A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talán humán is, de irodalomból csak azért nem buktam, mert imádok olvasni, viszont a versek 90%-át ki nem állhatom.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
magyar-történelem szakon tanultam gimiben, szeptember óta pedig mûszaki karon tanulok... kb. mindenki kikacagott hogy mit keresek én itt...
de ahhoz képest egész jól megy (aki szakközépbõl jött nekik lehet elõny esetleg a mûszaki rajz vagy mechanikás múlt...)
de akiknek legjobban megy úgy vettem észre azok akik érettségi után technikusit végzettek és úgy jöttek ide... (nekik aztán tényleg volt minden tárgy már amit itt tanulnak) bár, 2 év múlva én elõrébb leszek a tárgyaimmal, mint õk voltak ennyi idõsen. szóval végülis ugyan ott tartunk 😊
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A reál tárgyakat nem szeretem annyira, de azokkal is megbirkózom... 😊
anno 1987
matek és fizika annyira távol áll tõlem,hogy megbukok belõlük<#wilting>#wilting><#bdead>#bdead>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(http://itcafe.hu/hir/internet_sebesseg_magyarorszag.html)
anno 1987
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Reggel és este, ergo minimum napi 2-szer fogatmosok, fogselymezek, szájvizet használok, rágózom is néha ha muszáj...