A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ic3 m4n
Your PokerIQ is: 98

milk4
Fantasztikus játék. Imádom.
Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.
Átlagon felüli / félprofi játékosnak mondanám magam.
Rendszeresen játszok online, igazi pénzben.

Lassan 3éve tolom és +-ban vagyok.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Semleges a hozzáállásom, nem igazán érdekel. Mindkettõ fontos, de azért -mint minden kártyajátékban- a szerencsének nagyobb szerepe lehet. Én nem játszom, nem is tudok, nem is érdekel.

Rise Against
átlagos vagyok, néha játszok, de sose pénzre. max ilyen 200 forint apró, hogy azért pénz legyen, ha már élõben.

clio1616v
én is csak vízzel hígítottat

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
hazugság

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tigeroo
szerencsejáték

értelmetlen pénzkidobás...vagy nem<#idiota>
dartonita
Ertelmetlen penzkidobas,igen,ismerem,soha.

chhaya
Nem értek hozzá, nem játszom, nem érdekel.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Your PokerIQ is: 92

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Your Poker IQ score is: 96

bardocz
Néha játszok neten. Élõben nem jó, mert játékpénz van akkor általában, semmi tétje, és mindenki megad minden szart. Aki szerint meg a szerencsének van nagyobb szerepe, az nem tud pókerezni, meg nem tûnik fel neki, hogy vannak emberek, akik milliók közül WSOP-ot nyernek többször is, vagy ebbõl élnek.
Lacee
Élvezettel játszom ugyan, de nem a kedvencem.
Az alapokat ismerem, néha játszok élõben, igazi pénzben - haveri körben párszáz forintos alapon.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jhetedikj
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.
Átlagos játékos vagyok.
Rendszeresen játszok online, játékpénzben.(freerollok)
Néha játszok élõben, igazi pénzben.

Mostanában a kedvencem a 2-7 simple/triple draw,de a Texas hold'em is fasza.

anno 1987

én a rulettezéssel vagyok így csak sokkal kisebb összegekkel 😄

Néha játszok élõben, igazi pénzben.
Pepsi Twist
Mindkettõ fontos, de a tudásnak nagyobb a szerepe.
Rendszeresen játszok élõben, igazi pénzben.
(általában ilyen 100eFT-al megyek játszani és lesz belõle 50eFT mikor eljövök de van amikor 200eFT-al jövök ki tehát igazából nincs se nyereség se veszteségem 😄)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

NEOreg3
nincs kedvem végigolvasni, üres

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MR ME

Átlagos játékos vagyok. (nem játszom rosszúl, neten is sokszor nyerek, de azért félprofinak nem mondanám magam...)

Néha játszok online, játékpénzben. (régen rendszeresen játszottam, facebook-on össze is hoztam egy 1.8 milliót, de már nincs annyi idõm/energiám h játszak)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

uccsóhoz +1

LordVenom
Bár ritkán,de ha játszom,akkor: Élvezettel játszom ugyan, de nem a kedvencem.

Szerintem: Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe.

Az alapokat ismerem, ennyiben kimerül a tudományom.

Néha online játékpénzben,és néha élõben valódi pénzben. (kis tétekkel)

Abban viszont egyetértek,hogy az igazi játékélményt nem lehet érzeni sem játékpénzben,sem online. Csak élõben,valódi pénzel. Ott a felelõsség,a pókerarc,az izgalom stb...játékpénzben elveszti a varázsát. Online meg senki nem tudja fürkészni az izzadó arcokat. 😊))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

fery02
Nem játszom soha, nem érdekel, nem ismerem a szabályokat, ellenben nagyon sok pasziánsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

játékpénzel élõben sztem semmi értelme, mindenki poénra veszi és mindenki mindent megad...

Semleges a hozzáállásom,nem igazán érdekel.
Mindkettõ fontos,de a szerencsének nagyobb a szerepe.
Nem tudok,nem is érdekel.
Soha nem játszom.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

immovable
Semleges a hozzáállásom, nem igazán érdekel.

Soha nem játszom.
Ha valaki unatkozik, töltse ki ezt a tesztet, és írja be az eredményt. Tényleg kíváncsi vagyok hogy milyen eredmények születnek, mert szerintem néhányan kicsit könnyelmûen nyomtak / nyomnak majd az átlagon felülire 😄

89
Régen többet játszottam...de ma már kurvaunalmasnak tartom 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Egy bizonyos szint felett csak a tudás számít.
Néha játszok élõben, játékpénzben.

N o N a m e
fantasztikus
mindkettõ számít, de a tudásnak nagyobb a szerepe
átlagon felüli
rendszeresen online pénzben vagy játékpénzben gyakorlás képpen
SötétBarom
"Igazi tét nélkül nincs póker"

Kisvak 20k htx.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

1. Jó játék, de túlzásba vitték ezt az iparosítással. Hatalmas üzlet.
2. Kell hozzá mindkettõ. Egyik sem ér semmit a másik nélkül hosszútávon.
3. Átlagos.
4. Néha online és néha élõben. Csak rendes pénzben (kicsiben. 1-2 ezres vagy pár dollár). A játékpénzes játék az nem reális. Igazi tét nélkül nincs póker.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Semleges a hozzáállásom, nem igazán érdekel...

Mindkettõ fontos, de a szerencsének nagyobb a szerepe...

Az alapokat ismerem, ennyiben kimerül a tudományom...

Néha online játékpénzben, és élõben szintén játékpénzben...

Molnibalage
Semleges, mindkettõ fontos, de x szint és idõtartam mellett a tudás talán hangsúlyosabb - ha nincs kiemelkedõen peched vagy mázlid - nem ûzöm a játékot, az 5 lapos és 7 lapos Texas Hold'em pókerrel úgy ahogy tisztában vagyok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tenkenorman
most koncertem megittam 3 korsó sört. tökjól voltam, és tök értelmes állapotban.

http://www.tenke.hu

Lyukasbogrács
+1

Armagedown
egyszer lehúztak egybõl egy flakonból 1 liter kannásbort , úgy kiütött hogy másnap nem emlékeztem hogy mi történt a bulin

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Lacee86
Kíváncsian várjuk az ötleteidet.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

MR ME
üres szavazás

unalmasak már ezek a kérdések, egyrészt volt már, másrészt meg 100féleképpen kérdezitek ugyanazt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee86
Én úgy gondolom, h az alkohol vmilyen szinten kihozza az emberek igazi énjét. Úgy értem, h a gátlásosabb ember is esetleg barátkozóbb, nyitottabb lesz, vki viszont agresszívvá válik. Sztem ez jelent vmit. Én pl. ha be vagyok "csiccsentve", tényleg nagyon közvetlen leszek, és levetem a kisebb-nagyobb gátlásaim, agresszív viszont soha soha nem lennék.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Rise Against
bár így belegondolva szerintem te is erre gondoltál, csak azzal nem értettem egyet hogy természet, mert inkább genetika, hogy a koordinációd vagy az öntudatod az erõsebb

Rise Against
de, mindenkire másképp hat, és ez nem a természetének a függvénye. Van akinek a fejébe száll hamarabb és könnyebben hülye lesz tõle, a viselkedését befolyásolja hamarabb, másnak meg a mozgását befolyásolja hamarabb, és elõbb jelentkezik a szédülés meg a reakciócsökkenés, pedig még teljesen tiszta a tudatod és beszédben nem tûnsz részegnek.

89
ez nem a bírástól, hanem az ember természetétõl függ

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

z99999
nem kell sok hogy jól érezzem magam, és tudom, hogy hol van nálam a határ.
ez sztem értékesebb mint hogy többet bírjak az átlagnál. és olcsóbb.
legutóbb köbö 4-5 pohárkát húztam le sorban vörösbõl tisztán, mert elcsesztem egy pöckölõs sorozatot. na azt nem kellett volna, másnap kész voltam 😄

Pszt.

ruffirant
én kicsit jobban bírom az átlagnál bár nálam ez annyiban mutatkozik ohgy nem leszek hülye annyi piától mint a többiek...ha többet iszok akkor már vannak gondok....

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

õ az

nincs annyira😄 van rajta izom de zsíros azé eléggé
whiskeyman
Nem iszom alkoholt.

1 üveg whiskey kell azért, hogy kiüssön

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Kata
nem isz alk

[/cserf][/fülünyúl]

Molnibalage
Ki mondta, hogy nem láttam? Miben releváns ez?

(Az ember errõl meg szerintem egy idõ után leszok, mert drága és hülyeség. Mondjuk volt olyan évfolyamtársam, aki még ötödévesen sem tudta, hogy hol a határ...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

David2
ne mondd már, h a kármánban nem láttal nagy ivászatokat...

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!