A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

molnibalage83
Arra volt a kérdés, de én átírtam, de látszik, hogy így is egyből egy rugóra jár az agy. Csak nőkre feltéve az egész kérdés ökörség a kettős mérce miatt.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.02.15. 10:26:57

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

jah kapuzárás pánik előtt meg ugye már azzal be kell érni ami jut
12-14 évesen mindenki ezt gondolja

Az az igazság, amit elhiszel.

persze, hogy elvárható, bármit el lehet várni
felőlem aztán szűzet és kurvát is kereshet bárki, csak az előbbieknek jóval kevesebb esélyük van a sikerre
szóval nem igazán zaklat fel, hogy ki mit vár el, mindenki másféle preferenciákkal rendelkezik. viszont egy rossz párkeresési stratégiának tartom
mert csajoknál érték, csávónál szégyen
Akkor mégiscsak számít 😊

Lehet tévedek,de a hozzászólások alapján mintha a hölgyekre lenne ez kihegyezve ez a téma.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Ami pedig a kérdést illeti nem számít ugyanakkor nem vennék el olyan csajt aki már nem szűz, no nem elvi okokból csak pusztán ha ingyen van tej akkor nem kell a tehén vmi ilyesmi mondást mondogatott nagyanyám mindig és mélyen egyetértek 😄
Viszont ugye nem tudhatod hogy megvolt-e a fél utcának vagy sem, mert ugye már nem szűz onnantól kezdve mondhatja azt is hogy ő csak egy komoly kapcsiban volt együtt pasival és senki más nem volt miközben 10+ felül tart a számláló 😄
Ismerek 1-2 olyan csajt aki mondta hogy azt adja elő ha arra kerül a sor mert szerintük ezt szeretik hallani 😄
videobaby
mindenki azt csinál, amit akar, főleg, hogy nem érdekel kivel, mikor, hányszor. az az előzmény, ez meg most van.

Teljes mértékben kizárt, hogy addig elvegyek egy csajt, amíg nincs szex.

Az az igazság, amit elhiszel.

SötétBarom
Sebaj. Ha félrekúr, legalább megalapozottan mehetsz csajozni te is. xD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kutyából meg nem lesz szalonna, majd mindenre van két irányú mondásunk 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

SötétBarom
Totál nem befolyásol, kurvából lesz a legjobb feleség.

SötétBarom
LoL úgysem tudhatod.

Lacee86
Baromság elvárni, de azért az sem túl nyerő, ha a fél utcának megvolt a leendő feleségem... Van egy arany középút azt hiszem. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Calver
max az várható el, hogy az ilyen elmebetegek utána se.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem érdekel,nincs jelentősége,szerintem.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

HTS s3rg1nh00
aki ezt elvárja,az akasztani való.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini
Ha nincs jelzés, hogy van új kérdés (nincs hozzászólás a témában) akkor nem tudja senki, hogy van új kérdés.

Ezért (is) működött régen a szavazós robot, beírta az előző kérdés eredményét, és ezzel jelezte is, hogy van új.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.02.13. 15:33:03

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

molnibalage83
Mitől lett ennyire alacsony a szavazási kedv? 2 nap alatt 8 szavazat. Ennyire rossza kérdés? Tehetek be újat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Pluskast
Szerintem a legtöbb ember a fórumon ezt csinálja. Sokszor itt az a lényeg ha kialakul egy vita, hogy legyőzzem a másikat és ha nincs igazam akkor sem vallom be csak mondom tovább a baromságokat. Mintha ez bármit is számítana.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Tudja a fene. Az tény és való hogy sokan újra regisztrálnak és legtöbbször meg az admin (vagy mi topik lakók) is tudja, hogy az illető vissza jött de mégsem banolja. Mondjuk aki már a második visszajövetel után sem képes értelmesen viselkedni a fórumon az tényleg megérdemelne egy örök bant.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.02.09. 09:31:05

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

ó clio, vajon hol vagy most és hogyan alakul az életed
új iphone-t vajon vettél-e?
rönódba hangrendszert tettél-e?
én
Igen, ritkán sikerül bizonyítani az állítása ellenkezőjét, de ha mégis összejön majd meglátod 😊 Mondjuk ha az ő stílusában csinálod és nem tirpák suttyó módon ahogy én szoktam lehet másképp reagál
molnibalage83
Ezt sem így tapasztaltam.

molnibalage83
Ki? Dzsini...? Ugyanarról az emberről beszélnük..?

ezzel nem értek egyet, amíg működik a nem az a lényeg, hogy egy véleményen legyünk, hanem az, hogy egy színvonalon, addig nincsen baj szerintem

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Nincs értelme vitatkozni senkivel sem
Nem úgy mint Dzs, ha nincs igaza beállít hülyének. Nincs értelme vitatkozni vele
De elismeri ha téved,és ez nagy szó manapság.

túl sokszor van igaza, így hajlamos azt hinni, hogy mindig 😊

molnibalage83
Cifunak allűrjei...???

Ambrus Gergely egy feltehetőleg súlyos személyiség zavarban szenvedő fórumozó volt, a főoldali cseten megállás nélkül írogatta a történeteit versenyautózásról, üzletelésről, rolex óráról és sokminden másról amiről úgy gondolta hogy megbecsülést vagy irigységet tud kiváltani az olvasókból. Hogy a történeteit alátámassza töltött fel képeket is kigyúrt cigányokról, üres gyroszos dobozokról és a teljes megtakarított vagyonáról. Volt hogy magával társalgott órákon keresztül egészen addig amíg végre online lett egy mod és bannolta. Kb ennyit kell tudni *flies away*
mondja már valaki ki a fene az az ambrus, csak annyit tudok róla, hogy a fórumozók fényképei topikban, szitokszó, illetve, hogy időnként egy hozzászólásos ninckeket bannolnak örökre, ezzel az indokkal, hogy "ambrus"

vannak ötleteim, ott van pl Cifu, elég sokat tett az sg-ért, ráadásul allűrjei is vannak, esetleg, egy szolid, jámbor Dzsini, vagy régen láttam MorcosKutyát (így írja egyáltalán a nickjét?), bár ő "csak" mindig vicces volt, lehetne udvari bolond, ha ezzel meg nem sértem 😊

ambrus
Nem nagyon látom a visszatartó erejét...

molnibalage83
Ha Kata az SG királynője, akkor ki az SG királya...? <#eplus2>

máshogy látjuk, én leírtam, hogy mit hogyan értettem, az, hogy ezt nem fogadod el, az meg a te dolgod.

nosza rajta, itt lehet, ezt a kommentet én úgy értelmezem, hogy itt azért védve lehet véleményt formálni.

Kata
Ne engem jelzőzz, csak valahol belekeveredtél a saját mondataidba.

[/cserf][/fülünyúl]

de makacs egy lány vagy 😊

igen valóban úgy hiszem, hogy a titulus helytálló, de ettől még nem fogom a kötekedőket védeni, ez két külön dolog, te is pontosan tudod, hogy sokan irigységből, ovis haj húzó udvarlásból kötnek beléd.

Nem önsajnálatról van szó...oda van írva, hogy kockázatnám 1-2 büntipont szerzését. Hát akkor így hülye leszek itt jártatni a szám.
Egyébként is csípős vélemény lenne, úgy érzem, hogy jobb ha magamban tartom 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jim Morrison
nem hiszem egy modi tette fel a kérdést, meg nem hiszem, hogy egy modi majd adna büntipontot ha kifejted a dologról a véleményed, szóval szerintem írd csak le nyugodtan.
Aztán lesz ami lesz...<#beka3>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kata
Némi paradoxont érzek az éterben:

"elvégre te vagy az SG királynője" <> "szóval sok mindennel megvádolhatsz, de azzal pont nem, amit írtál."

[/cserf][/fülünyúl]

az egy dacos sor, dafke nem válaszolsz egy önsajnáló sor miatt? 😊

erre szaladt fel a szemöldököm: "Csak igazából azt várjátok, hogy amikor valaki belém köt és vissza merek szólni, akkor ne a kötekedőt büntessék hanem engem"

ez abból a szempontból sértés, hogy nem hiszem, hogy valaha a kötekedők pártját fogtam volna veled szemben, sőt. Természetesen olyan volt, hogy szóvá tettem a stílusod, nem értettem veled egyet, vitáztunk azon, hogy mi a fenéért haragszol annyira a dohányosokra, stb.

szóval sok mindennel megvádolhatsz, de azzal pont nem, amit írtál. 😊

Egyéb (kommentben kifejtem, kockáztatva a büntetőpont szerzését)

Mi a f...? Hát így dafke nem írom le a véleményem. Nevetséges.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep