A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sb1
Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Vadnokedli
persze hogy van jelentöségük, mert én gyakran elöre álmodok napokat, és nem csak én, az ismeröseim is néha, és az 50% a az álmoknak be teljesül csak idövel, mert az már egy párhuzamos univerzumban meg történt velük, és velünkis meg fog. ez tény, tartsatok hülyének de sztem ez az igazságXDDDDXDDDxd

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lehet, hogy más unatkozna, ha egész nap azt csinálná amit én.
De én élvezem.
PesSim
Nálam olyan szokott lenni, hogy valamihez nincs kedvem, akkor azt nagyon tudom unni.

Is-is, gyakrabban elõfordul.

tommygear
elõfordul
Lacee86
Magadból indulsz ki?

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ability
egyéb elmés megjegyzés?
Vadnokedli
amugy a szavazatok 100% a unatkozik, mert csak akkor jár fel valaki sgre ha nincs élete és unatkozik, vagy ha unatkozikXDD

Bruk
"Elõfordul, de általában feltalálom magam."

Arnoux
De jó lenne már unatkozni egy kicsit...

fery02
Eddig nem untakoztam szinte soha, de mióta pár napja már dolgozok karbantartóként, elõfordulgat (nem nagyon lehet netezni :/).
De otthon soha.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

kovacsgellert
Elõfordul, de általában feltalálom magam. ÉS Is-is, gyakrabban elõfordul.

Ezek között valahol. 😊 Megtörténik többször is, hogyha egyedül vagyok halálra unom magam, de társaságban soha, elõbb vagy utóbb úgyis összehaverkodok mindenkivel. 😄

Elõfordul,de általában feltalálom magam.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

NEOreg3
folyamatosan, mert sosem írnak az sg-re 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nem unatkozom sosem,pedig egyáltalán nem mozgalmas az életem 😄

Máté94
Igen, sajnos túl sokszor.
sb1
Igen, sajnos túl sokszor...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

byzhouse
Igen,sajnos túl sokszor :| majd nyáron alakítok valamit,hogy ne unatkozzak 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

szjuca
Nem.

bardocz
56% eddig...
RS
Elõfordul, de általában feltalálom magam.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Igen, sajnos túl sokszor.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

N o N a m e
Nem, túl mozgalmas az életem hozzá ...

... értelmes ember soha nem unatkozik 😊 -.-
kastil

LES FORZA INTER
egyetem, lehet mellette unatkozni???

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Az kell, hogy ne legyen akaraterõd/motivációd 😊
Én is pl csak akkor álltam neki dolgoknak, amit tényleg akarok csinálni, mikor elment a net 😄 Mondjuk akkor egész reggel azzal foglalkoztam, meg du is.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tigeroo
<#eljen>

azokat a kor-társaimat nem értem, akik pl. technikusira járnak 5-6. évre, és 2-3hétig suliba sincsenek, mindig sírnak nekem hogy unalom van....

én meg örülök ha 2hetente hazamegyek szülõvárosomba a családhoz és akkor is segítgetek a kertben mostmár, fát vágok, nagyszülõkhöz lenézek... csak kapkodom a fejem mindíg

amúgy meg sokszor zenélni, testépíteni, barátnõmmel lenni sincs idõm a suli mellett 😞 pedig annyi mindent csinálnék még... (bár a pénz is gátat szab pár dolognak)
Molnibalage
Nem. Mindig van mit tervezni és mindig van min gondolkozni. Fel nem fogom, hogy a mai vilában hogyan lehet unatkozni. Ahhoz az kell, hogy semmi se érdekeljen...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
nem...

sõt, sokszor érzem azt hogy kevés az a 24 óra 😄
tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Sose unatkozom.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

immovable
Elõfordul, de általában feltalálom magam.

Melóhelyen sajnos elõfordul.

Marci0115

Vadnokedli
"Elõfordul, de általában feltalálom magam."

De feltaláljuk-magunkat-: Dxd

amikor magyarból szóbeliztem, bent sem volt a teremben a vizsgabiztos...
a töri elõtt nem állok annyira értetlenül, de a bent épp felkészülõk elmondása alapján volt 1-2 olyan, aki nem volt jobb nálam, de a végén mégis több pontot kapott.
A magyar szóbeli minimális pontszáma viszont elég durva, talán ha 3 mondatot mondtam volna és az sem lett volna igaz, akkor megérteném...
jhetedikj
Mind könnyû. -így utólag

anno 1987

Sickness
viszont kevesebbet térdelsz

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Én jövõre érettségizem. Csak a matektól félek,de attól nagyon. :|

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Rockynhooo
és ha érettségirõl van szó miért kell mindig beírni hogy mennyivel tanulsz többet zh-ra?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szabi84
géptan

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
Magyar, azt nulla készüléssel kellett megírnom, hasonló mennyiségû tudásból.
NEOreg3
töri

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BlackShadow
Mind könnyû.
egy darab zh-ra 3x annyit tanulok, mint amennyit érettségire össz kellett 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

PesSim
Német

Hû , és van rajtam kívül még egy ember 😊

Lacee86
Hát az hülyeség, de a matekról ez szvsz tök igaz. És NEM vagyok matektanár. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."