A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Azt meg magasról lesz*rom, hogy hány ember hord ilyet. Ismeritek a legyekkel meg a szarral kapcsolatos mondást...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
http://www.tenke.hu
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"The trees move. Do you not see it?"
Nyáron jó meleg, télen meg csúszik a jégen?
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
bár én a kevésbé csili-vili fehér-fekete verziót csipázom.
csapj bele XD
nem, azt hiszem nem igazán követem a divatot.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
olyan cipõ kell nekem is <#buck>#buck>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
napszempa
ing és alá póló
nadrág:
cipõ:
tatyó:

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nekem most DC cipõ, etnies gatya-póló.
Nem emo:D Ahogy nekem teccik.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
se piercing se karkötõ vagy egyéb ékszer...viszonylag rövid haj (hozzátenném nem festett, mert már az sem lenne meglepõ).Jah bocsi van egy fundangó övem is amit mindíg hordok...fekete normál fémcsattos, semmi kirívó csak bele van gravírozva hogy fdg...A boxerem (ami általában szürke v. fehér) nem lóg ki a gatyámból csak amennyire bicó közben "kimozog" onnan.Kontaktlencsém/szemüvegem nincs.
Hát kb ennyi...Olyan egyszerû amennyire csak lehet.
:)
Minden ugyanaz másképpen.
nemtom ez divatos-e, de ha az is nem amiatt viselem
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
htx.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
http://goo.gl/gd6Zi5
igazából mindenki ugyanannyira divatközpontú(divatcentrikus) csak más távolságra vannak tõle
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep