A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elég ritkán iszom,így nyáron két üveg sörtõl már egész jól vagyok... 😊
De ha bulizok (nem sûrûn) akkor azért többet iszok...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
pl ha sokáig nem iszok akkor aztán fél hubit is megérzek 😄 3 hubinál meg már nevetek azon is amin nem kéne 😄
szal sztem én átlagos mértékben bírom 😄
egyébként nem ismerem el h nem bírom ,mert mindig azt mondom h birom a piát és mikor tudom h bevok sózva akkor is azt mondom h nem vagyok xD
Ma már 4 sör elég, hogy félrebeszéljek 😄 De nem is azért iszom már, hogy berúgjak, csak mert jól esik a sör, ünnepnapokon a pálinka.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
amúgy már megfigyeltem, amikor piás téma van, minden a 14-18 évesek dicsekszenek, habár a suliban az ûrmértéket csak alsóban tanítják, és eddigre már elfelejtik😄
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#73827 Azért gondolom te sem hiszel teljesen ennek az oldalnak.
Ha 2üveget meginnék,akkor azt mondanám.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Elõny hogy nagyon hülye soha nem vagyok, és az hogy hamarabb dobom ki, minthogy baj lenne.
Mondjuk megengedhetem magamnak, mert elég ritkán iszom ilyesmit.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szilveszterkor és néha házibulikon.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nem értem miétr jó az egyeseknek, hogy nagyon mondanak és kamuznak az ivással kapcsolatban...
(pl. 3-4 fütyülõs, aztán a buli maradék idejében még 2-3 kör, hogy "szintfenttartás"...de már 2hónapja nem ittam, max. sör)
olyan még nem volt hogy összefossam-hánnyam magam, fetrengjek. általában mire hazaérünk már viszonylag józan vagyok.
sztem átlagosan bírom a piát, van ismerõsöm aki már 1 feles után úgy néz mint a boci 😊 meg van olyan (NÕ!!!) ismerõsöm aki csak úgy nyeli a piát...jobban mint egy alkesz 😄
Nem tudok annyit inni 1 party alatt 😄 120kg-t ledönteni szinte lehetetlen elég sok pia kell
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
az utóbbi 1 hónapban egy sör csúszott le, szóval most nem kéne sok
anno 1987
nekem az átlagos és a nagyon nem bírom között van 😄 van amikor minden oké és van amikor befáradok vagy agresszív leszek... az utóbbinál nagyon utálom magamat reggel :| szal nem nagyon szoktam inni :\ sör/bor max.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Fanta=Narancsízú üdítõital
Kérdésedre:nem tudom,attól függ,hogy mennyire erõs.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ