A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hektoliterek sem kottyannak meg
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Múltkor a házibulin a vodka+narancslé 70%-át én ittam meg.Az elsõ menet elég gyenge vodka volt,nem is lehetett érezni a vodkát benne.Utána találtam otthon orosz vodkát,na...azt lehetett érezni.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De én mást nem iszok,mert undorítóak...
Ám ha csak 1 valamit iszol nem is fogsz :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Pl. 1-2üveg vodka+narancslétõl csak annyira rúgok be,hogy nyitottabb leszek és minden hülyeséget megcsinálok.De mindenre emlékszem másnap.
Nem vagyok antialkoholista, de inkább nem iszok alkoholos italokat. :]
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Már egy sör után nagyon merészeket tudok mondani. 3-4 sör után tökmindegy, hogy mennyit iszom, nem sokkal leszek jobban benyomva - kivéve röplabdázás közben - de a másnap az a durva. Néha 3 sör után is olyan fejfájásos / másnapos vagyok, hogy ehej.
Igazából csak a másnaposság kérdése a súlyos. Piától eddig összevissza kétszer sikerült hánynom és mindkettõ legalább 8-10 éve volt. Tudom, hogy hol a határ és jobb dolgom is van, mint totál másnaposnak lenni. Annál értékesebb a szabadiõm. :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
5 sör + egy pálesz, akkor már be vagyok baszva. Ellenben van amitõl nem nagyon tudok. Pl havannacolából simán megiszom 15-öt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy szegény papám szokta mondani, h ha iszom, tõle halok meg, ha viszont nem, akkor érte, úgyh inkább iszom. :D Nem volt alkesz amúgy az öreg meg semmi, csak néha megivott 1-1 deci bort, de az viszont nagyon jót tesz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyébként régen vagy bírtam, vagy nem ittam eleget, de már 2 üveg bortól meg 3-4 sörtõl is be tudok vágni.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Amúgy én annyira nem bírom, viszonylag kevés kell, h megüssön. De van elõnye: nem kell sokat költenem. :)
soha nem voltam még másnapos, annak minden mellékhatásával
egyedül a szédülés és a módosult feljavult érzékelés az ami jelentkezik
szerencsés vagyok, hogy csak a kellemes oldala érint
ennek ellenére nem iszok rendszeresen, mivel anélkül is elégedett vagyok, különleges alkalmakkor fogyasztok csak alkoholt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Évente talán ha 2-3 alkalommal rúgok be.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
3-4 sört megiszok már mondhatom hogy bevagyok rúgva, de komolyan... :D
Ha nem tetszik ellehet menni,tudom nem buli neked már itt mert nincsenek idióta topikok nm tudsz frapáns képet beszúrni többé, büntit kapsz érte pedig lenne egy-két menõ képed meg beszólásod:(....A napiszar a te oldalad,nem az sg
(viszont azt csiripelték a madarak, hogy a kis kopasz visszaél a hatalmával)
Hát, oldal
Láb (vádli, comb)
régen talpam is csikis volt de 1x addig csikiztek kiskoromba h elmúlt :D