A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt én se értem, hogy bírják egész nap. Bele izzad a láb faszán.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Motoroj
A régi divatot szeretem.
Ami tetszik az az ing, öltöny, egyenruha, népviselet stb.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

byzhouse
ezek kényelmesek csak beleizzad a lábam 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

autoszimulator
vagy a nyár? 😄

persze papucsok közt is van különbség, mondjuk egy ilyen

necces, de valami kis strandpapucs simán bevállalható. bár én utálom õket, de csajokon egyáltalán nem zavar. tûsarok jobban bejön, de nem lehet szegény lányokat kényszeríteni erre. meg vannak az elegánsabb papucsok, amik majdnem szandálok már, azok is teljesen korrektek városban.

.: mobilize.hu :.

somdav95
Nemtudom, de valahogy csak olyanokat találok ( vagy lehet hogy csak az én szememhez bõek, varrónõnél megszoktam magamnak inkább csináltatni, de nem buzigatyára.. ) .
Pólóbol énis ígyvagyok, olcsó fehér meg fekete kicsit szûkített pólóim vannak, sajnálok kiadni értük annyi pénzt..

89
például

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

bardocz
Nekem tornacipõben ha elkezdtem rohangálni, akkor szétégett a talpam. Most egy rendes converse cipõt hordok, koncertre meg egy elpusztíthatatlan oneil-t, és teljesen jó nyáron-télen.
térdzoknit szandállal
Pepsi Twist
Egyáltalán nem érdekelnek az új divatok.

Sok kis uborka majom meg ezt nyomatja 😄 szánalmasak

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

mindenhol bõvebb nadrágokat találsz? Hol vásárolsz te? :0
Vagy csak nekem vastag a combom 😄
circám nekem is volt kettõ (egészpontosan 3, de a harmadiknak 1 hónap alatt lekopott a sarka, vissza lett cserélve), most meg egy osiris van, ez sokkal jobban bírja mint a circák, és az ára is jobb volt...
Póló az amiben nem adok arra hogy milyen márka, mert abból bárhol találok nekem megfelelõt, még kínaiban is. Meg aztán 5-6ezret nem adok ki egy pólóért... van 2 bizo de azok meg kikoptak
somdav95
acélbetétest <#nevetes1>

byzhouse
miért nyáron városban rövid gatyához mit húzzak fel? bakancsot?<#wilting>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

89
<#eljen>

immovable
Gatyát én is nehezen találok. Alig van egyenesszárú, vagy bõvített trapéz amiben olyan az ember mint egy buzi a 70-es évekbõl, vagy szûk ami megint buzigatya, vagy bõ szárú amiben úgy néz ki az ember mint egy elbaszott cowboy aki hirtelen fogyott 20 kilót.
somdav95
nemírtam oda h városba 😄

A tornacipõ lenne a második választásom. Kényelmes, könnyû, nyáron jól szellõzik. Fura, hogy te feltétlenül divatban gondolkodsz, de legalább ezzel is lehet fikázni a másikat, szal hajrá.
Szerintem a sportcipõ a "gagyi". Számomra kényelmetlen, és még gusztustalanul is néznek ki, néhány kivételtõl talán eltekintve, de ez nagyon ritka. Alapból a sportcipõ mint dizájn szerintem nagyon ízléstelen.
somdav95
nézhetjük ígyis. van 15 ezres olasz cipõm, azis csak divat, jól néz ki, viszont egyik se bírja fél évnél tovább, ezek a "szarok" meg bírnak másfél évet is akár, még úgyis ha csak "divat" cipõk.. Legjobban mondjuk a circa cipõim bírják, hátde az 20-tol kezdõdnek..

89
én ha arra gondolok hogy városban papucs, akkor valahogy a cigányasszonyok jutnak eszembe

somdav95
deszkáscipõkkel az a baj h nyáron szétsülsz benne..nekem van két circa, már bírják 1 éve, bár az ára se volt rossz... nadrágot én se találok sehol normálisat, vagytúlárazott szarok vannak, vagy túl bõvek ( nem, nincs agyon szûkítve az összes gatyám, de akkor is nagyon lógnak rajtam..) így ha veszek egy gatyát azt elviszem mindig varrónõhöz hogy kicsit szûkítse már be hogy álljon rajtam valahogy.. Pólóból mithordasz? bizo, vans?

clio1616v
nagyon gagyi a tornacipõ... de nem sértésbõl mondom

megvenni egy olcsó szart aranyáron csak azért, mert divat...

divat = szart eladni drágábban, másképpen egy égõ véleményt hangoztatni úgy, mint olyat amire büszke lehetsz(pedig nem)

mörömi az utóbbit csinálta, hangoztatta, hogy õ aztán nem divatol, csak azért, hogy a negatív tartalmú kérdésben szereplõ divattal még csak köszönõviszonyban se legyen...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

alap a deszkáscipõ, nadrágban a bõvebbeket szeretem, pólóban/ingben meg valami zöld, vörös vagy narancs, szal élénkebb szín
és ki van a faszom a divattal, hogy mindenhol a koptatott cigányfarmert meg a szûkített gatyát nyomatják, egy normális nadrágot nem lehet sehol találni, csak 15ezerért deszkás boltokban. :\
byzhouse
papucsnak mi köze a cickányokhoz? 😮

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

89
cigányevagy? xD

89
jóaz, csak betonon hosszú sétán lesül a talpad

wesker24
[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Saját stílust diktálok, teljesen egyedi vagyok, nem érdekel mások véleménye/stílusa.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

somdav95
énis sajnálok kiadni érte nagy pénzeket, de volt sok olcsó cípõm, és mindig az van h az olcsó az szét is jön. ( kivéve a springfield mert az drága és szar..)van 4-5 jobb cipõm, szerintem mindegyik több mint 1 éves, de nemérdekel, mert legalább még bírják.. conversebõl nemrég néztem, ha veszek nyárra egyet akkor szerintem rövidszárú lesz, de lusta vagyok elmenni a boltig( meg kiadni érte 15ezret.. )

#72931: énis szoktam hordani, csak hát retkes lesz a lábad, meg nem néz ki valami jól (bár bõrpapucsok vannak jók amik tetszenek.. )

Lacee86
Hát én 10-15 ezret sajnálok kiadni érte, úgyh marad vmi pár ezer Ft-os utánzat. Ha nyáron kitart, nekem bõven jó úgy. Nézzen ki azért vhogy, az a lényeg. BTW szted a hosszabb vagy a rövidebb szárút érdemes, vagy ez csak dizájn? Én inkább rövidet szeretnék.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

bardocz
Nálam ugyan az a cipõ, mint télen.
Ezzel én is igy vagyok, kivéve ha nem esik az esõ... 😄
byzhouse
nyár=papucs 😊

somdav95
nekem meg sznob köcsög fejem van most <#nevetes1> de hétvégén 2centishaj <#hawaii>

somdav95
tornacipõ van néhány nekem is, mászkálni tökéletes, nem sül benne szét benne a lábad, mert vékony az anyaga, még nyárra is megfelel. ha meg converse-t veszel az bírja is 1-2 évig, a gagyi szaroknak 2-3 hónap is elég ( tapasztalat.). A gagyik olyanok mint a springfield cipõk, 15ezerért két hónap alatt leválik a talpa, ( bár minden más termékük jó, ez azért idegesítõ..)

immovable
Nem. Én borotvával fésülködöm minden nap.
byzhouse
4centire gondoltam gáz?<#idiota>

Lacee86
Nekem is most ilyen hosszabb bozont hajam van. De már le is zsíroztam hnap reggelre a fodrászt, úgyh jöhet a nyári frizura. 😊

Scottt
Kinõttem ezt a korszakomat, megállapodtam egynél.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

somdav95
vágasd le a picsába a hajad. itt a nyár, elég ide 2-3 centi bozont a fejbõrre 😊

Lacee86
<#wink>

Amúgy én most a tornacipõbe "szerettem bele". Pedig egy idõben kifejezetten irritált, olyan hülyeségnek találtam utcára ilyen dizájnt. Aztán most meg tökre megtetszett, úgyh veszek is egyet nemsokára. 😊

somdav95
õt így kell elfogadni 😊

byzhouse
nem érdekel mások véleménye/stílusa.
igen sokan mondják,hogy köcsög emo vagyok(hajam miatt omfg) mikor közöm nincs hozzá :\
ám inkább szürke/barna,feketébe járok szóval nem vagyok 1 színes ember 😄D

hajammal már kezdek valamit,mert már f*sz ki van ezzel az emoval 5éve még azt se tudták,hogy mi az senki se szólt le most meg minden 2.ember kcsg emo :| Már ideje elfelejteni ezt a szánalmas stílust.

Más: múltkor hallgattam a tv-t(én hülye)...1szer megszólal 1ik ribanc:
kezd divatba jönni a kockaság-nerdség(<#idiota>) utána mutatták Dugnivaló Reginát,hogy felrakja magának a kocka szemCSIjét,ami Bill Gatesnek van 😄AS_DSA Na most sok kocka verheti nyálát

Thxbai

somdav95
😄

Lacee86
Kezdem érteni azokat, akik néha bepöccennek rád...

tigeroo
NEOreg3
most mi is a divat?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

immovable
Szétcsapni rigalánccal hatásosabb.
tommygear
Kinõttem ezt a korszakomat, megállapodtam egynél.
bardocz
Nem elég, hogy leszarom, de még szét is csapom papuccsal!!4
clio1616v
divatolsz itt... már divat egyedi stílusban öltözködni és leszarni más véleményét

szal mörömi divatolsz ennyi...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)