A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
mindenki úgy általánosít, mintha az összes motoros bunkó lenne, és állandóan ilyeneket mûvelne...
amiket itt említetek szerintem max 20%, és akkor sztem sokat mondtam

[HUN]FaTaL
Nem szeretem õket, de azért nem akadályozom.

Hát de bazz, ahogy közlekednek...

http://goo.gl/gd6Zi5

Magnumrolcsi
Autózok, és zavar mikor a lámpánál próbál a jobb oldalt elmenni, szal inkább közelebb állok az útszéléhez. Nagyban leszarom ezt az engedjük elõre a motorosokat, meg bicikliseket a VÁROSBAN. Városon kívül meg elengedem a nagy motorokat.

tommygear
autózok de le se húzódok meg rá se rántom a kormányt szal...
Scottt
Nem autózok, gyalogosan meg nem zavarnak sok vizet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kicsikiraly
Nem autózok.

Habár fõút mellett lakom, és kicsit nagyon idegesítõ amikor jóóó hangosan meghúzatja, és SEMMIT nem lehet hallani. De ezt autósok is csinálják, úgyhogy nem csak a motorosokra haragszom emiatt.

DFTBA ಠ_ಠ

MR ME
lehet :(

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
sztem a kocsi ment oldalirányba nagy sebességgel.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

MR ME
attól még vártáka veséjét
jobbkéz mi? :D ja mintha a motoros nem 200al ment volna :D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

OrioN the S
jobbkéz köcsög

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
:DDDDDDDddddddddddddddd

MR ME
már várták a veséjét!

Sickness
elég beteg lehetsz ha ilyenre rárántanád.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

kurvára szeretem amikor pl bah csomóponton reggeli duguláskor a sok köcsög összevissza szlalomozik az autók között, és még nekem int hogy a kurva anyám. az ilyenre rárántanám. meg volt olyan aki autópályán elõzött balról (azon a fél méteres sávon<#wilting><#wilting>) , miközben mi a belsõ sávban mentünk és alig fért el :D vissza is fordította a tükröt, azt nemtudom hogy direkt vagy véletlen.

OrioN the S

OrioN the S
ilyenkor nem :D

chhaya
Nem járok autóval, egyáltalán nem zavarnak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Mondja ezt aki gyorshajt és közveszélyesen vezet :)

autoszimulator
Autózok, és ha tehetem lehúzodok legalább õ hadd tudjon menni.

fõúton a már ránézésre is gyors mocik elõl általában kicsit lehúzódok, ekkor már elfér akkor is, ha szemben jönnek. A többség meg is köszöni. Azonban a robogósokat meg a lassú motorosokat rühellem, pláne városban. Idegesítõ, furakodó banda..

.: mobilize.hu :.

jhetedikj
Üres, mert motorozok. Ha kocsival megyek nem zavarnak, de minek húzódjak le amúgy is elférnek, hülyén vannak megírva a válaszlehetõségek.
 Nekem egy 125-ös suzuki robogóm van, ami 4 ütemû így nem olyan gyors de legalább ez halk.:)

anno 1987

joshua
Autózok, és ha tehetem lehúzodok legalább õ hadd tudjon menni.

Mivel néha motorozok is és átérzem a helyzetet:D

ruffirant
én inkább motorozok és az autósok zavarnak a közlekedésben:P

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Autózok, elõttem tötymörög "az út közepén!" amikor pedig mehetnék de nem tudok ezért kénytelen vagyok ráfeküdni a dudára, hogy méltóztassék szabályosan az út szélére menni és ott közlekedni és így a forgalmat nem feltartani. Természetesen ilyenkor mindig nekik áll feljebb és én vagyok az aki nem figyel rájuk. De hál istennek az is igaz, hogy általában 10-bõl 3 ilyen :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem szeretem õket, de azért nem akadályozom. Ugyan nem vezetek, de mivel nem szeretem õket, erre nyomtam.

Hegi90
Nem zavarnak.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nemtom, én olyan szinten foglalkozok mindenkivel, hogy ne ütközzünk és ne üssem el õket
egyéb szinten egyik sem igazán érdekel
NEOreg3
engem mindenki zavar a közlekedésben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Pepsi Twist
joga van biciklizni valóban de akkor legyen már tisztába a közlekedés szabályaival :) A KURVA BICIKLIS

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

+1
bardocz
A kis robogókat felgyújtanám mind, rohadt idegesítõ, hogy 200 méterrõl olyan hangos, hogy beszélni nem lehet. És még rohadt büdös is.
szjuca

Tehát 2.

Matthew Baker
Üres szavazat én motorozok :)

Új logó by: berczely (Y)

tenkenorman
Tegnap meg voltak õrülve az emberek az utakon.
Elõször majdnem elütött egy biciklist egy autó elõzés közbe, majd dudált és ordított neki... nem tudom miért kell pampogni neki is van joga ott közlekedni.
következõ kérdés lehetne bicós.

http://www.tenke.hu

RS
"Nem szeretem õket, de azért nem akadályozom."

Ez a válasz nem semmi: "Autózok, és ha lehet rárántom a kormányt." <#idiota>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

jah bevérzett dobhártyával... :DDDD
DJKonya
<#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Bruk
Nem autózok, de néha zavarnak.

Pl.: Amikor a robogós gyerek a járdán majdnem elüt. Valamelyik nap is volt rá példa.. nem kicsin múlott hogy lerúgjam. :D

A másik amit bírok amikor az autósok a járdán parkolnak.. Az még el is megy ha a felét foglalják el, de mikor már nem férek el, csak úgy hogy felkenõdök a falra akkor ne csodálkozzon az illetõ ha utána kicsit karcos az autója.

OrioN the S
azt, hogy "gecijo hangja van"

DJKonya
Az ilyen túramotorosok, chopperesek na meg a gyorsasági motorosok között is vannak normálisak, velük semmi bajom, de azok akik húzzák mint cigánygyerek a nótát azoknak a kúrva anyjukat. Na meg ezek a kis 14 éves ízeltlábúak azzal a rohadt kis pöcsköszörûvel visítanak az úton, kajak azt kéne hogy a kipufogóhoz tenni a fejüket és 1 órán keresztül húzni neki, akkor mit szólnának?

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pepsi Twist
há de bazdmeg a motorosok 1 ribancok komolyan én is motorozok mert van 1 180as runnerem 50esként használva (XDDD) na mindegy de én ésszel megyek... mintha autóval mennék 1dül pirosnál megyek elõre de nem szoktam állatkodni hogy jobbról elõzök meg ilyen marhaságok meg 60al megy a kocsisor 50es táblánál azt alõzöm az egészet 120al... ilyeneket nem csak szolídan mintha autóval lennék

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

fery02
Üres szavazás... Autózok, de nem nagyon találkozok motorosokkal a környékünkön, de figyelni szoktam rájuk, különösképp mivel õk védtelenebbek, mint én.

Lehúzódni nem igazán emlékszem, hogy szoktam volna, mert pl bõven elférnek mellettem általában. Másrészt meg lassítsanak csak, ne nekem kelljen manõverezgetnem.
Mentõsöknek, tûzoltóknak, rendõröknek húzódok le.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#eljen>
Azokat az idiótákat akik ott bömböltetik a tuningos szarjukat kemény pénzbüntetéssel kellene jutalmazni...

MR ME
<#eljen>
ennyi

Molnibalage
Naná. Kibaszottul elegem van a hagos jármûvekbõl. A tulajhoz odamenné, lekötözném és a fülébe üvöltnék fél órát. Aztán megkérdezném, hogy akar -e még zajongani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MR ME
bár ez belvárosra is igaz!

Lacee86
A motorosok KÖCSÖGÖK. (SP <#idiota>)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME

nem is a közlekedésükkel van a baj, hanem azzal a sok fasszopóval aki sztem kurva nagy ember lesz ha 200decibellel ordít a kipufogója, mindezt kertvárosba rendszeresen meg is mutatja mindenkinek, na az ilyeneket szó nélkûl lenõném a faszba!

byzhouse
valahogy éreztem,hogy hozzászólsz a témához<#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

OrioN the S
Akkor gondolom a kocsikra gyártott szarokat is betiltanád. Mert az is kurva idegesítõ... zaj és környezetszennyezõek.

Van egy haverom,az 125-össel járkál,de 50-es papírokkal. Én is lehülyéztem,de nem érdekli.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep