A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
fry day fry day sálálálláláá
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
olyan mint orvostudomány esetleg klímaváltozás meg már amúgy is túlmutat a mentális képességeiken így olvasásra sem érdemes.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
sok hülye kocka.. ülnek a gép elõtt egész nap aztán csodálkoznak ha ufókra gerjednek... de arra már nem gondolnak, hogy jutnak el hozzájuk egy légyottra
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Egyéb, annyira nincs zavaró helyen, de inkább a kés alá fekvés miatt sem.
és nem tartom soknak, mert nem is igazán látszanak
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igen, van olyan, ami elég sérülékeny helyen van.
Anyámtól örököltem.Van olyan anyajegyem ami domborodik is...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Nem, mert nem zavaró.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
tavaly is mûttettem már egyet, az is a fejemen volt csak az hátúl, viszotn az kecinagy volt
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
no problem
meg van 1-1 a combjaimon, azok a legnagyobbak, olyan félcenti átmérõjûek
ja nem, a legnagyobb a fejem tetején van, amikor baba voltam akkor az volt az ismertetõjegyem, egy jó két centis folt. de ezt takarja a haj szal nem zavar, meg most már valahogy el is tûnt az évek során, alig észrevehetõen sötétebb ott a bõr
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
nem mert nem zavaró
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nem, mert nem zavaró
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A hátamon a derekamnál van egy nagyobb kiterjedésû, de nem türemkedik ki, meg a boxer elis takarja, szóval nemzavar, nem szeretném lemûttetni.. Az orromnál is van valami hasonló, de az is alig észrevehetõ( hamajd zavaró lesz azt leszedetem.) más nincs.
Igen, van olyan, ami elég sérülékeny helyen van. Két hét múlva megyek leszedetni,mert zavar borotválkozásnál.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem, mert nem zavaró.
Egy mondjuk lehet, hogy van amit elõbb-utóbb le fogok mûttetni mert sérülékeny helyen van, meg maga az anyajegy formája sem túl kedvezõ.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egyéb. volt egy ami zavaró volt régen a nyakamon, de azt véletlenül lekapartam
anno 1987
Nem,mert nem zavaró.
Csak a vállam van tele anyajeggyel. Még pár évvel ezelõtt brutálisan leégtem horgászat közben. De annyira,hogy bõrgyógyászatra jártam vele. Szépen rendbe jött,de rengeteg anyajegy jött ki a helyén,amiket folyamatosan figyelek,de mindegyik "rendben" van...eddig.
Nem, mert nem zavaró. (Folyamatosan figyelem ezeket, és eddig egy sem bizonyult melanomának orvos szerint se)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(