A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Nem... nem szeretném, ha nõne a villanyszámlám.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem...

Megtörhetetlen
Olyan opció miért nincs, hogy Igen részt vennék, de nincs rá lehetõségem??

fry day fry day sálálálláláá

MR ME
Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tigeroo
nem, de felkeltette az érdeklõdésemet...

érdekes.
juj de birom azokat az "inteligens" fórumozókat akik csak write only mode-ban képesek létezni, esetleg nyomokban bírják az olvasás képességét, csak hamar túlcsordulnak így csak egy-egy mondat elsõ pár szavát képesek értelmezni.

olyan mint orvostudomány esetleg klímaváltozás meg már amúgy is túlmutat a mentális képességeiken így olvasásra sem érdemes.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

OrioN the S
igen. valoszínû, hogy dugni. amikor esetleg õk jönnek ide, akkor Te leszel az elsõ akinek szatelitet ültetnek a picsájába :\ utána elvisznek egy gruppenre, ahhol E.T. rádteszi a szopóálarcot. byz ne legyé má' hülye...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
ja bazmeg, hogy néznek már ki? dugjanak inkább szamarat... idióták
sok hülye kocka.. ülnek a gép elõtt egész nap aztán csodálkoznak ha ufókra gerjednek... de arra már nem gondolnak, hogy jutnak el hozzájuk egy légyottra

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

byzhouse
földönkívüli élet keresése- Mi a f*szomat akarnak a földönkívüliekkel? dugni? törõdjenek az emberekkel és ne azokkal a nyomorékokkal.

Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Rockynhooo
nem érdekel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Nem,de felkeltette az érdeklõdésemet.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Más sokadik ilyen. Régen számoltattam valami rák kutatásnak, de már leszarom ezeket.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Marci0115
Egyéb.

azon dolgok egyike amit magasról lesz@rok

justin
Én részt vettem fõleg olyan projektekben, aminek értelmét is láttam (world community grid). De otthon nem megy a gép 24 órában, meg aztán a villanyszámla is kicsit nagy lenne, a munkahelyen meg futtatásokat kell végezni, ezért nincs értelme. Most éppen nem futtatom a BOINC-ot.

szabii98
Nem, de felkeltette az érdeklõdésemet.

I met God. She's black

Motoroj
Van elég, méghozzá néhány nem túl jó helyen. Le lesz szedetve, mert nagyon nem szeretem.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

átlagos de leszedetnék párat a hátamról meg csuklyámról mert mindig belekapok meg faxom tudja zavar
Ic3 m4n
Nincs, vagy alig 1-2.
Nem, mert nem zavaró.

Passz, h mennyi az átlagos, van elég sok. 😊

Egyéb, annyira nincs zavaró helyen, de inkább a kés alá fekvés miatt sem.

na most összeszámoltam,. még a legapróbb alig észrevehetõeket is, és 68 😄 úgy, hogy a hátamat nem tudok, azt nem látom.
és nem tartom soknak, mert nem is igazán látszanak
Armagedown
nekem csak apajegyem van <#buck>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

milk4
Kb. 5-6éves korom óta megvan a púpos.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

N o N a m e
mennyi az átlag? Nekem 29 van összesen. Én akkor átlagos vagyok? Vagy átlagon aluli/felüli? De csak kis barna pöttyök, nem zavarnak, szóval nem akarom lemûtetni. Én szeretem õket 😄
clio1616v
vetess belõle szövetmintát, hogy kizárd a rákos túlburjánzás lehetõségét, mert ha áttételezõdik, akkor már régen rossz

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

NEOreg3
nem nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

milk4
Igen, elég sok.
Igen, van olyan, ami elég sérülékeny helyen van.

Anyámtól örököltem.Van olyan anyajegyem ami domborodik is...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

RS
Átlagos vagyok ilyen szempontból.
Nem, mert nem zavaró.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Bulykin
Átlagos vagyok ilyen szempontból, viszont van olyan amit le szeretnék mûttetni. a fejemen van, elõl és éppenhogycsak takarja a hajam...
tavaly is mûttettem már egyet, az is a fejemen volt csak az hátúl, viszotn az kecinagy volt

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

1
no problem
sok apró van a karjaimon, ha összeszámolom talán vagy 30, de tényleg picik. az már soknak számít?
meg van 1-1 a combjaimon, azok a legnagyobbak, olyan félcenti átmérõjûek

ja nem, a legnagyobb a fejem tetején van, amikor baba voltam akkor az volt az ismertetõjegyem, egy jó két centis folt. de ezt takarja a haj szal nem zavar, meg most már valahogy el is tûnt az évek során, alig észrevehetõen sötétebb ott a bõr
szabii98
Alig 1,2
Nem zavaró

I met God. She's black

Van egy az arcomon, ha megvágom borotválkozás közben órákig vérzik, majd leszedetem valamikor.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

MR ME
igen, sok van
nem mert nem zavaró

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

DJKonya
Nem, mert nem zavaró

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

bardocz
Nem is tudom most így hirtelen, hogy hol vannak rajtam anyajegyek. Lehet nem is anyától vagyok, hanem valami démontól :o
somdav95
átlagos.
A hátamon a derekamnál van egy nagyobb kiterjedésû, de nem türemkedik ki, meg a boxer elis takarja, szóval nemzavar, nem szeretném lemûttetni.. Az orromnál is van valami hasonló, de az is alig észrevehetõ( hamajd zavaró lesz azt leszedetem.) más nincs.

dartonita
Nincs,alig/nem.

byzhouse
Igen van,mint minden embernek,de nekem szeplõm van ami szépen kitud jönni a nyáron 😄 Sajnos 1ik nyáron qvára leégtem...majdnem kórház volt belõle :\

Igen, van olyan, ami elég sérülékeny helyen van. Két hét múlva megyek leszedetni,mert zavar borotválkozásnál.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Molnibalage
Nekem csak a nyakamon van két pigmenthibás (?) folt mióta leégtem én is iszonyatosan 9 éve. Ahogy barnul a nyakam, új barnul hozzá a folthoz. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BaliBoy
Nem, mert nem zavaró.

Egy mondjuk lehet, hogy van amit elõbb-utóbb le fogok mûttetni mert sérülékeny helyen van, meg maga az anyajegy formája sem túl kedvezõ.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

jhetedikj

Egyéb. volt egy ami zavaró volt régen a nyakamon, de azt véletlenül lekapartam

anno 1987

Nem,mert nem zavaró.

Csak a vállam van tele anyajeggyel. Még pár évvel ezelõtt brutálisan leégtem horgászat közben. De annyira,hogy bõrgyógyászatra jártam vele. Szépen rendbe jött,de rengeteg anyajegy jött ki a helyén,amiket folyamatosan figyelek,de mindegyik "rendben" van...eddig.

immovable
Igen elég sok.
Nem, mert nem zavaró.

Nem, mert nem zavaró. (Folyamatosan figyelem ezeket, és eddig egy sem bizonyult melanomának orvos szerint se)

clio1616v
Nincs.., de kajajegyem van.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

chhaya
Nem nézek tévét.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

SötétBarom
<#hawaii>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

NEOreg3
semmit

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Híradót néha, de nem nagyon nézek tv-t. Persze ha szigorúan vesszük, akkor pl. a Lost, Big bang theory, stb is tv mûsornak számít, annak ellenére, hogy amcsi adást nézünk a saját gépünkön...

Spoiler fail 😄