A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha csak a pénzt vagy valamilyen más tárgyat találsz meg az utcán és nem lehet azonosítani a tulajdonosát az megint más.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mindkettõ szomorú.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez olyan, mint a mai lányok közül sok.
Azért és addig van a fiúval amíg annak van pénze és elvárja, hogy a fiú még a mobilja kártyáját, a buszbérletét, stb... is fizesse, de azért õ nem kurva.
Hát akkor mi?
ismerõsöm talált egyszer egy telefont és visszaadta a tulajnak, utána hetekig ingyen kajálhatott a pizzériájában😄
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Mindenáron adni akart volna érte valamit, mert megtaláltam és visszaadtam, de nem fogadtam el.
Sose lehet tudni, hogy tényleg gazdag vagy jó ideje gyûjtötte már azt a pénzt valamire.
Történt már ilyen, egy Miskolci hölgy pénztárcáját találtam meg benne 20 ezer forinttal, személyesen átadtam neki és kaptam belõle 5 ezer forintot, amit rám kellett erõszakolnia, ha kellett volna a pénz akkor nem egyszerûbb lett volna kivenni belõle?
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Lopták már el táskám (mobilostól, tárcástól), határozottan nem esett jól, mert csórók vagyunk... Szóval visszaadnám érintetlenül. Nem mintha nem jönne jönne jól plusz pár ezer (vagy 10 ezer) forint, de ha megvannak az iratai meg a címe, akkor gyakorlatilag ez is lopás. Én meg szeretek jól aludni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Amúgy nem az õ dolguk visszaadni, hanem az önkormányzaté és õk is oda adják tovább.
Én is adtam már le iratot a rendõrségen ezért tudom.
Amúgy én is hagytam már el pénztárcát és másnapra megjött postán hiánytalanul.
Soha nem értettem azokat az embereket, akik egy helyen tárolnak mindent. Ha az igazolványom veszik el, akkor még a pénzem meg lehet és fordítva.
Mellesleg az iratok, bankkártyák olyan nehezek, hogy ha még pénz is lenne mellette 1 kg-os pénztárcával sétálgathatnék, ha sok fém van benne. Elég unpraktikus.
1szer 7éves koromban találtam 1 tárcát amiben benne voltak íratok->elvittem neki(könyves nõ volt) és ingyen odaadta Zoo Zoo mese könyvet :$ (nagyon örültem neki)<#idiota>#idiota>
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bár a rendõrök meg fogják és elsörözik a pénzt.
de ha leszarom kedvem van, akkor meg leszarom hogy ott van és szándékosan meg sem találom.
ha kevés a pénz odaadom neki úgy ahogy volt
😄
http://www.tenke.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
valszeg ez...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
találnak egy pénztárcát benne 10-20 ezer forinttal, tuti visszaadná mindenki, hagyjuk már egymást 😄 nem azt mondom h nincs ilyen ember, de h nem a szavazók 56% ilyen az egyszer biztos...
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.