A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mindennap mosok fogat+szájvíz+rágó
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ám csak akkor büdös mikor már teli zabáltam/ittam magam sok szarral...
mindenkinek van valami jellegzetes szájszaga szvsz mindenkinek büdös 😄
meg félévente eljárok fogorvoshoz megnézetni,hogy van valami gond vele vagy sem
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy nap minimum 3x mosok fogat. De általában mielõtt elindulok valahova megmosom.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
(énis kékeszöld vagyok és semmi pénzért nem cserélném kommersz barnára 😄)
lehet ezert valtakozik nekem is :d
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Bár egyre kevésbé, jellemzõ keverednek mindenfélével.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Rise FM Mi a vas legnagyobb ionja? A kam-ion.