A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik kedvencem a nyelvhuszárok, akik arra menõznek, hogy tudnak 3-4-5 nyelvet is perfektül. De érdekes módon ezen ismerõseim 90% emellett semmi értelmeset nem tud felmutatni, márpedig így lesz belõlük tolmács, mûfordító, meg ilyen szarok. Ilyen is kell, de megérte-e 5 nyelvet tanulni vmi értelmes szakma helyett, õk tudják...
.: mobilize.hu :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
úgy kb 40 éve ezt kéne már csinálni...
A munkatársaim 90%-a hülyeségnek tartja azt, hogy diplomához egyáltalán nyelvvizsga kell. 30-tõl 60 éves korig és olyan emberek, akik 1-2 idegen nyelvet is jól beszélnek. Miért? Ha kell, akkor a delikvens meg fog tanulni, ha nem, akkor hátrányban lesz.
Azt meg egyes nyelvzsenik láthatólag képtelenek megérteni, hogy más nem az és neki nehéz. Nem kicsit, nagyon. Lásd lentebb. Akkor tegyük kötelezõvé a fizikát vagy matekot is...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mikor én nyelvsuliba jártam volt már gyerek, akik 10 évvel fiatalabbak voltak nálam. A "tércselõs" része egész jól ment nekik, de ha minimális mûszaki, közgáz, stb. szóanyag szerepelt a szövegben, teljesen meghaltak.
A munkahelyen erõmûve rendszerek mûszaki szövegével dolgozok szimpla középfokúval, de egy palacsintasütést nem tudok elmagyarázni.
Az húszforintos kérdés, hogy melyik a fontosabb... A nyelv eszköz és nem cél.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Az emberek nagy többségének egyébként sincs szüksége rá. Még a középfokra sem nagyon. Bár azért az már elvárható.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Úgygondolom hogy inkább 18.. jövõre ( 16 évesen ) fogok érettségizni + középfokúzni angolbol, aztán majd meglátjuk..
#70171 Az én tippem.
Ha valami bajuk van az amcsiknak akkor beszéljenek magyarul! 😄(mi tanuljuk õ az nyelvüket akkor õk is a miénket) 😄AS_DA😄AS_D
ám nem tudom én most 16évesne akarom a középfokút letenni...felsõfok még várhat pár évet
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
hiába is verném meg a másik felet, mert mindig a Nõ választ.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Egyébként semmi bajom a homoszexuálisokkal, egyik legjobb barátom is az. De azt nehezen viseltem, amikor egy ocsmány pacák képtelen volt felfogni, hogy nem az, hogy a férfiak nem érdekelnek, de egyenesen undorodom tõle, mint személytõl.
<#gonosz1>#gonosz1>
Mindannyian tudjuk, hogy ha valaki nem fér bele a civilizált ember általad felállított fogalmi kereteibe, akkor dõl belõled a fika, holott te magad írtad, hogy képtelen vagy mélyebb és hosszabb távú emberi kapcsolatok ápolására. A kettõ együttesen oda mutat, hogy az ideológiád senkinek nem tesz jót.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Igen, szinte mindenkit aki próbálkozik nála.
pedig nem fordult még elõ mert mindig bocsánatot kérnek és v hívnak valamire am józanon nem vok ge.i de ha iszom és látom h füzik akkor qrva nagy faxopó vagyok 😄 meg spanjaim és ha bevannak qrva és látják h füzik a nõm mindig oda mennek elküldeni gyökereket de nem ugattak még vissza :x
nem rég rászóltam 1ik srácra h szóljon haverjára szálljon le a nõmrõl mert baj lesz erre jön vissza a gyerek ilyen szöveggel "... ... vagyok és amúgy tök jó fejek vagytok h nem ütöttetek elõször hanem szóltatok 😄DDD😄 mondtam is neki h tudom
ejnye, mindenki milyen táp -.-'