A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amiket itt említetek szerintem max 20%, és akkor sztem sokat mondtam
Hát de bazz, ahogy közlekednek...
http://goo.gl/gd6Zi5
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Habár fõút mellett lakom, és kicsit nagyon idegesítõ amikor jóóó hangosan meghúzatja, és SEMMIT nem lehet hallani. De ezt autósok is csinálják, úgyhogy nem csak a motorosokra haragszom emiatt.
DFTBA ಠ_ಠ
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
jobbkéz mi? :D ja mintha a motoros nem 200al ment volna :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
kurvára szeretem amikor pl bah csomóponton reggeli duguláskor a sok köcsög összevissza szlalomozik az autók között, és még nekem int hogy a kurva anyám. az ilyenre rárántanám. meg volt olyan aki autópályán elõzött balról (azon a fél méteres sávon<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>) , miközben mi a belsõ sávban mentünk és alig fért el :D vissza is fordította a tükröt, azt nemtudom hogy direkt vagy véletlen.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
fõúton a már ránézésre is gyors mocik elõl általában kicsit lehúzódok, ekkor már elfér akkor is, ha szemben jönnek. A többség meg is köszöni. Azonban a robogósokat meg a lassú motorosokat rühellem, pláne városban. Idegesítõ, furakodó banda..
.: mobilize.hu :.
Nekem egy 125-ös suzuki robogóm van, ami 4 ütemû így nem olyan gyors de legalább ez halk.:)
anno 1987
Mivel néha motorozok is és átérzem a helyzetet:D
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
egyéb szinten egyik sem igazán érdekel
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Elõször majdnem elütött egy biciklist egy autó elõzés közbe, majd dudált és ordított neki... nem tudom miért kell pampogni neki is van joga ott közlekedni.
következõ kérdés lehetne bicós.
http://www.tenke.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Pl.: Amikor a robogós gyerek a járdán majdnem elüt. Valamelyik nap is volt rá példa.. nem kicsin múlott hogy lerúgjam. :D
A másik amit bírok amikor az autósok a járdán parkolnak.. Az még el is megy ha a felét foglalják el, de mikor már nem férek el, csak úgy hogy felkenõdök a falra akkor ne csodálkozzon az illetõ ha utána kicsit karcos az autója.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Lehúzódni nem igazán emlékszem, hogy szoktam volna, mert pl bõven elférnek mellettem általában. Másrészt meg lassítsanak csak, ne nekem kelljen manõverezgetnem.
Mentõsöknek, tûzoltóknak, rendõröknek húzódok le.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azokat az idiótákat akik ott bömböltetik a tuningos szarjukat kemény pénzbüntetéssel kellene jutalmazni...
ennyi
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
nem is a közlekedésükkel van a baj, hanem azzal a sok fasszopóval aki sztem kurva nagy ember lesz ha 200decibellel ordít a kipufogója, mindezt kertvárosba rendszeresen meg is mutatja mindenkinek, na az ilyeneket szó nélkûl lenõném a faszba!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep