A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Felveszed a kapcsolatot a tulajjal és érintetlenül átadod."
Ne álszenteskedjünk már...emberek.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Egyértelmû... ha kis összeg van benne akkor visszajuttatom, ha nagyobb akkor simán elrakom... 😄
MR ME
általában az iratok fontosabbak mint a pénz ami benne van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Valami sztori is volt (valami topikban volt itt sg-n), hogy a fickó házhoz vitte a talált pénztárcát hiánytalanul, és majdnem megverték, mert azt hitték, lopott belõle.... -.-

immovable
Õszintén lóvét kivenném, a tárcát pedig bedobnám egy posta postaládájába, vagy vmi hivatalos helyre, ott visszajuttatják, de én nem juttatnám vissza, max postán, mert akkor gyanús leszek, hogy hol a lóvé. Persze a lóvé mennyiségétõl is függ. 😄
Mondjuk attól is függ, mennyi pénz. Ha pár ezer forint, akkor inkább visszaadom, tök jó érzés lenne. De ha benne van 50 rugó, akkor azért már elgondolkodik az ember...

Mondjuk én szerintem visszaadnám, egyszer én is elhagytam az irataimat (nem a pénztárcámat), és másnap jött postán 😊

MR ME
mennyi kedves ember van itt 😊 és mennyien vennék ki gondolkozás nélkûl apénzt azok közûl is valszeg akik arra szavaztak h nem 😊

Kiveszem a pénzt, majd felveszem a kapcsolatot a tulajjal és személyesen átadom, mondván, hogy így találtam.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

most kissé eltöprengve, én is hasonlóképp tennék... pénzt elraknám, a többit meg postai úton visszaszolgáltatnám... vagy nem...
immovable
Kivenném a lóvét a tárcát meg rituálisan elásnám.
NEOreg3
felkiáltanék, hogy vótmá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Felveszed a kapcsolatot a tulajjal és érintetlenül átadod...

De miért érzem azt, hogy ez a válasz nem volt õszinte tõlem... hmm...

Kiveszed belõle a pénzt és azt amit értékesnek találsz, majd eldobod.

Kiveszed a pénzt, majd felveszed a kapcsolatot a tulajjal és személyesen átadod, mondván, hogy így találtad. = boritékba bele a papirok és postán feladom ... személyesen felvenni a kapcsolatot?😄 agyonverne lehet mert nem hinné el h üresen találtam.
egyébként meg egy ismerõsöm úgy járt h láttot egy embert h elhagyja a pénztárcáját ,oda ment felvette és szólt neki,erre az illetõ még majdcsak köszönömöt se mondott -> na az ilyenek megse érmdelik h az iratait visszakapják -.-
Lacee86
Felveszem a kapcsolatot a tulajjal, és érintetlenül átadom. (Remélve, h megdob egy kis jutalommal. <#hehe>)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ha városi akkor kiveszem a pénzt és be a postaládába, ha nem, akkor passz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Felveszem a kapcsolatot a tulajjal és érintetlenül átadom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Molnibalage
Utolsó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

alcotb
is-is...egyénfüggõ

Minden ugyanaz másképpen.

clio1616v
nem lenne stílszerû

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

A Kaszas
loool

tigeroo
clio miért nem tudsz ilyen szépeket írni mint ez a tag egy másik fórumról? 😄

Az a komikus, te névtelen ( noname ) korcs, hogy be mered tenni a pofádat erre a topicra!

És még ti vagytok felháborodva! Mint egy élõsködõ pióca, amely dühös, hogy le merik tépni mocskos véres testét a gazdaszervezetrõl!

Ki a kurva anyát érdelekne a ti materialsta bunkó szövegelésetek egy másik topicion, ugye?

Mindig a tisztát keresitek, hogy összeszarjátok!

De most velem emberetekre akadtatok, mert tudatosan kilépek az elszállt ezoterikus-humanista nyafogásból. és olyan pimasz bunkókra fogok halálos csapást mérni, mint amilyenek ti vagytok!
Lacee86
Sztem nem kell sem lenézni, sem butának tartani azt, aki nem olvasással tölti a szabadidejét. Zene, film, egy kevés PC game ugyanúgy lehet jó kikapcsolódás, és ettõl nem lesz senki tuskó paraszt. És ahogy írták már itt lejjebb, a tv-ben is lehet értelmes csatornákat és mûsorokat találni.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ic3 m4n
iken

clio1616v
nem tehetek róla ne haragudj mörömi

ne okozz lelkiimeretfurdalást, hogy szomi vagy SOHA nem bocsátanám meg magamnak

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
ha nem tennék már rég kiégtél volna és kereshetnél más szórakozást 😞

clio1616v
valóban nem célom jó arcnak lenni 😊
az érdekesség viszont találó, mert foglalkoznak a hozzászólásaimmal

tigeroo
ja, meg buta dolog...

vajon amikor guttenberg feltalálta a könyvnyomtatást, akkor meg pár bigott ugyan ezt mondta csak "a kódexek/tekercseket olvasni igényesebb"
A Kaszas
lol kopasz

somdav95
tök jó arcot én túlzásnak érzem😊 mondhatni "érdekes".. 😄

immovable
Ez az egyik legnagyobb sértés amit ember fia kaphat. 😄
somdav95
én vagy 2 könyvet olvastam ki, de szerintem nem azon volt a hangsúly, hanem õ úgy kezelte a dolgot mintha a technikai vívmányok általi szórakozás szégyellni való lenne 😊

Mi a baj clioval?
Szerintem tök jó arc <#smile>
tigeroo
fél év alatt 5könyvet olvastam el eddig...

szóval ez hülyeség, mindenki úgy kapcsolódik ki ahogy akar. meg...értelmes ember tud szûrni a hasznos/haszontalan információk között...
pl. lehet állat módjára vezetni meg úgy is hogy vigyázunk egymásra...lehet hülye a példa...
somdav95
Tv-be vannak érdekes mûsorok is ( discovery, spektrum, stb. ) unalmas napokon néha jól jön, vagy csak egy nehéz nap után leülsz elé, és kikapcsolódsz. Megmondanád nekem hogy hol szórakozol például zuhogó esõben(ami mostanában jellemzõ) ? És ha valakit nem kötnek le a könyvek? Szerintem a fórumozók 90%-a mindjárt elszégyelli magát...Ha valaki napi szinten gürcöl 8-10, esetleg 12 órát(és ha ezt még hétvégén is), szerintem nem azon fog gondolkozni hogy milyen könyvet olvasson el, hanem csak leakar ülni és pihenni egyet.

MR ME
ti tv-ben csak a barátokköztöt meg gyõzikét látjátok?
tudjátok vannak olyan adók h national geographi, spectrum stb stb, egész érdekesek ám 😊

tigeroo
bocs de sztem ha kidolgozom egy nap a belemet is akkor bekapsolom a tv-t, számítógépet és kikapcsolódom.

Megértelek .

A TV-ben nagyon gáz mûsorok mennek (gyõzike , Barátok közt ). Hát ezekre szerintem a kutya se kíváncsi , csak a buta emberek szórakozása lehet . A neten meg lehet találni azokat a híreket amire kíváncsi az ember , szórakozásnak meg még mindig ott van a természet . Aki nem tud elboldogulni tv illetve számítógépes szórakozás nélkül az szerintem szégyellheti magát és vegyen elõ egy könyvet .

tigeroo
ne legyél már clio baszdmeg
ha a billentyûzettel is navigálsz akkor elég a 3 klikk, vagy meg tudod oldani alap asztalról kiindulva, úgy, hogy semmi nincs megnyitva, három klikkel?
Mai napig nem értem, hogy miért járok be egyetemre (nincs jelenléti ív), három klikkbõl le tudom szedni az egész éves anyagot.

Szóval elvonja a figyelmet, fúj, máglyára vele! /sarcasm off

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

somdav95
érdekes ember lehetsz, nem tartod magad kicsit merevnek?-.-

MR ME
meg sztem a villanykörtéket is csavard ki és legyen petróleum lámpád + télre szerezz be vmi jó kis fafûtésû kályhát, esetleg a gázt is kapcsoltasd ki és azt is tûzön old meg
jaés hûtõ helyett természetesen marad a jó öreg jégkamra 😉

GyuriX2572
Ha azt veszem alapul, hogy ha TV / gép elõtt ül az ember fia akkor általában NEM tanul, hanem szórakozik (95%-ban), akkor csak elvonja....
Ezért nincs TV-m, nincs számítógép amin mennének a játékok, netem csak mobil van 2GB adaforgalommal. És ezért nem vagyok fenn iwiw-en se. Következõ, hogy törlöm magam facebookról is és a gépet csak munkához veszem elõ... hm

NEOreg3
ha tényleg tanulni akar az illetõ, akkor igen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Volt olyan amikor én úgy tanultam hogy szólt a zene... mindig igy szerettem, és még most is igy szeretek tanulni, ha valami szól a háttérbõl, nem vonja el a figyelmem abszolút.

Sõt teljes csendben meg nem is szeretek tanulni... vagy TV vagy valami háttérzaj legyen körülöttem... 😊
Timbo
Igen,megkönnyíti. Aki akar úgyis tud tanulni..

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Ability
Nálatok a hiba, nem csináltam semmit. Persze biztos lehetne rajta kicsit igazítani, majd ránézek. A "lassabban tölt be x böngészõ" alatt nem releváns, máshogy kezelik a DOMReady eseményt.
Is-is.
Megkönnyítik az információszerzést persze. Nekem is jól jött már rengetegszer tanuláshoz. Ugyanakkor nem,hiszen elvonják a figyelmet/idõt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra (is) használják ezeket.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

byzhouse

Nem, elvonják a figyelmet / idõt a tanulástól, a fiatalok szórakozásra használják ezeket. (vagyis rajtam így hat)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

chhaya
Köztesre voksoltam volna, emberfüggõ.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
igen segítenek... megkönnyítik az információszerzést, új lehetõségeket kínálnak a puskázás területén, mellyel eredményes lehetsz a tanulásban és sikereket érhetsz el a vizsgaidõszak alatt.