A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"The trees move. Do you not see it?"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Spread De Love!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Meg régebben a Szökést...
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
I met God. She's black
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nálunk senki sem szereti a focit az alkoholra és a dohányzásra is vonatkozik.
Gratulálok... <#wilting>#wilting>
az átlag magyar aki szereti a focit az meccs nézés közben részegen kurjongat?
Azthiszem ez csak a te otthoni életképed lehet, és ebbõl vonsz le következtetéseket az átlag magyarra. (ami megint csak furcsa, mert mint tudjuk, te valami árja lehetsz csak).
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Logika,FAIL
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Megint magadat égetted le.
Csak véleményt nyilvánítottam,ahogy mindenki és te is szoktad.De valóban közel vagyok a tökéleteshez XD.
Ismeretterjesztõ mûsorokat.
a tévé egy szar.
Ezt most miért? Azért, mert Te nem nézed? Én se nézem...de nem oltom le azokat akik nézik. Bár Te mindig megondod a frankót, mert kibaszott tökéletes gyermek lehetsz már ne is haragudj :\
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Híreket a neten olvasok, fociból meg csak a VB-t / EB-t nézem, azt is neten. :D
http://goo.gl/gd6Zi5
A meccs nézés meg tipikus nyárspolgárok kedvenc idõtöltése mint jómagad
engem csak a takarítás miatt basztatnak meg, hogy a kutyám szét akar szecskázni minden vendéget :ASD (térdemig se ér)
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Max ha rosszul sül el, akkor nem gépezni, hanem kapálni fog elküldeni:D
Én mindig kiakadok, amikor anyámék akkor baszogatnak amikor tv-zek, mert ez kb a wtcc-re, és F1-re terjed ki, ha itthonvannak, akkor sose nézek tv-t.