A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na õ aztán mákos
Pszt.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- 1x a medencém - quaddal estem
- vakbél
Charade GTti
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Baleseti sebészet: begurultam s mérgembe kiütöttem ököllel egy vastag üvegajtó s elvágta a kézfejemen az ujjakat mozgató inakat, azt kellett mûteni.
Plasztika: volt két csomó(eltömõdött két mirigy) a fejemen s mivel kopasz vagyok eléggé látszik, így leszedték.
Remélem elégedett vagy az elbeszéléssel. 😄 (tudom ara számítottál, hogy jól elvertek mi? 😄)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Fákjúal!
a legkomolyabb amire emlékszem talán az volt amikor a cseresznyefáról leestem fejjel a betonba, kb másfél méter magasról.
kis agyrázkódáson meg félperces eszméletvesztésen kívül semmi nem volt.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
3x tört a csuklóm, am semmi különös
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-szájsebészet többször is (most is megyek)
-baleseti sebészet
-plasztikai sebészet
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
4 éve volt térdmûtétem (Medialis Meniscus teljes szakadása) vagyis a külsõ porcgyûrû szakadása amit sajnos nem lehetett visszavarrni hanem a leszakadt részt elkellet távoltitani. Egy baleset következményeként lépett fel a probléma a jobb térdem a nagyon erõs elcsavarodás miatt sérült meg, akkor abban a pillanatban hirtelen nem is érzetme semmit csak amikor felálltam éreztem hogy nem stimmel valami, 2 napig húztam az idõt gondoltam hátha semmi komoly, de aggasztó volt a kattogás meg az izület néhai elakadása. Utána Orthopediai szakrendelés orvos, MRI és UH vizsgálat következett az elõbbi tisztán kimutatta a probléma forrását. Megoperáltak rá 1 napra, kórházban töltöttem 3 napot ami bõven elég is volt majd hazaengedtek, utána pedig kemény 2 hónapnyi lábadozás következett. 2 hónap eltelte után tudtam segédeszköz nélkül segitség nélkül járni... nagyvonalakban ennyi, azóta sem ültem kerékpáron, õszintén szólva nincs is hozzá kedvem, igy 4 év távlatából annyiban jobb hogy nincsenek állandó fájdalmaim, de néha egy-egy rossz mozdulat után bizony felduzzad a térdem és pihentetnem kell legalább 1 napot. De igyekszem óvatos lenni...
Plusz azóta kialakult egy enyhe arhtosis is vagyis kopás...
Kiskoromban félig levágtam a nagylábujjam kapával. (Mindenáron segíteni akartam)Megvan még. 😄
A bal mutatóujjam meg középen sikerült szétvágnom az elsõ ujjpercemnél. (Kómásan ne szeletelj semmit szeletelõgéppel).
Ezeken kívül is van 1-2 apró seb.
Akkor megfogadtam, hogy kerülöm a kalandokat.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Reálból matek és info... mivel most érettségizgetek, ezért matekból kellett, infóból pedig most kell gyakorolnom... és ezt élvezettel is csinálom, mivel van a feladatoknak értelme... van minden feladatnak eleje, közepe és vége... van benne egy folyamat és eredménye... az eredménynek pedig örülünk, ha kijön... már elõre látom... szóbelire való tanulás közben hányszor el fogok aludni a töri/irodalomtételek felett😄
Nyelvbõl pedig angol... bár azt már 1 éve nem tanulom... csak "szinten" tartani tudom, már amennyire ezt internettel lehet...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
most már van egy-két tantárgy, amire utólag jöttem rá, hogy tanulni kellett volna, mert most már érdekelne. kémia, biosz
ha általánosra vonatkozik, akkor magyar, matek, angol mentek kiemelkedõen
ha középsulira, akkor tesi és osztályfõnöki mentek kiemelkedõen
egyértelmûen a tesi állt hozzám a legközelebb. abból csak egyszer volt olyan hogy nem ötös voltam, akkor is azért, mert beszóltam a tanárnak és azéven utált
angol ösztönszerûen ment mindig. matek is megy, csak lusta vagyok hozzá. többihez vagy hülye vagyok vagy nem érdekel.
http://www.tenke.hu
púúúúú
bár szerintem a nyelvtanulás is a humánhoz tartozik.
.: mobilize.hu :.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly