat se vágja ketté, csak ha rátámaszkodok
de nem volt még ilyen problémám, a fogaim mindent visznek
habár felmenõimet tekintve ez 20 éven belül megváltozik
Motoroj
Egy jó kés jobban viszi mint a fogad.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

ahogy kell - jobb kézben a kés, balban a villa
igen nehéz volt megszoknom, mert sokáig fordítva fogtam
mellesleg évente egyszer használom, akkor, amikor épp nagyon muszáj.
húst rászúrom a villára és harapom. nem én vagyok a paraszt, hanem aki késsel szerencsétlenkedve, mindenféle gyakorlatiasságot és célratörõséget mellõzve eszik, az a balfasz sznob :3
Lacee86
Aki bal kezébe fogja a kést, jobb kezébe a villát, az fordítva is terít? :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Bruk
:DDD

"Nem vagyok híve a klasszikus kés / villás evésnek."

Jobb kezemben kés, bal kezemben villa. Bár kést ritkán használok, mivel nem nagyon eszem olyan húst, amit a villával ne lehetne elvágni, meg pl. a rizst is tapadósan szeretem, így az is rajta marad a villán rásegítés nélkül. :)