A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
De én élvezem.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De otthon soha.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ezek között valahol. 😊 Megtörténik többször is, hogyha egyedül vagyok halálra unom magam, de társaságban soha, elõbb vagy utóbb úgyis összehaverkodok mindenkivel. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Én is pl csak akkor álltam neki dolgoknak, amit tényleg akarok csinálni, mikor elment a net 😄 Mondjuk akkor egész reggel azzal foglalkoztam, meg du is.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
azokat a kor-társaimat nem értem, akik pl. technikusira járnak 5-6. évre, és 2-3hétig suliba sincsenek, mindig sírnak nekem hogy unalom van....
én meg örülök ha 2hetente hazamegyek szülõvárosomba a családhoz és akkor is segítgetek a kertben mostmár, fát vágok, nagyszülõkhöz lenézek... csak kapkodom a fejem mindíg
amúgy meg sokszor zenélni, testépíteni, barátnõmmel lenni sincs idõm a suli mellett 😞 pedig annyi mindent csinálnék még... (bár a pénz is gátat szab pár dolognak)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Melóhelyen sajnos elõfordul.
De feltaláljuk-magunkat-: Dxd
A magyar szóbeli minimális pontszáma viszont elég durva, talán ha 3 mondatot mondtam volna és az sem lett volna igaz, akkor megérteném...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
egy darab zh-ra 3x annyit tanulok, mint amennyit érettségire össz kellett 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"