A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne álszenteskedjünk már...emberek.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mondjuk én szerintem visszaadnám, egyszer én is elhagytam az irataimat (nem a pénztárcámat), és másnap jött postán 😊
Kiveszem a pénzt, majd felveszem a kapcsolatot a tulajjal és személyesen átadom, mondván, hogy így találtam.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De miért érzem azt, hogy ez a válasz nem volt õszinte tõlem... hmm...
Kiveszed a pénzt, majd felveszed a kapcsolatot a tulajjal és személyesen átadod, mondván, hogy így találtad. = boritékba bele a papirok és postán feladom ... személyesen felvenni a kapcsolatot?😄 agyonverne lehet mert nem hinné el h üresen találtam.
egyébként meg egy ismerõsöm úgy járt h láttot egy embert h elhagyja a pénztárcáját ,oda ment felvette és szólt neki,erre az illetõ még majdcsak köszönömöt se mondott -> na az ilyenek megse érmdelik h az iratait visszakapják -.-
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az a komikus, te névtelen ( noname ) korcs, hogy be mered tenni a pofádat erre a topicra!
És még ti vagytok felháborodva! Mint egy élõsködõ pióca, amely dühös, hogy le merik tépni mocskos véres testét a gazdaszervezetrõl!
Ki a kurva anyát érdelekne a ti materialsta bunkó szövegelésetek egy másik topicion, ugye?
Mindig a tisztát keresitek, hogy összeszarjátok!
De most velem emberetekre akadtatok, mert tudatosan kilépek az elszállt ezoterikus-humanista nyafogásból. és olyan pimasz bunkókra fogok halálos csapást mérni, mint amilyenek ti vagytok!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ne okozz lelkiimeretfurdalást, hogy szomi vagy SOHA nem bocsátanám meg magamnak
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az érdekesség viszont találó, mert foglalkoznak a hozzászólásaimmal
vajon amikor guttenberg feltalálta a könyvnyomtatást, akkor meg pár bigott ugyan ezt mondta csak "a kódexek/tekercseket olvasni igényesebb"
Szerintem tök jó arc <#smile>#smile>
szóval ez hülyeség, mindenki úgy kapcsolódik ki ahogy akar. meg...értelmes ember tud szûrni a hasznos/haszontalan információk között...
pl. lehet állat módjára vezetni meg úgy is hogy vigyázunk egymásra...lehet hülye a példa...
tudjátok vannak olyan adók h national geographi, spectrum stb stb, egész érdekesek ám 😊
A TV-ben nagyon gáz mûsorok mennek (gyõzike , Barátok közt ). Hát ezekre szerintem a kutya se kíváncsi , csak a buta emberek szórakozása lehet . A neten meg lehet találni azokat a híreket amire kíváncsi az ember , szórakozásnak meg még mindig ott van a természet . Aki nem tud elboldogulni tv illetve számítógépes szórakozás nélkül az szerintem szégyellheti magát és vegyen elõ egy könyvet .
Szóval elvonja a figyelmet, fúj, máglyára vele! /sarcasm off
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
jaés hûtõ helyett természetesen marad a jó öreg jégkamra 😉
Ezért nincs TV-m, nincs számítógép amin mennének a játékok, netem csak mobil van 2GB adaforgalommal. És ezért nem vagyok fenn iwiw-en se. Következõ, hogy törlöm magam facebookról is és a gépet csak munkához veszem elõ... hm
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sõt teljes csendben meg nem is szeretek tanulni... vagy TV vagy valami háttérzaj legyen körülöttem... 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Megkönnyítik az információszerzést persze. Nekem is jól jött már rengetegszer tanuláshoz. Ugyanakkor nem,hiszen elvonják a figyelmet/idõt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra (is) használják ezeket.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nem, elvonják a figyelmet / idõt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra használják ezeket. (vagyis rajtam így hat)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯