A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez 1 fos, kurva zavaro.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
ez a játékosoknak sem túl jó...meg is látszik a teljesítményükön, nincsenek ilyen f@szsághoz szokva
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Jó, eleinte számomra is kissé bosszantó volt a méhkas szerû zümmögés, de hozzálehet szokni, meg egyébként is ez a vuvuzela egy afrikai õsi "hangszer" ami hozzátartozik az afrikai néphez, ergo értelmét nem látom hogy betiltsák. A másik meg az hogy Dél-Afrika a házigazda, nehogy már mi mondjuk meg nekik hogy mit lehet meg mit nem, akinek nem tetszik a vuvuzela annak füldugó vagy zene...
Tehát a lényeg az hogy engem semmilyen formában nem idegesit, sõt egyre jobban tetszik, nagyon hangulatos tõle minden meccs szvsz...
Következõ VB-n dobolnának akkor az lenne a fuuu,de széttörném.
Álljatok már le ezzel a **** divat utálással,mert nem hiszem,hogy vuvuzela annyira hangos lenne
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
én nézem, de ez így nem túl nagy élmény h közben monoton zümmögést kell halljak a normális, emberi szurkolás helyett
Ezért nem tudom mit kapok majd Gejóéktól^^
I met God. She's black
akiket idegesít: a meccset nézzétek és ne vuvuzellára figyeljetek,hogy utána itt rinyáljatok sg-n,hogy jajj szûrjék már jajj de bénák nem bírják kiszûrni a hangját jajj de lenyomnám a torkán... de,ha ti is kijutottatok volna a stadionba akkor ti is orrba-szájba fújtátok volna.
Ám is nem hangos,mert kommentátor hangját simán lehet hallani,focit lehet nézni-minden meccsen megy a parti valami cuccal.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
már befejeztem, mivel mindig 100% volt a proci használat sokszor lassú volt miatta a gép
anno 1987
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Most is megy 2 gépen a BOINC 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Én sem és gondolom Te sem úgy születtél hogy pl. atomfizikus vagy, vagy matematikus... ennyi...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Álló helyzetben persze nehezebb, de nem jelent túl nagy fizikai megerõltetést... 😄
gondolkozz logikusan!
mert kb ezt mondtad...