A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még nem fordult elõ, de ki tudja mi lesz....
anno 1987
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Volt egy hapsi,aki iskolába menet mindig megállította az (ex)barátnõmet. Állandóan jópofizott neki...ez még nem is gond,nem is szólt nekem róla.
Aztán egyszer megint arra jött én pedig 2 utcával feljebb vártam. Szóval összefutottunk,láttam valami baja van,aztán végülis kinyögte,hogy mi szokott lenni,de aznap le is tapizta. Na másnap kibasztam a csókával...
Barátnõmmel és egy haverommal (biztonság kedvéért) egy busszal mentünk,leszálltunk a buszról barátnõmet pedig elõreküldtem...megint megjelent a faszi,gyorsan odamentünk...le akartam szépen állítani,de elkezdett powerkodni :D
Lebasztam neki 2-t,aztán elfeküdt. Másnap biztonság kedvéért elkísértem arra barátnõmet,faszi megint jött és bazz..."Szép jó reggelt"-et köszönt...:DDD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
De ha lett volna ezt a kettõt tartanám válasznak:
Nem, a lány döntését tiszteletben tartottam, tartom.
Nem, utálom az erõszakot.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
I met God. She's black
soha nem utnek meg not, de nem a sracnal lenne a bibi, mert ugye a hormonok stb... dolgoznak, viszont a leanyzo kezeben van a dontes.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyszer egy ütés volt az egész azóta hozzá se szól<#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szituaciotol fugg...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
De eddig még nem is történt ilyen,hogy valaki rászállt a csajomra.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Eltekintve az óvodától mikor még volt barátnõmmel nem is jártunk de mindenkit elgyepáltam aki úgymond szerelmes volt belé.
De azért hogy valaki ne udvaroljon neki azért még nem, de egyszer más okból kifolyólag már történt incidens...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Egyszer ahova jártam edzeni volt egy óriási ember.. olyan akibe csak a hülye kötne bele, pedig az a pali a légynek sem tudna ártani, egy tökös 160cm-es gyerek elverné. :D ... mi ha beszélünk róla egy olyannak aki nem ismeri csak a halálsorból a néger palit (4:24-tõl:) hozzuk fel példának. :D Mondjuk én bírom az ilyen embereket, a kis pattogós seggdugaszokat meg ki nem állhatom.
Bár kifejezetten ingerel engem az ha rámásznak a barátnõmre, szóvá is teszem azt ha lehet akkor nem a barátnõm elõtt, elbeszélgetek a nyomulós taggal, de szerencsére hûséges a kedvesem és én is hozzá, pillantásból tudjuk hogy mit szeretnénk... ^^
Esetleg ilyen taperolós esetnél tudnám elképzelni, hogy nekimegyek valakinek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
még itt is kirekesztitek õket :(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nekem is volt,h már elküldtem az anyjába,és mégsem ment el...
akkor jött oda 2 méteres haverom,átkarolt,és megkérdezte a pasit,h gond van?mit is akarsz a barátnõmtõl? :D:D:D csávó gyorsan elhúzott ezek után :D
Úgy vagyok vele,h az egyszerûbb eseteket én is le tudom rendezni,de ha már vki nagyon durván nyomul,és nem ért a szóból,akkor a barátom igenis legyen olyan tökös,h gondoskodik róla,h lekopjon...verekedni ne kezdjen,de azért ha erélyesebben szól rá,az pozitív...ne legyen nyúlbéla alak..de csak akkor verekedjen,ha már nincs más verzió.
Eddig még soha nem kerültem olyan helyzetbe, hogy akármiért verekednem kelljen. Remélem ez így is marad.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de egyébként: Nem vagyok híve a klasszikus kés / villás evésnek.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
egyszerûsítek, általában simán villával vágom fel a dolgokat... ha nagyon muszáj, akkor meg bal kéz kés/jobb kéz villa kombó, bár fordítva is megy.
"The trees move. Do you not see it?"
de nem volt még ilyen problémám, a fogaim mindent visznek
habár felmenõimet tekintve ez 20 éven belül megváltozik
igen nehéz volt megszoknom, mert sokáig fordítva fogtam
mellesleg évente egyszer használom, akkor, amikor épp nagyon muszáj.
húst rászúrom a villára és harapom. nem én vagyok a paraszt, hanem aki késsel szerencsétlenkedve, mindenféle gyakorlatiasságot és célratörõséget mellõzve eszik, az a balfasz sznob :3
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."