A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
de nem kifejezetten EZ miatt tervezem megvenni a Philips 32PFL9705H/12 típusú tvt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
a tv be van kapcsolva olyankor ránézek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

MR ME
ja és azt kihagytam h néhány szereplõ a nagy átváltozás mestere, egyik részrõl a másikra új ember lesz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
pedig sztem tök jó cucc, magdi néniéknek van vagy 100 gyerekük és néha elõkerûl egy, am meg mindenkinek van egy törvénytelen gyereke, és mindenki megcsalta a másikat mindenkivel, tök hihetõ és ötletes forgatókönyv van <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Az elsõ 4-5 évében még néztem. Mióta "rendes" sorozatokat nézek, fáj a BK színvonala...

tommygear
igen pár éve, de már én szégyenlem magam sokszor a rendezõ helyett
[HUN]FaTaL
Régen néztem, már vagy 5 éve nem 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

az utóbbi évek barátok köztjébõl ennyi maradt meg
igen, szinte az eleje óta 😞

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

én régen néztem 1-2 éven keresztül, de nem rendszeresen, csak úgy követtem
annyira emlékszem, hogy akkor bukkant fel valami tóni
az hány éve volt, köztös guruk?
hébe hóba. de 1 részt,hogy végnézzek asszem nem volt.

másik kérdés.:
Nézed a Jóban-Rosszbant?
MR ME
Régen néztem, de már nem.

vagy 3 éve nem nézem, de sztem nem maradtam le semmirõl

tigeroo
nem nézem. még alsóban próbáltam nézni mert szinte mindenki nézte az osztályban, de kurvára nem érdekelt.
Molnibalage
Nem. Még 2002 táján az akkori barátnõm megkért, hogy egy részt nézzek vele végig. Életem egyik leghosszabb nem tudom hány perce volt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Pepsi Twist
Nem nézem.

Sztem 1 vicc az anyátok közt 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

sb1
Régen néztem, de már nem. (kb.6 évvel ezelött 😊)

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

VRSDM
biztosan köze van a megélt, átgondolt, vagy stb.
szóval amik hatással vannak ránk azok biztos elõkerülnek hisz ez személyes tapasztalat is. 😊

u dont have to listen anybody else but me

kastil
Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai)

PesSim
Nem, nincs jelentésük, csupán a tapasztalataink levetülése.

tigerbácsi

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

Scottt
Néha, stresszes helyzetekben utalhatnak a problémáinkra.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Tiszta pszichológia,csökkent módú agyi funkciók stb.

Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai).

89
szintén...nálam is vannak ilyen "sorozatok" és tudom, hogy mit kell tennem, merre kell mennem mégis valahogy idegen az egész

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

SG rock
Egy ismerõsöm 1x azt álmodta , hogy kirohadtak a fogai és kiment a térde.
Reggel reggelinél egyszer csak letört a foga, ezután már nem mert elmenni maratoni váltóra(aznap lett volna).

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Lacee86
Végsõ állomás. <#hehe>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

szabii98
Elõtte ilyen nem történt, és mikor megtörtént a baj, akkor ugrott be.Utána volt még pár eset, de hülyének néztek...

I met God. She's black

miilann04
figyelmeztethetted volna elõre <#nemtudom>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

szabii98
Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológiai)

Egyik éjjel álmodtam valamit.Másnap megtörtént.Bõvebben:
Az álmomban egy lány, akit nagyon kedveltem, elesett és eltörött a keze.Másnap megtörtént, fura módon elõtte bevillant ugyan az a dolog.
Furcsa érzés volt, nembírtam felfogni hogy mi történt 10évesen.

I met God. She's black

Rockynhooo
nemtom

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

chhaya
Mondanivalójuk az van, csak általában nem értem, hogy mit akarnak... de valamit nagyon.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Többnyire van jelentésük, de nem horoszkóp szinten (inkább lélektani, pszichológia)
szerintem az elsõ és a harmadik keveréke
az álmaim egy része az aznapi tapasztalataimról szól. kicsit más megvilágításban.
a másik része pedig amolyan visszatérõ, azaz hangulatilag mindig nagyon hasonló, és vannak bejáratott helyszínek. Állandóan azokon a helyeken vagyok álmomban, holott soha nem láttam még õket ébren, de mégis úgy érzem, hogy ismerem
Régen olyan is volt, hogy annyiszor álmodtam magam egy adott városban, hogy álmomban emlékeztem az útvonalakra, hogy hová hogyan jutok el...
DJKonya
Mindig álmodunk, csak amikor nagyon mélyen álmodunk akkor nem emlékszünk rá.

Nekem amúgy változó hogy mit álmodok, van olyan amin utólag elmosolyodok, van ami ilyen semleges, pl sétálok egy mezõn és ennyi. Vagy vannak az olyanok amikre nem szívesen emlékszem vissza.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Lacee86
Én csak nagyon ritkán álmodok, és akkor sem nagyon emléxem már rá reggel. De olyankor mindig vmi évekkel ezelõtti szituban vagyok, középsuliban pl. Igazából, mint ha vmi visszaemlékezés lenne. Szürreális dolgokat igen ritkán álmodok, talán 1-2x fordult elõ régebben.

DJKonya
Hát nem tudom, de szoktak lenni álmaim amin elgondolkodok, van amikor utána is olvasok. Bár volt egy visszatérõ álmom, ami sajnos kis híján be is következett<#szomoru1>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

lélektani, pszichológiai

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

RS
mittomén

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

tenkenorman
Egyszer azt álmodtam hogy hazamentem és anyám szólt hogy vett egy levis farmert és bentvan az ágyamon, bementem és egy törpe ült rajta törökülésben, erre megfogtam a vállát és rámordított, lecsaptam egy lapáttal, és kimentem a wcre ami egy nagy tanyaház volt.

http://www.tenke.hu

byzhouse

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

clio1616v
de van

minnél kuszábbak annál hülyébb vagy és képtelen vagy logikusan összerakni a tapasztalataidat, amiket elõtte nap szereztél

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

MR ME
Néha, stresszes helyzetekben utalhatnak a problémáinkra.

NEOreg3
az, hogy.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
Többnyire van jelentésük, lélektanilag.

Lacee
Többnyire van jelentésük, pszichológiai értelemben

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

üres.

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Molnibalage
Nincs.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM