A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, méghozzá igen gyorsan (1 perc alatt).

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

tenkenorman
az a baj hogy nem is a logikán mint inkább az algoritmusok beseggelésén múlik.

http://www.tenke.hu

szabii98
olcsó játék hülye gyerekeknek...

I met God. She's black

clio1616v
órák kérdése...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

laci 700
Nem attól függ... Keverheted te egy óráig is akkor is ki rakom kb 1-1:30 perc alatt. Én nem nevezném olcsó játéknak. Max logikai játék és megnézném mennyi idõ alatt raknád ki...

Érdekes... Vagy nem nézik a rubikosok a szavazó topikot, vagy ennyire kevesen vannak akik ki tudják rakni? :D

Lacee86
Hát én pl. úszni qvára akarnék, de ha belehajítanának a Balaton közepébe, 5 perc alatt megfulladnék...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

clio1616v
persze, hogy ki.
mindent tudok, ha akarom
a rubikkocka kirakása önmagában felesleges, így nem akarom, de olcsó játék...

az meg hogy mennyi idõ alatt attól függ mennyi idõ alatt keverték össze és mennyire

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Ability
Mert ha nem próbáltad akkor valószínûleg nem is érdekel és ki sem tudnád rakni? <#wow3>
nonicks
miért nincs olyan lehetõség hogy még soha nem próbáltam?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

soha nem éreztem úgy rubik kockát látva, hogy ezzel nekem játszanom kéne
egyszer megpróbáltam és tekergettem egy sort, de inkább leszartam
a logikai játékok úgy általában véve soha nem kötöttek le. Egyszerûen depresszálnak, a sakknak is milyen fos hangulata van már :D
Molnibalage
Már bocs, de akkor inkább Rubik kockázok, mint ilyen - ahogy más is írta mónikasós - szar kérdésekre szavazok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ability
Utóbbit ráadásul én írtam, szóval ebbõl is látszik mekkora elnyomás van itt. <#gonosz1>
Lacee86
Én nem értem, h pl. ilyen kérdéseket, h Kinek szurkolsz a foci vb-n, vagy hogy Szereted-e a régi fajta kártya/táblajátékokat? miért szavaztak le a kedves fórumozók... Úgy látszik nagyobb igény van a baromságra, sajnos. :(

Ability
Konkrétan ez a kérdés is jól állt támogatottság alapján, de hát jól esik egy ilyen mondvacsinált indokkal takaróznia mindenkinek. Ironikusnak is találom, hogy mindenki nagy hanggal magyarázza a "fúúúj TÉVÉ" dumáját, közben a zuhanybamasztizós kérdéssel létrehozná a Mónika Show internetes megfelelõjét.

Felsorolhatnád az általad beküldött ötleteket, mivel ha azok normálisak voltak, akkor egészen biztosan nem kerültek törlésre.
Nem tudom kirakni, de nem is érdekel. Nem is próbálkoztam vele túl sokszor...

Narxis
Volt bent egy csomó kérdés ami eltûnt, pedig szavazásban is jól álltak, gondolom az nem tetszett valakinek, hogy alpáriak voltak. pl. Maszturbálsz-e a zuhanyzóban? gondolom a Szoktál a lefolyóba hugyozni? kérdés mintájára született... lehet, hogy alpári, de legalább vicces és lehet itt is meglepõ eredmények születnének mint a vizelõs kérdésnél.

Volt még pár ami érdekes volt, de eltûnt, szavazásban is jól álltak. Amiket meg én küldtem be azok ki se kerültek a gyûjtõhelyre. Úgyhogy marad a fikázás. Sajnos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem tudom kirakni,de nem is érdekel.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

tenkenorman
amúgy nagyon hamar kirakom. még egy másodperc sem kell hozzá.

bakkerman
Szenvedéssel,pár óra alatt talán összehoznám

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

tenkenorman
nee, könyörgök válaszolja, nélküled semmit nem ér ez a szavazás.

RS
Szenvedéssel pár óra alatt talán összehoznám.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Ic3 m4n
Szenvedéssel pár óra alatt talán összehoznám.

Molnibalage
A sok nyafogó miétr nem küld be kérdést? Nem látom, hogy tombolna a kérdésberakás. Ja, hogy fikázni könnyebb?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

byzhouse
Nem tudom kirakni, de nem is érdekel.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tigeroo
de míg leirod a hisztidet annyi erõvel beírhatnád hogy igen/nem

de most tényleg nagyon kibasztál velünk ám!
NEOreg3
vótmá

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kastil
Ez most mi ez most komoly még választ sem jelölök lol. elmehettek sunyiba ilyen kérdésekkel

dartonita
Egy szint igen.Amugy tok buszke lennek magamra ha mindet tudnam.Ez fontos resze a letnek.

somdav95
nem, és nemis érdekel

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

chhaya
Nem tudom kirakni, de annyira nem is érdekel, hogy megtanuljam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Lyukasbogrács
Igen, 2-3 perc alatt.

Lacee86
Nem tudom kirakni, de annyira nem érdekel, inkább másra fordítom azt az idõt/energiát. Egy oldalt tudok kirakni, de azt kb. mindenki ki tudja. :D

VRSDM
raktam már ki segítséggel.
de magamtól nem tudom.
van rá egy jó kis praktika amit ezerszer megmutattak már.
de sosem jegyeztem meg.
ettõl független nagyon tetszik, és elismerem azokat akik egy perc környékén vagy alatta (pár másodperc) kirakják.

u dont have to listen anybody else but me

immovable
Még sosem raktam ki, de nem is érdekel.
Igen, átlagos idõvel (pár perc)

Ha jól emlékszem akkor olyan 14-15 éves lehettem, amikor édesanyám megtanitotta nekem a Rubik kockát kirakni... :-)
Marci0115
Igen, átlagos idõvel (pár perc).

5 évesen átragasztottam. Nem tudom kirakni és tudok élni nélküle.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Molnibalage
Nem tudom. Egyszer megnéztem egy oktatóvideót, de már elfelejtettem az ajánlott kirakási metódust. Lényegében egy pozíciót kell elérni, onnantól fogva mechanikus az egész.

tigeroo
nem de majd 1x szeretném megtanulni
Ez egy jó gondolat. Az õskorból kiindulva sok mindenre választ lehet kapni...
Például az esti tévézés sem a multimédiás szórakozást szolgáltatja. Ha a férfi hazajött este a vadászatból, leült a tûz mellé, és csendes magányban egyedül vagy tárasival a tüzet lesve relaxáltak. Ezt szolgálja például tv.
Na meg igen, a férfiaknak a túléléshez és küzdelemhez szükséges fizikai és szellemi képességeik fejlõdtek hosszú idõn át, és valóban egyszerre csak egy dologra kellett koncentrálniuk, de arra nagyon.
Ezalatt a nõk az otthont tették rendbe, gyereket neveltek, valamint az asszonyok rengeteget drámáztak és szövegeltek egymás között, nem küzdelemmel, hanem egyéb eszközökkel vívták a csatáikat egymás között már régen is. Innen a tökélyre fejlesztett szociális érzék és érzelmi intelligencia.
Meg mivel feltehetõleg keveset mozdultak ki otthonról, innen a nõk ajándékozása érdekes kövekkel, amiket a férfiak egy--egy útról vihettek haza, meg még sok minden más... elég elgondolkodtató.
Na szóval tényleg egy valami elõtt le a kalappal, az pedig a nõk rálátása az érzelmekre, amibõl következik egy jó adag manipulációs eszköz és önérvényesítés, de jó esetben egy kis emberismeret is.
[HUN]FaTaL
Persze darabszámra. Csakhogy jóval kevesebb nõ vezet.

http://goo.gl/gd6Zi5

N1ggA
A nõk jobb autóvezetõk (kevesebb balesetet okoznak).

Spread De Love!

Minden téren támogatom a mozgalmat!

Alapból támogatom, de a "vaccpáör" típusú csajoktól nekem is elszáll az agyam.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

dartonita
Egyaltalan nem tamogatom a mozgalmat.

kastil
Bõvebb leírás? Mert így hirtelen nem vágom, mi az amit ezen "vitatni" lehetne.

Mellesleg; Jó így, ahogy most van.

tigeroo
mondjuk sztem ha megnéznénk hogy az õskorhoz képest a mai tevékenységek/munkák mennyire hasonlítanak az akkori vadászathoz/gyüjtögetéshez (vagy nyomokban mely elemeket tartalmazza) akkor megkapnánk hogy miben melyik nem a jó

mert pl. vadászat a férfiak dolga volt, csoportban mászkálni, elejteni a vadat, kikészíteni stb...és megnézni hogy ehhez miylen képességek kellettek, és mikhez kell alkalmazni ma.. a nõknél meg a gyüjtögetéshez, gyermeknevelés, mittudomén kosárfonás<#idiota>

de lehet hogy csak hülyeség szimplán az egész feltevésem

Molnibalage
És ez mit bizonyít? Szerintem semmit. Ezek szerint, akkor a nõk jobb autóvezetõk és pilóták is, mert azok pont ilyen cselekdetek. Milyen jó, hogy egyes alfahímek, meg pont ellenkezõ véleményen vannak. :)