A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
fúdejó piás kérdés

hektoliterek sem kottyannak meg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Függ attól is hogy a máj mennyi alkoholt képes lebontani X idõ alatt...
immovable
Ez a súly és a bevitt alkohol mennyisége közötti kapcsolat "csak" papíron létezik. Személyesen is ismerek 4-5 fõ 50-60 kg körüli csávót akik úgy isszák a pálinkát, sört, bort, akármit, mintha csak vizet innának s az égvilágon "semmi" bajuk, míg több 100 kilós haverom is kidõl 5-6 sörtõl.
milk4
Ne hidd el akkor...
Múltkor a házibulin a vodka+narancslé 70%-át én ittam meg.Az elsõ menet elég gyenge vodka volt,nem is lehetett érezni a vodkát benne.Utána találtam otthon orosz vodkát,na...azt lehetett érezni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Molnibalage
Az ilyen dumáknak nem hiszek. Ha 2 hét alatt tolod le, akkor talán. 2 üveg vodka kis termetû embernél már az életveszélyes kategória, ha pár óra alatt tolja le.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

milk4
Ja.
De én mást nem iszok,mert undorítóak...

1-2 üveg ? <#idiota>

Ám ha csak 1 valamit iszol nem is fogsz :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

milk4
Elég sok kell, hogy megüssön.

Pl. 1-2üveg vodka+narancslétõl csak annyira rúgok be,hogy nyitottabb leszek és minden hülyeséget megcsinálok.De mindenre emlékszem másnap.

somdav95
12 évesen nemis szabad :)

PesSim
"Egyáltalán nem bírom."

Nem vagyok antialkoholista, de inkább nem iszok alkoholos italokat. :]

Bulykin
Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ami engem K.O-ra vág az a Sangria... :D
Molnibalage
Szerintem átlagos vagyok, de ez attól függ, hogy ki hogy definiálja a részegséget.

Már egy sör után nagyon merészeket tudok mondani. 3-4 sör után tökmindegy, hogy mennyit iszom, nem sokkal leszek jobban benyomva - kivéve röplabdázás közben - de a másnap az a durva. Néha 3 sör után is olyan fejfájásos / másnapos vagyok, hogy ehej.

Igazából csak a másnaposság kérdése a súlyos. Piától eddig összevissza kétszer sikerült hánynom és mindkettõ legalább 8-10 éve volt. Tudom, hogy hol a határ és jobb dolgom is van, mint totál másnaposnak lenni. Annál értékesebb a szabadiõm. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

SötétBarom
Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak.

5 sör + egy pálesz, akkor már be vagyok baszva. Ellenben van amitõl nem nagyon tudok. Pl havannacolából simán megiszom 15-öt.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Lacee86
Na jah, hát ettõl a mennyiségtõl azért már én is eléggé kivagyok.

Amúgy szegény papám szokta mondani, h ha iszom, tõle halok meg, ha viszont nem, akkor érte, úgyh inkább iszom. :D Nem volt alkesz amúgy az öreg meg semmi, csak néha megivott 1-1 deci bort, de az viszont nagyon jót tesz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

4-5 sör és a két feles nálam már bõven a részegség :D Mostanában az 1-2 sört is megérzem (tanulás ezerrel, keveset járok el otthonról :D)

szabii98
Nem iszom alkoholt.(mééég<#idiota>)

I met God. She's black

Borral csak egy bajom van hogy savat csinál, legalábbis az én esetemben. Pedig a jófajta rosé borokat nagyon szeretem de csak mértékkel... :-)
clio1616v
akkor te jól bírod, én 48 üveg bortól már menni sem tudok, a 36 kg-nyi mennyiséget már alig bírja tartani a gyomrom

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Attól függ mi számít "bajnak".
Egyébként régen vagy bírtam, vagy nem ittam eleget, de már 2 üveg bortól meg 3-4 sörtõl is be tudok vágni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

somdav95
fél liter bor+6 feles kalinka + két sörtõl már egész jól vagyok... Az már az a szint hogy ha többet iszok akkor tuti kifog esni egy-két óra <#eplus2>

Akkor én sose vagyok edzésben mert viszonylag kis mennyiség hatását is egészen jól megérzem... :D
BaliBoy
Ez attól függ, hogy mennyire van az ember "edzésben". Ha már régóta nem ittam, akkor relatíve kevés is elég.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

De nézd a jó oldalát, legalább nem kell agyig önteni magamba a piát hogy berúgjak... <#idiota>
Lacee86
3-4 sörtõl berúgsz?? Akkor te rosszra nyomtál barátom! <#idiota> Vagy én nyomtam rosszra... Én azt hittem, a 4-5 sör+2 feles az még a viszonylag kevés kategória. :)

Lacee86
Jéééééé, ez egy 1000 éve beküldött kérdésem! :D
Amúgy én annyira nem bírom, viszonylag kevés kell, h megüssön. De van elõnye: nem kell sokat költenem. :)

clio1616v
nagyon kevés alkoholtól is jólérzem magam, cukrot kell viszont ennem mellé, hogy a vércukrom ne essen le és így nem érzem a rossz hatásait sem

soha nem voltam még másnapos, annak minden mellékhatásával

egyedül a szédülés és a módosult feljavult érzékelés az ami jelentkezik

szerencsés vagyok, hogy csak a kellemes oldala érint

ennek ellenére nem iszok rendszeresen, mivel anélkül is elégedett vagyok, különleges alkalmakkor fogyasztok csak alkoholt

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

QuippeR
nem tudom, nem szoktam tesztelni.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Átlagos mértékben bírom.
Évente talán ha 2-3 alkalommal rúgok be.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Eagle16
Nem iszom alkoholt, úgyhogy nem fogom megtudni.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

immovable
Átlagos mértékben bírom.
Doomista
Elég sok kell, hogy megüssön.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Egyéb: régen hihetetlenül jól bírtam...iszonyatos mennyiséget meg tudtam inni és max. becsiccsentettem...viszont redukáltam a bulik,és ivászatok számát...elszoktam tõle, így már kicsi is elég, hogy hasson. <#buck>

már megint<#wow3>

Viszonylag kevés is elég, hogy berúgjak...

3-4 sört megiszok már mondhatom hogy bevagyok rúgva, de komolyan... :D

Doddy a düdõ
hol védtem én bárkit is? linkt.

Te voltál szemtelen,düdõ haveroddal védtétek az idióta topicnyitót,mert olyan szellemi szinten vagytok....

Ha nem tetszik ellehet menni,tudom nem buli neked már itt mert nincsenek idióta topikok nm tudsz frapáns képet beszúrni többé, büntit kapsz érte pedig lenne egy-két menõ képed meg beszólásod:(....A napiszar a te oldalad,nem az sg

Máté94
<#gonosz1><#zavart1>
nem,pervollal mosva! <#ravasz1>
hülyébb kérdés nemvót?

Rise Against
áá, engem ugyan nem, ez egy eredeti reg!!!44

(viszont azt csiripelték a madarak, hogy a kis kopasz visszaél a hatalmával)

Hát, oldal
Láb (vádli, comb)

régen talpam is csikis volt de 1x addig csikiztek kiskoromba h elmúlt :D
dartonita
Sehol

Megint bannoltak? _A:S

DJ RX7
Sehol nem vagyok csikis, vagy csak minimális mértékben.

Láb (vádli, comb)

:3

tommygear
eléggé az vagyok
Rise Against
a hasam oldala kurvára, a bordáim alatt, pedig máshol sehol, max a talpam kicsit

chhaya
Nem igazán vagyok csikis.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Kata
Mi? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Nem, a szomszédtól kértem el. Te ugye új vagy itt?

[/cserf][/fülünyúl]