A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ami tetszik az az ing, öltöny, egyenruha, népviselet stb.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
persze papucsok közt is van különbség, mondjuk egy ilyen
necces, de valami kis strandpapucs simán bevállalható. bár én utálom õket, de csajokon egyáltalán nem zavar. tûsarok jobban bejön, de nem lehet szegény lányokat kényszeríteni erre. meg vannak az elegánsabb papucsok, amik majdnem szandálok már, azok is teljesen korrektek városban.
.: mobilize.hu :.
Pólóbol énis ígyvagyok, olcsó fehér meg fekete kicsit szûkített pólóim vannak, sajnálok kiadni értük annyi pénzt..
Sok kis uborka majom meg ezt nyomatja 😄 szánalmasak
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Vagy csak nekem vastag a combom 😄
circám nekem is volt kettõ (egészpontosan 3, de a harmadiknak 1 hónap alatt lekopott a sarka, vissza lett cserélve), most meg egy osiris van, ez sokkal jobban bírja mint a circák, és az ára is jobb volt...
Póló az amiben nem adok arra hogy milyen márka, mert abból bárhol találok nekem megfelelõt, még kínaiban is. Meg aztán 5-6ezret nem adok ki egy pólóért... van 2 bizo de azok meg kikoptak
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Szerintem a sportcipõ a "gagyi". Számomra kényelmetlen, és még gusztustalanul is néznek ki, néhány kivételtõl talán eltekintve, de ez nagyon ritka. Alapból a sportcipõ mint dizájn szerintem nagyon ízléstelen.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
megvenni egy olcsó szart aranyáron csak azért, mert divat...
divat = szart eladni drágábban, másképpen egy égõ véleményt hangoztatni úgy, mint olyat amire büszke lehetsz(pedig nem)
mörömi az utóbbit csinálta, hangoztatta, hogy õ aztán nem divatol, csak azért, hogy a negatív tartalmú kérdésben szereplõ divattal még csak köszönõviszonyban se legyen...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
és ki van a faszom a divattal, hogy mindenhol a koptatott cigányfarmert meg a szûkített gatyát nyomatják, egy normális nadrágot nem lehet sehol találni, csak 15ezerért deszkás boltokban. :\
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
#72931: énis szoktam hordani, csak hát retkes lesz a lábad, meg nem néz ki valami jól (bár bõrpapucsok vannak jók amik tetszenek.. )
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Amúgy én most a tornacipõbe "szerettem bele". Pedig egy idõben kifejezetten irritált, olyan hülyeségnek találtam utcára ilyen dizájnt. Aztán most meg tökre megtetszett, úgyh veszek is egyet nemsokára. 😊
igen sokan mondják,hogy köcsög emo vagyok(hajam miatt omfg) mikor közöm nincs hozzá :\
ám inkább szürke/barna,feketébe járok szóval nem vagyok 1 színes ember 😄D
hajammal már kezdek valamit,mert már f*sz ki van ezzel az emoval 5éve még azt se tudták,hogy mi az senki se szólt le most meg minden 2.ember kcsg emo :| Már ideje elfelejteni ezt a szánalmas stílust.
Más: múltkor hallgattam a tv-t(én hülye)...1szer megszólal 1ik ribanc:
kezd divatba jönni a kockaság-nerdség(<#idiota>#idiota>) utána mutatták Dugnivaló Reginát,hogy felrakja magának a kocka szemCSIjét,ami Bill Gatesnek van 😄AS_DSA Na most sok kocka verheti nyálát
Thxbai
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szal mörömi divatolsz ennyi...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)