A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
"Isten halott" - Nietzsche
"Nietzsche halott" - Isten

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

clio1616v
te még csak égsz ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hányszor mondjam már azért mert olyan nagy jólét van hogy soha semmit sem kell dolgozniuk,egy fûszál keresztbetétele komoly feladat lenne,már gyakran mondanom kell magamba hogy megcsinálom megcsinálom aztán mégsem 😄

Motoroj
Nem félek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

DJKonya
Igen, biztosan történik valami katasztrófa, az emberiség nem fogja sokáig húzni.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

autoszimulator
mivel ez a mai kérdés, nem lenne az, kíváncsi vagyok a 18asok kiégésének okaira 😄

.: mobilize.hu :.

Marci0115
😄 szerintem hagyjuk ezt a témát mer oltári flém lenne😄

De kedves vagy... <#idiota>
autoszimulator
azt a mindenit, akkor te most már mindent megéltél, kiégtél, úgy vélem tényleg ennyi értelme volt az életednek. 18 évesen. Ennyi idõsen egy normális fiatalnak tele kellene lennie célokkal, kihívásokkal. Persze kiégni egyszerûbb.

ugyanmár...

0Fritz0
Ezt mondják a buták... <#hehe><#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Senki nem okosabb a másiknál, pusztán eszmecserérõl van szó... -.-
Marci0115
képzeld nekem volt már egy 2 éves kapcsim és egy másfél éves is, de örülök hogy itt mindenki okosabb a másiknál

immovable
Legyen úgy. 😄
Rockynhooo
Igen de az orgia lesz Orionnál <#nyes>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

immovable
Nyáron akkor randizunk igaz szívem? xD
ekkora lófasz bullshit szöveget.
te nem félsz semmitõl... clio, te több vagy, mint hõs.
puhányok vagyunk nah 😄

Rockynhooo
gyerünk fasorba 300é <#idiota>

MR ME
mindjárt jobb 😄
utána a párja jól átbassza és kezdõdik az egész elölrõl <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LordVenom
Szerintem a korai szexuális életnek még ha köze is van a kiégéshez,akkor is nagyon csekély...
Molnibalage véleményén vagyok...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Lacee86
Akkor jön egy szerelem, aztán akkor ki-ki milyen nemût akar. 😄

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
sose számoltok a buzikkal!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

autoszimulator
ugyan, fiatalkori depresszió, világutálat, kiégés. majd jön egy nõ, és elmúlik 😄

DJ RX7
Üres

hülye kérdés...

:3

chhaya
Következõ kérdés szavazásra: szerinted kiégtél már? 😮

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

kiégni menõ dolog?
mert akkor én is kiégtem
Molnibalage
Ez egész egyszerûen röhejes. Az ember 20-as évei közepén végn van elvileg a csúcson mentálisan és fizikailag is.

Ha ez a következõ generáció, akkor nem tudom, hogy sírjak vagy üvöltsek fájdalmamban.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A mai fiatalok egyre jobban idõ elõtt kezdenek el aktivan szexuális életet élni... nem tagadom én sem voltam anno különb a deákné vásznánál...
szvsz ezek alapján elképzelhetõ hogy valaki már 20-25 éves korára "kiég".
byzhouse
nem félek,de a jövõ félhet tõlem<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

LordVenom
Gyerekek vagytok még a kiégéshez...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Armagedown
és mitõl ? akarsz róla beszélni ?

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

clio1616v
Pesszim ^^ negatív vagy nagyon

- veheted bóknak is

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Marci0115
én 18 évesen kiégtem, szvsz ez van

Armagedown
Nem kell izgulni , ha történik valami súlyos , az ellen nem tehetünk semmit .

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

0Fritz0
Inkább pusztuljon az egész bolygó.
Ez a helyes hozzáállás. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lacee86
Max. 25 évesen kiégtél?? Ez szomorú...

Rockynhooo
nem félek.. ha történik valami baj az sem érdekel , kiégtem már eléggé...

PesSim
"Igen, biztosan történik valami katasztrófa"

ha lehet kérni, akkor kisbolygó becsapódás legyen, nem akarok sokáig szenvedni

chhaya
Tegnap hatalmas görgés-villámlás közben néztem meg a Holnapután c. filmet, úgyhogy most kissé elfogult vagyok. 😮
Úgyis lesz valami, legközelebbinek egy újabb világháború az esélyes.
De szerintem a bolygó amúgy is azon van, hogy kinyírja az embereket. :]

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

tigeroo
de pont az a bátor ember aki a félelmei ellenére is képes cselekedni.
aki nem fél az nem is bátor.

am sztem nem lesz semmi. háború-éhinség max (a történelemben "csak a szokásos")
kastil
Nem, de lehet, hogy lesz "gond"

jah<#idiota>

NEOreg3
most nem félek, majd akkor.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lacee86
A távoli jövõben valószínû, de 100 éven belül nem hinném, úgyh remélhetõleg minket ez nem fog érinteni. Persze ez olyan dolog, h lehet h hnap felrobban a Föld, most atombiztosat senki nem tud...

LordVenom
Sokkal jobban félek attól,hogy a magyar állam adózása tesz tönkre...

LordVenom
A távoli jövõben biztos történik majd valami, de engem ez nem érint.

0Fritz0

Csirke4
Ha növekszik a nap miért kéne terraformálni a Mars felszínét?
Nagyobb probléma inkább a mérete. 😞
Kisebb mint a Föld. :o
Úgyhogy kell még pár bolygó.
clio1616v
semmitõl nem félek, a kudarctól sem

minek féljek?
van értelme?
lehet olyat nem csinálok meg a félelem miatt, ami jó... ezért inkább nem félek és bármit megteszek

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A jó múltkorában néztem egy dokumentum filmet errõl a NatGeo-n, ott volt szó errõl. Meglehet hogy valamit én értettem félre...