A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
annyira emlékszem, hogy akkor bukkant fel valami tóni
az hány éve volt, köztös guruk?
másik kérdés.:
Nézed a Jóban-Rosszbant?
vagy 3 éve nem nézem, de sztem nem maradtam le semmirõl
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sztem 1 vicc az anyátok közt 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
szóval amik hatással vannak ránk azok biztos elõkerülnek hisz ez személyes tapasztalat is. 😊
u dont have to listen anybody else but me
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Reggel reggelinél egyszer csak letört a foga, ezután már nem mert elmenni maratoni váltóra(aznap lett volna).
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
I met God. She's black
Egyik éjjel álmodtam valamit.Másnap megtörtént.Bõvebben:
Az álmomban egy lány, akit nagyon kedveltem, elesett és eltörött a keze.Másnap megtörtént, fura módon elõtte bevillant ugyan az a dolog.
Furcsa érzés volt, nembírtam felfogni hogy mi történt 10évesen.
I met God. She's black
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
az álmaim egy része az aznapi tapasztalataimról szól. kicsit más megvilágításban.
a másik része pedig amolyan visszatérõ, azaz hangulatilag mindig nagyon hasonló, és vannak bejáratott helyszínek. Állandóan azokon a helyeken vagyok álmomban, holott soha nem láttam még õket ébren, de mégis úgy érzem, hogy ismerem
Régen olyan is volt, hogy annyiszor álmodtam magam egy adott városban, hogy álmomban emlékeztem az útvonalakra, hogy hová hogyan jutok el...
Nekem amúgy változó hogy mit álmodok, van olyan amin utólag elmosolyodok, van ami ilyen semleges, pl sétálok egy mezõn és ennyi. Vagy vannak az olyanok amikre nem szívesen emlékszem vissza.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
http://www.tenke.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
minnél kuszábbak annál hülyébb vagy és képtelen vagy logikusan összerakni a tapasztalataidat, amiket elõtte nap szereztél
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.