A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spread De Love!
Errõl még kell beszélni?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
a másik ami még ehhez tartozik, hogy ha ugyan olyan veszett helyzet van, akkor azok a lányok, akiket ismerek nem tudnak úgy kimenni, hogy na én vagyok a király, mi meg ezt 0 tudással is simán megtesszük 😄
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A te történeted is engem igazol, bestresszel, elkúrja. Csak õt a tanárok megszánják, mert elsírja magát, meg lány, te meg le vagy szarva, miért nem tanultad meg.
csaj elõttem felelt, azért tudogatott dolgokat, de a hangja/keze remegett... elsírta magát (tanár mondta neki hogy a szemébe nézzen, ne féljen már tõle nem eszi meg, csak mondja nyugodtan hisz okos)
hogy otthon a szülõk 4est vagy 5öst várnak el tõle (egyetem!!)... tanár mondta hogy akkor hanyast szeretne hazavinni...
engem meg simán meghúzott kb. ugyanannyi tudással mint a lány... szal errõl ennyit
az iskola lányoknak való!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Persze egyeseknek nagyon nehezére esik beismerni, hogy egy nõ is lehet okos és gyors ugye? Marie Curie sem lassú észjárásáról volt híres, pedig õ is nõbõl volt és egy olyan korban, ahol a mai szitnû esélyegyenlõségrõl hírbõl sem hallottak semmit...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spread De Love!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
sztem ennyi erovel egyenloseg van bar amit a szulesi szabadsagrol mondasz az igaz.
ill. általában többet is kerestek hasonló munkakörben még mindig
ezen kívül pedig manapság nagyon bunkók,és udvariatlanok tudnak lenni a pasik is..tisztelet a kivételnek...
és még csak szépnek sem kell lenni, az átlagos lányokat és szívesen megdugja a férfiak 98%-a, és ennek érdekében sokan elég sok mindent képesek megtenni
az irányukba való alapvetõ kedvesség és pozitív viszonyulás mellett a nõk ráadásul ezerszer könnyebben ismerkednek, könnyebben megszerzik amit akarnak, nõ sokkal könnyebben szerez jó palit mint fordítva, és még sorolhatnám
elég ha abba belegondoltok hogy hány életben boldogulni nem tudó szûz kocka van lányok között, és mennyi fiúk között...
Ráadásul férfiként mondjuk 40 évesen még simán elmehetsz csajozni. Nõként már csak a milfhunterek jutnak <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
gondolj csak az sg-re. ha megtudják hogy van itt egy nõi reg már mindenki elkezd nyalizni neki 😛
nincs ezzel baj, de egyenjogúságról szó sincs...
#72772: Éhesek vagyunk, enni akarunk! -> Emberek vagyunk, dugni akarunk!
Nem rossz, nem rossz. <#hehe>#hehe>
am en ettol hulyet kapok... emberek vagyunk, dugni akarunk. ennyi! 😄 nincs ebben semmi rossz.
a mai világban én úgy érzem, könnyebb nõnek lenni
azt nem mondtam, hogy jobb, azaz nem cserélnék, de boldogulni könnyebb minden területen
amidoinitrite?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt gondolom, hogy hosszú távon hatalmas öngólt lõnek a nõk az emancipációval.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/