A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mersant
milyen divatutalas? hany alkalommal volt eddig szo ilyesmirol hogy betiltsanak e valami hangszert, dudat mert zavarja a meccset? egyszer sem.
ez 1 fos, kurva zavaro.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

89
attól még, hogy õsi "hangszer" (nevetséges) még ki lehetne tiltani a stadionokból

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

89
csak egy kis biológia: fájdalomküszöb: 130db
ez a játékosoknak sem túl jó...meg is látszik a teljesítményükön, nincsenek ilyen f@szsághoz szokva

Scottt
Nem nézek ilyen szarokat😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához...

Jó, eleinte számomra is kissé bosszantó volt a méhkas szerû zümmögés, de hozzálehet szokni, meg egyébként is ez a vuvuzela egy afrikai õsi "hangszer" ami hozzátartozik az afrikai néphez, ergo értelmét nem látom hogy betiltsák. A másik meg az hogy Dél-Afrika a házigazda, nehogy már mi mondjuk meg nekik hogy mit lehet meg mit nem, akinek nem tetszik a vuvuzela annak füldugó vagy zene...

Tehát a lényeg az hogy engem semmilyen formában nem idegesit, sõt egyre jobban tetszik, nagyon hangulatos tõle minden meccs szvsz...
byzhouse
régen még a gázduda volt a menõ,ami elég hangos,de most vuvuzela a menõ meg a felkapott,mert !!127 decibellel szólal meg!! nektek minden rossz.
Következõ VB-n dobolnának akkor az lenne a fuuu,de széttörném.
Álljatok már le ezzel a **** divat utálással,mert nem hiszem,hogy vuvuzela annyira hangos lenne

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Nagyon idegesít,aki fújja annak lenyomnám a torkán.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

89
"Ám is nem hangos,mert kommentátor hangját simán lehet hallani"<#wow3>

én nézem, de ez így nem túl nagy élmény h közben monoton zümmögést kell halljak a normális, emberi szurkolás helyett

somdav95
Nagyon idegesit,

89
Ez egy szar...nem stadionba való

szabii98
Nekem tetszik a vuvuzela, magamnak is akarok egyet(már van is).
Ezért nem tudom mit kapok majd Gejóéktól^^

I met God. She's black

byzhouse
Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához.
akiket idegesít: a meccset nézzétek és ne vuvuzellára figyeljetek,hogy utána itt rinyáljatok sg-n,hogy jajj szûrjék már jajj de bénák nem bírják kiszûrni a hangját jajj de lenyomnám a torkán... de,ha ti is kijutottatok volna a stadionba akkor ti is orrba-szájba fújtátok volna.

Ám is nem hangos,mert kommentátor hangját simán lehet hallani,focit lehet nézni-minden meccsen megy a parti valami cuccal.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

OrioN the S
Soha nem hallottam még a hangját, de igazából rohadtul nem is érdekel...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Marci0115

Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához.

Motoroj
Nem lassít, elég alacsony a prioritása.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Scottt
Nem, de felkeltette az érdeklõdésemet.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem (de idáig nem is hallottam róla). Vhogy nem hiszem el, h ne lassítana, meg nekem ne spyware-kedjenek a gépemen. 😊

PesSim
szõke nõ vagyok:
- Ebbõl nem értettem egy szót sem. :]

jhetedikj
Igen, részt vettem

már befejeztem, mivel mindig 100% volt a proci használat sokszor lassú volt miatta a gép

anno 1987

NEOreg3
de akkor te fizetsz nekem, sokat.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Casillas
ha te dolgozol rajta, akkor majd.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

NEOreg3
fizessenek érte, akkor majd.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

az ûrkutatást leszarom, földönkívüli életet belátható idõn belül nem találunk, a Föld jövõbeli klímája meg legyen meglepetés!
tenkenorman
most el is indítottam. Aqua@home nevû projekt megy.

http://www.tenke.hu

Pepsi Twist
Igen, részt vettem / veszek a mozgalomban.

Most is megy 2 gépen a BOINC 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Évek óta minden gépen van. Fehérjék szerkezetszámítása megy rajtuk.
A mindent az túlzás, senki sem tudhat mindent, mindenki holtáig tanul...
Én sem és gondolom Te sem úgy születtél hogy pl. atomfizikus vagy, vagy matematikus... ennyi...
OrioN the S
no meg mire lenne valami eredmény addigra elhullunk 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RS
Nem.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

clio1616v
Én kérek elnézést, hogy nem feltételeztem, hogy mindent tudsz.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem, viszi az adatforgalmat azt meghúz minket a netkiszolgáló.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Nekem rohadt sok szenny fut háttérben, lehet ha lelõném õket spórolnék 3(5) Ft-ot havonta ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

OrioN the S
mennyi bajotok van 😄

Elnézést ha nem volt egyértelmû a megfogalmazásom... :-)
clio1616v
ok, csak rácsodálkozósra sikerült a megfogalmazásod...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Nem mondtál újat... fizika... tapadási, súrlódási erõ..
clio1616v
álló helyzetben nagyobb a tapadása a gumiknak...

Ne hogy azt hidd... szvsz könnyû tekerni a kormányt... :-)
Álló helyzetben persze nehezebb, de nem jelent túl nagy fizikai megerõltetést... 😄
immovable
Akkor sokat kell enned, hogy megtud tekerni a kormányt. 😄
Ezt a pillantnyi alapjárat csökkenést való igaz, észrevettem már egy párszor és ahogy mondod az autó korrigálja, ám szervó az nincs. 😄
clio1616v
köszönjük a részletes magyarázatot

clio1616v
senki nem mondta, hogy nem nagyon csekély...

immovable
Sajnos nincs igazad. A világítás 2-3% is növelheti a fogyasztást, mivel a generátort a motor hajtja meg, mégpedig annyira amennyi áram szükséges. Egyszerûen le ellenõrizheted te is. Ha új autótok van, értsd nem 20 éves golf 😄, beülsz jár a kocsi alapjáraton, bekapcsolod a lámpákat, s azt veszed észre, hogy egy pillanatra leesik a fordulatszám, amit a kocsi számítógépe utána rögtön korrigál. De ha a kormányt forgatod az is fogyasztással jár, ugyanis a szervóhoz szükséges energiát is a motor segítségével állítod elõ. Külföldön pedzegették már, hogy nappal nem kellene használni a világítást lakott területen kívül sem, mert üzemanyag-megtakarítást jelentene.
senki nem mondta hogy ahhoz nem kell energia, de nagyon csekély mennyiségû...
clio1616v
és a generátor meghajtásához szerinted nem kell energia?

gondolkozz logikusan!

Az áramot az a nyamvadt generátor termeli az akksi tárolja, ergo köze nincs az üzemanyag fogyasztáshoz...
clio1616v
azt ne mond, ha az autómon fel van kapcsolva a helyzetjelzõ akkor nem fogyaszt több üzemenaygot mintha nem lenne 😊

mert kb ezt mondtad...

Akkor érdemes futtatni, amikor alapból is megy a géped, például filmnézés közben, és nem nõ a villanyszámla.

Nem, a jövõben sem fog változni a véleményem.

Miért ne lenne? Kb 5 perc csatlakozni.