A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nem érti meg az anyagot 1-es 2-es a gyerek miközben lehetne 4-es 5-ös, és ezzel tisztában vannak a tanárok és az iskolák is mert asszem általában angolból meg matekból és talán informatikából szokott csoportbontás lenni vagy hogy hívják... de ez édes kevés...
másik meg a rend és fegyelem? ha erre kell figyelnie a tanárnak akkor már rég veszett fejsze nyele az egész...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én 4ediktõl 2évet tanultam oroszt... mert arra szükség volt... azt 3évet angolul...addigra már kezdetem belejönni az oroszba... azt 3évet tanultam az angolt még meg is buktam belõle,azt szakmunkásba meg 4évig a franciát (szakácsnak készültem) és szakácsoknak francia a kötelezõ... biztos azért mert azt hitték majd francia országba akarok dolgozni... hahaha 1ik se volt választható...
Persze csak angolul kell tudni ezt beszélik mindenhol csak itthon nem. Most melo mellett angolra járok mert erre az 1re szükség van.
Az én idõmbe rendesen elvolt baszva minden tán szándékosan csinálta így a hatalom,azért ez most már 1 kicsit jobb.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tudod a mérnökképzés sok helyen nem papírlobogtatás, mert csak pappírra való irkálással nem lesz diplomád. Azért valóban dolgozni kell. Mérni, tervezni és gondolkodni és elemezni, hogy mit csinálsz.
Az utolsó mondatodért meg jó sok mérnök pofánverne, mert nem igaz. Kiváló mérnököket ismerek, de egyszerûen pocsék nyelvtudásuk van. (Na nem mintha az enyém olyan fantasztikus lenne...) Kibaszottul könnyen szólsz le olyan embereket akik komplett villamos erõmûveket terveznek.
Most akkor mondjam azt, hogy a te fajtádat rühellem? Azt hiszik, hogy a nyelvtudás az olyan húdekibaszottul fontos. Az idõ nagyrészáben sajnos (?) nincs rá szükség a munkámban sem...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem arról van szó, hogy mindenki tudjon felsõfokon beszélni, hanem arról, hogy aki a társadalom legjobban képzett rétegét kívánja alkotni, az értsen legalább 1 világnyelven. Aki erre képtelen az nyilván alkalmatlan a diplomát követelõ állás betöltésére is.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
aki nem iskolába való az akkor sem fog tanulni ha 10 fõs csoportokra osztjuk az osztályokat
Ha viszont másra akkor kavarod a dolgokat a kínai nem igazán imperalista nép.....
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Az legalább érne is valamit a sok szar mellett amit oktatnak feleslegesen.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nálunk volt aki a 40 fõs csoporttól is elnyerte a megbecsülést, tekintélyt és végig kuss volt, és volt aki a 7 fõs csoportban sem tudott rendet tenni.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
érdekes 😄 angliaban miért nem kötelezõ a magyar nyelv?😄 ott van idegen nyelv óra?:S
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha esetleg szüksége van arra a szintre járjon utána.Az esetek többségében középfok bõven elég....
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
attól aki ad annyit önnön magára
hogy értéknek tartsa azt hogy az angol mint világnyelvet érthetõen és jól tudja az tudni fogja
én se azért tanultam nyelveket, hogy húzza az átlagom, hanem mert érdekel az is ami magyarul nem elérhetõ. legyen az újság, más nemzetiségûek személyisége és még sorolhatnám.
u dont have to listen anybody else but me
Az oktatási rendszerben nehéz belezsúfolni idegen nynelvet akkora óraszámban hogy abból felsõfokút is tegyen valaki.Felesleges mindenkinek ilyet,akinek kell az vegye fel fakultatívnak fõsuliban.
Nem feladata az oktatási rendszernek hogy általánossá tegye a felsõfokú vizsgát.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
a mai fiatalság már 12 éves korban baszik tanulni nemhogy 16-17 évesen, többsége bese megy orára vagy ellóg, szarik az egész iskolára
ez a kérdés már rég elvesztette realitását