A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én csak magamból indultam ki, nekem 90%-ban csak elvonja a figyelmem 😄
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ennyi...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Elég emberfüggõ....
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
természetesen van ami megkönnyíti, van ami elvonja, szal mind2 válasz vagy egyik sem...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szeretnék menni tovább feltétlenül.
Jah de egyetemen szart se érsz a wiki-vel,lecs.sznek érte 😄 ...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az én álláspontom szerint teljesen egyén függõ az, hogy valakinek elvonja-e a figyelmét ezen dolgok a tanulásról, vagy nem.
De mindenképpen megkönnyitik az információszerzést. Anni gimiben nagyon sokszor vállaltam el elõadásokat sokféle témakörben, és bizony akkor jól jött pl. a Wikipedia...
arra nyomtam, hogy segít, mivel én is elég sok mindent a net segítségével találtam meg, és tudtam felhasználni mindenféle házi dolgozat elkészítésekor, más kérés, hogy sokszor csak lógtam a hálón, ahelyett, hogy tanultam volna, de ez már rajtam áll
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
köszönöm, hogy megosztottad a fórummal ezt az információt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
az téveszthetett meg hogy a hülye meggondolatlan hozzászólásaitok értelmességét õ is megkérdõjelezi
és most képzeljétek el, ahogyan clio ezt mondja valakire
...
létezik tökéletes irónia a Földön
Akkor gyanítom te nem teszel különbséget aközött, hogy a saját farkad vered, vagy a pajtijaidét :]