A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Egyébként a nagy divatolásnak sajna a pénztárcám is erõs határt szab, a divatos dolgok általában nagyon drágák pont emiatt. De ha pénzes lennék, akkor sem lennék egy divatmajom, abban biztos vagyok.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spread De Love!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Igazából soha nem követtem túlzottan. Mos meg már általában elegánsan vagy fél elegánsan öltözködök.
Egyébként a lányoknál nagyon bírom ezt a gumicsizma divatot. Elhoznám õket ide az alföldre aztán nesze ássad az emésztõ gödröt ha már gumicsizma van a lábadon. Azok a "legcukibbak" amik még masnival is át vannak kötve.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
pár éve nagy tarzanhaj (aztán jött az emo akkor vasaltam is), fehér póló, farmer, tornacsuka
mostmár:
-hosszúujjú feltûrt ingek (rövidujjú ingeket nemszeretem)
-betûrve a(farmer)nadrágba, kivéve ha szûkített az ing
-vagy úgy hogy ing, rá egy szûkebb pulcsi, feltûrve a pulóver és az ing is (könyöknél meg kihajtva az ing - holt költõk társasága ftw<#idiota>#idiota>)
-szép barna bõr vadászöv
-sportcipõ és félcipõ mikor melyik
-vagy: vagánykodós izomatléta, esetleg póló
erre kapucnis pulcsi, sokszor melegítõnadrággal (egyetemre is igy megyek néha<#idiota>#idiota>), sportcipõvel
angelo litricos bõrkabáttól kezdve turkálós pulcsin át mindenfélém van, ezekben érzem jól magam, kész.
nincs ékszerem, sapkákat, napszemüveget sem szeretem.
a legjobban az irritál amikor valaki kibassza az aranyláncát a nyakán, meg a méteres övcsatja...
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Bár többnyire a saját fejem után megyek és azt hordom ami nekem jól áll és tetszik is...
Csak bizonyos fazonokhoz meg színekhez.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
@ Hellomarci
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nevetni tudok legtöbbször, amikor egymást majmolják
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Divatok olyan van? Szerintem nem szokták többesszámba tenni. Nekem magyartalannak tûnik, de javítsatok ki ha tévedek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mivel régen tudtam rá egy módszert... de nem gyakoroltam, így elfelejtettem:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Rohadtul nem függ tõle :)
http://goo.gl/gd6Zi5
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
60%os népszerûségû kérdések csak nem kerülhetnek be...
bár mostanában a 80-asoknál is rinya van, hogy fúj hülye kérdés
Ez olyan mit mindenkinek szóló rádiót csinálni mindenkinek szóló zenével... lehetetlen
Már próbálkoztam vele, de nem jöttem rá hogyan kell.
anno 1987