A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Híradót.
Valóságshow-kat.
Sportközvetítéseket.
Ismeretterjesztõ mûsorokat.
Felnõtt mûsorokat/filmeket.
Gyerekmeséket.
Rendes filmeket. (akció, vígjáték, horror, romantikus, dokumentum, stb.)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
De pl. hazajön és átkapcsolja és elküld gépezni...
De,azt is inkább Online Stream-en nézem,mert muter 5percre se enged a TV elé:@
jólesik néha leheveredni a tv elé megnézni a híradót, egy meccset vagy egy bear grylls-t 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- Sportközvetitiéseket (F1, foci, kerékpár, rally, stb...)
- Ismeretterjesztõ mûsorokat
- Felnõtt mûsorokat / filmeket
- Felnõtt meséket
- Rendes filmeket (akció, vígjáték, horror, romantikus, dokumentum, stb...)
- Egyéb (Vetélkedõk, stb...)
Szóval az üres szavazatok le vannak tiltva.Nem nézek tévét
És ez a kérdés már sokszor volt,legalább 3-szor,ha nem is pont így nagyon hasonlóan...Hagyjuk már a tv-t 2010-ben XD
Minden mást letöltök. Tegnap megnéztem a gyilkos elmék 2. évadát,ma jön a 3. 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
http://www.tenke.hu
viszonylag normális kérdés, idióta választási lehetõségekkel...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Kocsiban meg annyi, hogy elfordítod a kormányt, és vissza, szerintem nem olyan veszélyes. Nameg ha elcsap, az talán nagyobb felületen ér, és ezért kevésbé sérülésveszélyes, na nem, mintha úgy vágynék, meg ígyis-úgyis elég egyszerû meghalni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Motorokon van sebességhatár?Vagy õk száguldozhatnak 300al amíg te 90nel?<#ejnye1>#ejnye1>
I met God. She's black
Autóst se nagyon látni 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
nem huzom rá a korányt de nem is engedem el,vagyis nem nagyon volt ilyennel problémám 😄 a lényeg le***m õket
tehát üres szavazás
Ilyenkor csak annyira lépj rá a fékre, hogy a kocsit még ne fogja, de villanjon a lámpa, hátha taknyol egyet, átmegy rajta a nyergesvontató, és tanul belõle.
Sõt, el is engedem, ha tudom. DE. A legtöbb akkora fasz, hogy az agyam eldobom. Városban megyek hatvannal, hülyegyerek meg húzza neki a robogót a kocsi seggétõl 40 centire??? Ilyenkor mindig viszket a talpam a fékpedálon, úgy megnézném, ahogy befejel a gyökér a csomagtartóba.. Országúton szintén, csak ott gyorsaságival csinálják ugyan ezt.. Többségében amúgy a túra/enduro/chopper tulajok képesek közlekedni. A gyorsaságisok 99% idióta fasz. És nem kell a duma, hogy vannak normálisak is. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mifelénk elég gyakori a kerékpáros gázolás... és az esetek túlnyomó részében nem az autós a hibás. Pl. k*rvára utálom azt amikor a részeg pityu bácsika, vagy kis miska, biciklin megy illetve, csak menne hazafele a kocsmából... szó szerint csak azért "kerekezik" át az út túloldalába hogy az ottani árokba is befeküdjön... :/
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mára már más szemmel állok hozzá, és nem azért mert többet járok autóval.
.: mobilize.hu :.
anno 1987