A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Kapásból: Nem nézek TV-t.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
max meccseket, f1-et...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
változó van,hogy m1,tv2,rtl klub.
mikorhogy... nem lehet választani
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
engem sem érdekel, csak a Sport hírek(F1,DTM,WTCC,ETCC,STCC stb.) és az idõjárás, de az is csak néha=)
I met God. She's black
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az ember akaratlanul is hallja ezeket a dolgokat...sajnos...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
I met God. She's black
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
máramikor (egy héten átlag fél órát tv-zek - van hogy 1hétig nem kapcsolom be a tv-t)
Egy ideje nem vagyok rá kíváncsi,hogy ki halt meg,kit ütöttek agyon,ki szülte a gyerekét a vécébe,és minek ment fel az ára....sõt ,szarok Stohlra és szerencsétlen Daróczyra is.
A TV meg miért nem "rosszhír-adó" néven futtatja a szutyok mûsorát?
Mert ebben a világban csak a rossz hírnek van hírértéke....
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
folyton villogna, hogy önnek egy új válasz érkezett az ünezetére.
bemegyek a topigba, megtalálom:
© jocó a menõ ma 20:01 | privát | válasz erre | #777
lol xdxdxd
de tetszik, hogy a kérdés olyan aranyosan naivan feltételezi, hogy minden hozzászólás tartalmas, és ezért az jó, ha külön figyelmeztetnek, hogy olvassam el
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Elég érdekes lenne:
Önnek válasza jött a Hozzászolására az SG fórum "A nagy szavazó topik" nevû topikjában(:L).
Kérjük nézze meg levelét, mert lehet hogy érdekes(de lehet hogy nem).
Ha láma kérést kapott, nyomja meg a #1es gombot.
Ha nem kapott semmit, nyomja meg a #2es gombot.
Ha nincs regisztrálva a fórumra,nyomja meg a #3as gombot.
Ha nincs internete, nyomja meg a #4es gombot.
Ha Pannonos nete van, nyomja meg az #5ös gombot.
Ha az egyik moderátor volt, nyomja meg a #6os gombot.
I met God. She's black
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
:3
bár lehet jobb lenne valami notificationos rendszer, mint facebookon
DFTBA ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.