A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://www.tenke.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Érdekes... Vagy nem nézik a rubikosok a szavazó topikot, vagy ennyire kevesen vannak akik ki tudják rakni? :D
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
mindent tudok, ha akarom
a rubikkocka kirakása önmagában felesleges, így nem akarom, de olcsó játék...
az meg hogy mennyi idõ alatt attól függ mennyi idõ alatt keverték össze és mennyire
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
egyszer megpróbáltam és tekergettem egy sort, de inkább leszartam
a logikai játékok úgy általában véve soha nem kötöttek le. Egyszerûen depresszálnak, a sakknak is milyen fos hangulata van már :D
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Felsorolhatnád az általad beküldött ötleteket, mivel ha azok normálisak voltak, akkor egészen biztosan nem kerültek törlésre.
Volt még pár ami érdekes volt, de eltûnt, szavazásban is jól álltak. Amiket meg én küldtem be azok ki se kerültek a gyûjtõhelyre. Úgyhogy marad a fikázás. Sajnos.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
http://www.tenke.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
de most tényleg nagyon kibasztál velünk ám!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
de magamtól nem tudom.
van rá egy jó kis praktika amit ezerszer megmutattak már.
de sosem jegyeztem meg.
ettõl független nagyon tetszik, és elismerem azokat akik egy perc környékén vagy alatta (pár másodperc) kirakják.
u dont have to listen anybody else but me
Ha jól emlékszem akkor olyan 14-15 éves lehettem, amikor édesanyám megtanitotta nekem a Rubik kockát kirakni... :-)
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Például az esti tévézés sem a multimédiás szórakozást szolgáltatja. Ha a férfi hazajött este a vadászatból, leült a tûz mellé, és csendes magányban egyedül vagy tárasival a tüzet lesve relaxáltak. Ezt szolgálja például tv.
Na meg igen, a férfiaknak a túléléshez és küzdelemhez szükséges fizikai és szellemi képességeik fejlõdtek hosszú idõn át, és valóban egyszerre csak egy dologra kellett koncentrálniuk, de arra nagyon.
Ezalatt a nõk az otthont tették rendbe, gyereket neveltek, valamint az asszonyok rengeteget drámáztak és szövegeltek egymás között, nem küzdelemmel, hanem egyéb eszközökkel vívták a csatáikat egymás között már régen is. Innen a tökélyre fejlesztett szociális érzék és érzelmi intelligencia.
Meg mivel feltehetõleg keveset mozdultak ki otthonról, innen a nõk ajándékozása érdekes kövekkel, amiket a férfiak egy--egy útról vihettek haza, meg még sok minden más... elég elgondolkodtató.
Na szóval tényleg egy valami elõtt le a kalappal, az pedig a nõk rálátása az érzelmekre, amibõl következik egy jó adag manipulációs eszköz és önérvényesítés, de jó esetben egy kis emberismeret is.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mellesleg; Jó így, ahogy most van.
mert pl. vadászat a férfiak dolga volt, csoportban mászkálni, elejteni a vadat, kikészíteni stb...és megnézni hogy ehhez miylen képességek kellettek, és mikhez kell alkalmazni ma.. a nõknél meg a gyüjtögetéshez, gyermeknevelés, mittudomén kosárfonás<#idiota>#idiota>
de lehet hogy csak hülyeség szimplán az egész feltevésem