A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nietzsche halott" - Isten
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
.: mobilize.hu :.
ugyanmár...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
te nem félsz semmitõl... clio, te több vagy, mint hõs.
utána a párja jól átbassza és kezdõdik az egész elölrõl <#idiota>#idiota>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Molnibalage véleményén vagyok...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
mert akkor én is kiégtem
Ha ez a következõ generáció, akkor nem tudom, hogy sírjak vagy üvöltsek fájdalmamban.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szvsz ezek alapján elképzelhetõ hogy valaki már 20-25 éves korára "kiég".
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
- veheted bóknak is
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Ez a helyes hozzáállás. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ha lehet kérni, akkor kisbolygó becsapódás legyen, nem akarok sokáig szenvedni
Úgyis lesz valami, legközelebbinek egy újabb világháború az esélyes.
De szerintem a bolygó amúgy is azon van, hogy kinyírja az embereket. :]
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
aki nem fél az nem is bátor.
am sztem nem lesz semmi. háború-éhinség max (a történelemben "csak a szokásos")
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nagyobb probléma inkább a mérete. 😞
Kisebb mint a Föld. :o
Úgyhogy kell még pár bolygó.
minek féljek?
van értelme?
lehet olyat nem csinálok meg a félelem miatt, ami jó... ezért inkább nem félek és bármit megteszek