A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee86
Na nem mint ha olyan gyakran berúgnék, félreértés ne essék. 😊 Évi 3-4x mondjuk.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lacee86
Régebben én is majdnem mindig hánytam, ha felöntöttem a garatra, de lekopogom mostanában nem jellemzõ.

Szabi84
átlagos, de 99% hogy hányok tõle

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Molnibalage
Komolyan mondom, hogy felajánlok egy üveg Johnny Walkert, ha megissza mondjuk 1-1,5 óra alatt és tud még járni egyenesen, nem kásásan beszél és nem hányja el magát, akkor ingyér volt neki. A gond az, hogy nincs itthon a srác. (Nekem meg van 2,5 üveg piám...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wesker24
Nem iszom alkoholt
Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak. De azért ez változó, ha olyat ettem elõtte, ami jól felszívja, stb, akkor azért jobban bírom. Mondjuk eleve elég ritkán iszom, rövidet pl. 1-2 éve nem is ittam.

Rise Against
gondolom ki van gyúrva és alig van rajta zsír

LordVenom
Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

Elég ritkán iszom,így nyáron két üveg sörtõl már egész jól vagyok... 😊
De ha bulizok (nem sûrûn) akkor azért többet iszok...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

attól is függ h ki milyen sürün iszik.
pl ha sokáig nem iszok akkor aztán fél hubit is megérzek 😄 3 hubinál meg már nevetek azon is amin nem kéne 😄

szal sztem én átlagos mértékben bírom 😄
egyébként nem ismerem el h nem bírom ,mert mindig azt mondom h birom a piát és mikor tudom h bevok sózva akkor is azt mondom h nem vagyok xD
gercse
<#eljen>

am ezse igaz h csak a súlytól függ a dolog mert van 1 spanom aki 135 kg magas is és megiszik pár sört és már meg van bolondulva mint a qrva élet
89
Éjszakázós idõszakomban sokkal jobban bírtam: 1 üveg bor bekeverve plusz 3-4 sör meg pár korty pálinka elég volt, hogy teleportáljak.

Ma már 4 sör elég, hogy félrebeszéljek 😄 De nem is azért iszom már, hogy berúgjak, csak mert jól esik a sör, ünnepnapokon a pálinka.

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

David2
ha az üveget félliterrel számoljuk, akkor mondjuk 7 deci nem irreális egy teljes este alatt, sok kisérõvel. Vannak olyan emberek, akik kurva jól bírják.

amúgy már megfigyeltem, amikor piás téma van, minden a 14-18 évesek dicsekszenek, habár a suliban az ûrmértéket csak alsóban tanítják, és eddigre már elfelejtik😄

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Lacee
magamhoz, a súlyomhoz képest nem bírom igazán, de a puszta mennyiséget tekintve emberes mennyiség kell, hogy megüssön 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

somdav95
190centi/80 kiló vagyok, félüveg kalinka+2sör+5deci bor már megcsap rendesen ... nemhiszem h megbírsz te inni 1 üvegnél többet 😊

Bruk
Szerintem átlagos mértékben.. de változó, piától, hangulattól is függ.

#73827 Azért gondolom te sem hiszel teljesen ennek az oldalnak.

dartonita
Eleg sok kell h megusson.

Lacee86
Az 1-2 nálam azt jelenti, h mikor 1-t, mikor 2-t... De 1 üveg is qva sok. Mind1, nem érdemes ezen tovább vitáznunk, úgy érzem.

tommygear
sajnos már egyre több kell h beüssön
milk4
Az 1-2 azt jelenti,hogy 1nél többet de 2nél kevesebbet iszok.

Ha 2üveget meginnék,akkor azt mondanám.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Motoroj
Elég hamar elkezd hatni, de amúgy egész sokáig el lehet menni.
Elõny hogy nagyon hülye soha nem vagyok, és az hogy hamarabb dobom ki, minthogy baj lenne.
Mondjuk megengedhetem magamnak, mert elég ritkán iszom ilyesmit.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

milk4
Egyértelmû,hogy kamuzok...Mert te biztosan ismersz engem...

Egyáltalán nem bírom./Nem iszom alkoholt.
Molnibalage
Te lennél az a zöld logós?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

bardocz
Jah, persze, 1.5 liter vodka, hihetõ. Max ha reggel hatkor kezded, és másnap éjfélkor is még bõven iszol.
Rise Against
semmit sem értesz pucus.

Lacee86
Akkor még inkább hihetetlen, h 2 üveg vodkát megiszol, de ha neked jól esik kamuzni, tedd azt...

milk4
2-3havonta iszok alkoholt.
Szilveszterkor és néha házibulikon.

Lacee86
Akárhogy is van, jobban tennéd, ha másban próbálnál jó lenni, nem a vedelésben öcskös...

milk4
Higgy egy weboldalnak,én meg saját tapasztalatomnak hiszek.

bardocz
Leiszlak földalá.
Elég sok kell. Párszor már meg kellett volna halnom, legalábbis ez az oldal azt állítja.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Molnibalage
1,5 liter vodkanarancs - 40%-os vodkával! - után 6 órával is 80 kg-os féri esetén bõven a halálos mennyiség közelében van az ember.

Nem értem miétr jó az egyeseknek, hogy nagyon mondanak és kamuznak az ivással kapcsolatban...

tigeroo
amúgy 1x hánytam életemben, pedig decivel kérjük a töményet is
(pl. 3-4 fütyülõs, aztán a buli maradék idejében még 2-3 kör, hogy "szintfenttartás"...de már 2hónapja nem ittam, max. sör)

olyan még nem volt hogy összefossam-hánnyam magam, fetrengjek. általában mire hazaérünk már viszonylag józan vagyok.

sztem átlagosan bírom a piát, van ismerõsöm aki már 1 feles után úgy néz mint a boci 😊 meg van olyan (NÕ!!!) ismerõsöm aki csak úgy nyeli a piát...jobban mint egy alkesz 😄
tigeroo
tessék, hogy mekkora baromságokat hordtok össze ne csak pofázzatok
chhaya
Nem iszom alkoholt.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Pepsi Twist
Ihatok mint egy barom, meg se karcol.

Nem tudok annyit inni 1 party alatt 😄 120kg-t ledönteni szinte lehetetlen elég sok pia kell

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Elég sok kell, de nem reménytelen 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Bachstein
Egyéb --> abszolút társaságtól, hangulattól, helytõl függ. Van hogy 2-3 korsó sör után jól érzem magam, van hogy egész este felesezünk haverral és meg se kottyan.
jhetedikj
Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

az utóbbi 1 hónapban egy sör csúszott le, szóval most nem kéne sok

anno 1987

OrioN the S
😄

nekem az átlagos és a nagyon nem bírom között van 😄 van amikor minden oké és van amikor befáradok vagy agresszív leszek... az utóbbinál nagyon utálom magamat reggel :| szal nem nagyon szoktam inni :\ sör/bor max.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

tigeroo
sok hangember inkább 😄
OrioN the S
sok alkesz... 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

szjuca
Átlagos.
Gömbölyûtalpúcipõ póva!

Sok helyen abból nyomják a vodka narancsot.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
Átlagos, de függ a hangulattól is meg a lelki állapottól is, plusz attól is, hogy mennyire vagyok fáradt.

milk4
Narancslé=/=Fanta
Fanta=Narancsízú üdítõital

Kérdésedre:nem tudom,attól függ,hogy mennyire erõs.

Doomista
Royaleeeeeeeeeeeeeeeee <#worship><#puszis><#puszis><#puszis><#puszis><#puszis><#puszis><#puszis>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Tehát azt mondod, hogy megiszol két ilyet, ráadásul narancslével, amivel kevered / Fanta-val ami szénsavas és kb sokkal erõsebben hat ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

milk4
Amúgy,félig orosz vagyok tehát szégyen lenne ha nem bírnám a vodkát😄