127612
-
Autóban háttérzajnak, mert azt szoktam meg.
Egyébként saját zenegyűjteményt, vagy podcastot szoktam hallgatni. -
Online hallgatok külföldi rádiókat (mármint ami külföldön földfelszíninek számít). Magyar rádiókban nagyon sok a beszéd, sok a szar magyar zene, és ugyanazokat a számokat játsszák, ez a 3 meg már sok egyben. -
Melóhelyen online, kocsiban a Petőfire van tekerve. Az arány kb. 90/10. (Mármint kocsival ritkán járok, inkább bringa vagy gyalog ha nem nagy a táv.) -
hardcoreradio-n csütörtökönként this is terrort, többi rádió nem érdekel -
Önszántamból soha, de galád módon a kollégák néha bekapcsolják az irodában. -
Haha, ez a TV és rádióadás lényege. Csinálj te egy saját TV csatornát vagy rádióadót, és akkor abban az lesz, amit te szeretnél. :D -
ManoNegra #123359 Csak földfelszíni, Kossuth a kocsiban. -
10+ éve nem hallgatok rádiót. A rádiókabarét hallgattam, de 1,5 éve már azt sem, mert a vezető váltás óta egy rakás szar. Egyes blogok podcastjeit hallgatom és annyi. A TV és a rádió számomra hallott a sporteseményeket leszámítva. Mi szükségem van olyan szarra, ami azt és akkor adja, ami neki jólesik..?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.27. 18:21:49 -
Néha előfordul, h online hallgatok, de ritka. -
... -
Én is írtam most három kérdést. -
Fbn Lx #123354 a lagzi lajcsis szerintem jöhet -
Tettem be kerdéseket a listába. Legyenek még ilyen komolyabbak? Az előttem levő kérdés pontosan az, amire azt mondom, hogy inkább be se küldték volna... -
jaja, meg lehet várni a rejtélyes megbízóra. -
A kocsmai szó helyére a szórakozóhely is behelyettesítehető. Nem csak talponálló/késdobláló színvonalú helyeken van ilyen... -
Fbn Lx #123350 az alapján amit a szerepjátékokban láttam, a kocsma azért jó mert hangulatelem, és sokféle információhoz hozzájuthatsz, meg lehet szkanderversenyt rendezni -
Életembe talán 3x voltam kocsmába, ebből egy igazi alföldi késdobáló volt (nevezhetnénk antropológiai kutatómunkának is :D ).
És bevallom azóta sem jöttem rá, hogy az emberek mi a lófaxnak járnak kocsmába ? Tényleg, minek ??
Ha csak be akar piálni, olcsóbban megveszi előtte este szupermarketben, este leül és felhörpinti.
Ha barátokkal akar piálni, akkor előző opció + áthívja őket (+TV, meccs, akármi).
Ha csajozni, akkor csinál egy kisebb házibulit, előző opció + hívjatok ismerősöket is + zene
És ha neki nincs üres kéró ahol lehetne, egyik havernak úgyis lesz valami (lakás, hobby, kert, ...)
Disco, az más. Régen nagyon barátságos hely volt, kvázi mindenki örült, hogy van és ott van. Aztán ez hirtelen megváltozott, és már a nagyarcosság lett az általános. Előtte ha valakit meglöktél, nem volt gond, mosoly, minden ok ... majd jött a pálfordulás, és új garnitúra, meg a mit lökdösöl paraszt kezdetű mondatok.
De se kocsmába, se DJ-be sem láttam sose verekedést. Mondjuk nem is voltam az elmúlt 15 évben. -
A legnagyobb amit láttam, mikor ketten egymásnak esetek és a többiek szétszedték őket.
Soha nem volt részem ilyesmiben.
A masszív tömegbunyó 20%-os aránya engem meglep.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.09.25. 09:39:18 -
A szüleimnek volt egy kocsmája ami a házunk alsó szintjén üzemelt. Egyik nyáron úgy kb 25 éve kitört egy jó kis tömegbunyó a kocsma előtt az utcán :) Kb úgy 20 ember esett egymásnak, én a ház ablakából néztem röhögve a bátyámmal ahogy verekedtek. Anyámék kihívták a zsarukat. Azóta is jönnek:) -
Fbn Lx #123346 és ha egy poszt-apokaliptikus világban élnél, a tét pedig a közösség egyetlen pinája lenne? -
Nem, nem. Csak 1-2 storyt hallottam, de sose láttam saját magam. Sosem vennék részt ilyesmiben. -
Blum #123344 Többször is. Volt olyan is amit csak láttam (pl. az erkélyről mert pont az épület alatt van rögtön 2 kocsma) meg olyan is aminél ott voltam. Nem verekedtem, nyeszlett vagyok úgyhogy inkább elhajítom a sört és futok :D [Aztán a barátaim elől futok mert otthagytam a sört..]
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.09.24. 21:02:30 -
.... -
kamionosjoe #123342 Ja én azt hittem olyanra fogunk szavazni amire már egyszer volt szavazva. Az se lenne hülyeség, van rengeteg régi kérdés, pár éve már biztos megy a topik. :)
Gondolkodok most egy kérdésen azt hamarosan beküldöm majd biztos ami biztos. -
Ez is régebbiek közül volt. Hónapokkal ezelőtt került a listába... Ha megnézed a listát régebbről alig van nem elutasított beküldött kérdés. -
kamionosjoe #123340 Egy gmail, meg egy freemail de oda csak ritkábban lépekbe, akkor is csak spamet irtani.
Molni: Nem azt írtad a múltkor, hogy a régi kérdések közül fogsz berakni? -
6 -
Mikor volt? Mi volt az? 1 vagy két kérdést leszámítva a listában csak a sajátjaimat látom. -
Az enyémet nem olyan régen kiszórták, innentől sajnálom rá az időt és az energiát. -
Skacok, kérem küldejetek be kérdéseket. Kicsit furcsa, hogy már csak nekem vannak kérdéseim betéve... -
3 gémél -
Fbn Lx #123334 hotmél géjmél céges
a hotmélt még mindig szeretem, az a legátláthatóbb szerintem -
Van egy w5-ös címem, amit aktívan használok,
egy freemailes spamgyűjtőnek,
meg egy gmail hivatalosabbnak tűnő helyekre. -
Freeda Krueger #123332 6 -
Az egyetemtől kapott mailcím sulis dolgokra, illetve egy gmail minden másra.
Van egy hotmail-es címem is, de az csak msn-ből visszamaradt ms account, amit skype-hoz meg a win-hez használok, levelezésre egyáltalán nem.
A citromail, meg freemail fiókjaim meg már évekkel ezelőtt törölhették inaktivitás miatt.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.09.22. 10:22:41 -
Egy regi hotmail-es, egy aktiv gmail-es es egy ceges.
Utoljára szerkesztette: dartonite, 2015.09.22. 10:22:03 -
gmail, google fiók miatt, + drive tárhely miatt -
Három.
Yahoo
Gmail
Freemail
Az elsőn a fontos dolgok, a másodikat csak a röpis barátokkal való levlistás dologra nem meg YT kommentek. A freemail meg egy szutyok maradék, a blog.hu miatt van meg amiatt, hogy valaki ezen szokta meg. Többnyira csak spamhegyeket irtok rajta.... -
Egy gmail-es. -
Blum #123326 Kettőt nyomtam de igazából 3.
hushmail - a "komoly" email címem, hivatalokkal levelezni, önéletrajzban feltüntetni, stb
protonmail - ide még akkor regisztráltam amikor beta állapotban volt, nagyon ritkán használom de tetszik
gmail - spam
Utoljára szerkesztette: Blum, 2015.09.21. 17:29:01